thats right.

är helt slut idag. bakis och trött, saknar min man och har provfilmat och vad nu?? jo nu ska jag tydligen ut med jennifer.. inte så men jag ska inte dricka, drack tillräckligt igår, jag är inte taggad, jag skulle inte ut från början utan jag gör enbart detta för min gamla barndoms kompis elin som spelar på berså idag. thats it! plus att det är hennes sista kväll.. egentligen vill jag bara vara hemma och mysa med älskling men det blev inte så, så vi ska ta en heldag imorgon istället med massa mys och övernattning! och dan efter det, då är det fredag.. jag och natha har börjat hjälpa till på lust som ligger på järntorget.. fett!

ne, nu är det bråttom. jennifer väntar. vi hörs imorgon för när jag har varit ute och är hemma igen då ska jag sova som en stock. btw, provfilmningen gick jätte bra :)

vi ser lite slitna ut men vi är rätt goa ändå alltså! ;)


kärlek i bilder

från stockholm.






hollywood nästa

godmorgon fina människor. det är fint väder idag och det gillar jag! helgen har varit fantastisk. varit med min pojkvän och alla dom andra tokiga människorna, som typ philip, jens och natha och elin. jätte trevligt har vi haft!
idag ska jag provfilmna igen, gick vidare!!! så nu håller vi tummarna. :) men det är inte förns klockan sju så nu på dagen ska jag ut och träna, gå en promenad i slottsskogen. efter att jag provfilmat kommer media till mig så ska vi mysa och han sover här.



veckans planer:
idag: träna, provfilma, mysa med media.
tisdag: gå ut med natha?
onsdag: träna, köpa solkort och sola.
torsdag: vara med media? fika, kanske berså
fredag: utgång med natha!
lördag: bio?
söndag: ta det lugnt och sova!


<3



bio med min man! ♥

berättar mer om helgen sen.

i love you more..

godmorgon darlings! hade en underbar dag/kväll igår. var med min älskling hemma hos mig och myste hela dagen.. hjälpte även natha med någon skitläxa, inte roligt! saknar inte skolan nu när jag tänker efter haha :) ska faktiskt till angeredsgymnasiet snart och hälsa på alla och kolla på tvåornas pjäs, alltså dom som var ettor när jag gick ut.. (dom jobbiga) haha! sitter och lyssnar på älsklings jätte bra musiklista på youtube och diggar fett.. ikväll ska jag och natha jobba på svenska mässan som värdinnor, lite i flygvärdinnestuket! kommer bli skoj! så jag börjar 19.00 och slutar 00.00! nu snart ska jag sola och börja göra mig iordning för att träffa älskling och sen blir det väl att käka och sen jobba. dagarna går fort!

nu ska jag ta något och stoppa i magen. har en härlig dag framför mig!

hörs sen.

jag är kär i dig.

vaknade upp med ett leende på läpparna utav tanken att veta att jag är kär och har en pojkvän som snart kommer hit. hur det känns? jo det känns väldigt bra!! :)
idag ska jag träna och så kanske det blir berså en sväng ikväll men bara kanske! träningen och han går före allt.

orkar inte skriva långt. ska ta något att äta!
vi hörs sen.


jag, jossan och elinguldbaggegalan 2010 ! ! !

i'm in love.

bättre start på veckan går det nog inte att få!! hade det toppen bra i stockholm med elinsson.. längtar faktiskt lite tillbaka fast när jag kom hem blev jag ännu gladare och det har sina förklaringar! i'm in love. mer behöver jag inte säga!! :)
sitter just nu hemma och lyssnar på musik och ler. jenny gick precis, vi satt och tjötade lite här hemma, det var längesen och det behövdes. tackar mina bröder, min fruga och min älskling för igår, jätte mysig kväll!! snart ska jag göra mig iordning för idag blir det picknick med bröder, fruga och älskling i slottsskogen! lite kallt men vi värmer varandra.. våren är här känner jag och jag är glad!! föresten tränade jag igår med natha på gymmet, sååå skönt och jag har blivit väldigt motiverad så det är något jag kommer fortsätta med.

denna veckans planer:
idag: picknick med älsklingarna.
onsdag: träna, berså?
torsdag: ta det lugnt, sola
fredag: köpa en iphone 3, sola, shoppa och sen privatfest med co.
lördag: vara med jenny.
söndag: ta det lugnt och mysa!

i love my life. förlåt föresten att jag inte uppdaterat på länge, ni vet det är mycket i mitt huvud just nu och jag är upptagen med annat ;)

vi hörs sen. nu ska jag le lite till!

lite bilder från stockholm.





sånt är livet

godmorgon. ska strax ta en dusch, det var en crazynatt inatt och jag pratar helst inte om den.. jag finns tydligen med på flashback också? creepy!! idag är det fint väder och jag är glad. åker till stockholm imorgon, ska packa ikväll tänkte jag! det tråkiga är bara att det är så otimeat för jossan åker till spain idag!?? :( men men.. sånt händer! vet inte vad vi hittar på idag, det jag vet är att vi ska vara med dom vi brukar vara med haha och göra något roligt eftersom att jag åker imorgon och kommer inte träffa någon utav dom på hela helgen. lååååångt!
sitter och lyssnar på sånt är livet med anita lindblom.. älskar den låten!

ne ne ne, glöm det. nu ska jag duscha och piffa till mig lite. sen blir det äventyr för piff och puff..

vi hörs sen.

saknar sommaren och längtar till den som kommer.




STOCKHOLM


sunny day

vill börja med att säga: fan vilket härligt väder!! nu kör vi våren :)
vaknade upp hemma hos media och kom precis hem.. fick en mobil av honom men den funkar inte till 3 för den är låst :( fan!! den som var så cool. idag ska jag och natha hitta på något roligt eftersom att det är fint väder plus att jag åker till stockholm på fredag, ska också bli väldigt kul iofs men ändå!

har precis ätit äggröra, kan ha varit det äckligaste på länge så nu måste jag gå och skölja ner med 50 liter vatten.
vi hörs sen säkert.


längtar till storstaden-.

sitter hemma och har precis gjort mig iordning. frugan kommer hem idag från norge så ska möta henne på centralen.. längtar!! iofs har hon bara varit borta en dag men är man bästa vänner är det svårt att klara sig utan varandra, så är det bara! kvar har jag att borsta tänderna och klä på mig, sminket går alltid först ;)
igår var jag med jennifer, vi tog ett glas på cicero sen gick vi till berså bara för att frugan var borta. var tvungen att hitta på något roligt jag med och det var jätte trevligt faktiskt!
åker till stockholm på fredag och stannar där hela helgen. åker med elin norström och det ska bli sjukt kul! skönt att komma bort från piss göteborg och allt som tillhör. träffa jossan, charlie och samuel kanske? och det skönaste är att vi åker bil dit så det så! ;) hehe



veckans planer:
idag: möta frugan, träffa media och co. hitta på något riktigt roligt!
onsdag: träna, hälsa på folket på berså en sväng.
torsdag: packa, träna, sola och vila
fredag: STOCKHOLM!!
lördag: fortfarande stockholm.
söndag: komma hem från stockholm.

vet att jag säkert missar en jätte rolig helg här i göteborg men det är samma visa varje helg här känns det som, händer aldrig något "wow" så nej, ni får klara er utan mig denna helgen faktiskt. det är en helg av hur många helger som helst!? eller hur? dåså.

nu ska jag fortsätta. vi hörs sen!

you are beautiful

jag är ute efter perfektion. allt ska vara perfekt i min värld, kompisar, killar, kläder, utseende, allt handlar om perfektion för mig.. jag vet inte varför det blivit så! killen ska vara perfekt helt enkelt. han ska se ut som en docka utseendemässigt, perfekta tänder, lukta gott, snygga kläder, charmig, rolig, förstående och snäll.. så fort han inte har allt det där börjar jag tveka och jag vet inte varför, sjukt jobbigt! men jag vet att ingen perfekt, inte ens världens snyggaste model är perfekt och det kanske är så jag måste börja tänka.. att det finns faktiskt inte någon som är perfekt.. och jag är verkligen verkligen inte perfekt och det vet jag om, inte på långa vägar och jag måste inte vara perfekt men det måste han. jag får sluta tänka så mycket, sluta oroa mig för saker och ting som han säger.. sluta bry mig så mycket och han har rätt! jag ska sluta oroa mig och sluta tänka så mycket. mitt liv kommer bli mycket lättare då.

no

dagens låt: basutbudet feat rebecca & fiona- låna pengar!! love it!

två bilder från veckan.


skitfula dock men haft en riktigt lyckad vecka + helg.

frugan åker till norge idag, det betyder att jag kommer känna mig ensam och tom.. men hon kommer imorgon igen!! fast det är ändå inte okej och det vet hon, har sagt det till henne!

nej, nu ska jag käka lite frukost och sedan gå ner och sola.. blir en dag med jennifer idag!! :)

hörs sen.

trött söndag

ligger i nathas säng efter en lång helg och tjockar mig med cola och godis. har haft en underbar helg med fina människor igen! allt känns så bra just nu.. livet flyter liksom på och jag trivs med dom personerna i min omgivning. vi är liksom som en familj!! i veckan blir det träning dock, fortsätter jag såhär så kommer jag få ansöka till biggest loser tillslut och där vill ni nog inte se mig.. haha! förutom att helgen varit superbra så jag har ändå haft lite beslutsångest eller känt att jag inte riktigt vet vad jag vill med allt och så vidare.. fett jobbigt!!
nej, nu ska jag och natha kolla på film! godnatt och sov gott!

you are amazing

cha cha bloggen.. nej skämt å sido. sitter hemma hos mig med natha och försöker få baksmällan att försvinna och det går rätt bra, blev berså en sväng igår med jennifer, riktigt trevligt! :) idag blir det mys med media och co.
längtar tills imorgon för då är det helg.. ska bli skönt!
nu ska jag sminka mig sen ska vi gå till abbe! vi hörs sen.


SOL!!

godmorgon. världens underbaraste morgon. vaknade upp i lerum och tittade ut genom fönstret, fy fan vilket fint väder!! detta ska firas. vi ska snart åka in till stan för elin ska träffa sin man och jag ska träffa natha när hon slutar skolan, då ska vi fusksola och sen ska vi ta en fika med media och philip för att bestämma hur vi gör i helgen när vi ska åka till karlstad, så jävla roligt!! det blir jag, media, philip, natha, jens som det ser ut just nu men fler följer säkert med. vi ska boka hotell och lite så :), vilken jävla roadtrip säger jag bara. efter att vi fikat med dom ska vi hitta på något roligt för natha är ledig imorgon.
nu kör vi!!, denna dagen kan bli riktigt bra.


jag tror jag är kär i dig

godmorgon. vaknade nyss.. vi vart på bio igår och såg min låtsas fru. riktigt rolig :) är sjukt nöjd med helgen. tack alla! idag åker jag till lerum och är med elin, kommer även sova över där.

vi hörs senare!

sleepy..

godmorgon. vaknade för en stund sen! idag är mika trött.. helgen har varit toppenbra och det är väl självklart när man är med dom bästa människorna. har spenderat helgen med media, natha, philip, jens, alberto och många fler. tack för en grymt lyckad helg får man väl säga då! <3
provfilmade även igår och jag är stolt som tuppen över mig själv som vågade igen. har fått en del erbjudanden men tackat nej för jag har inte känt mig stabil och inte trott på mig själv men igår vågade jag och det var inte så farligt som jag trodde. så vi får väl se hur det går,, ni behöver inte fråga för jag kommer inte avslöja någonting ändå ;)
idag ska jag hinna med massa saker.. träna, sola och gå på bio.. ursch vad mycket haha!

min vecka ser lovande ut tycker jag:
måndag- åka till lerum, köra en elinochmikadag, sova där!
tisdag- träna, sola
onsdag- träna
torsdag- träna, bio?
fredag- festa!!
lördag- vet inte haha.
söndag- bio

min vecka ser strålande ut.
nu ska jag käka för nu är jag hungrig.  vi hörs sen!

i'm strong but you are not.

godmorgon. natha sprang precis in i duschen!! hon börjar snart!? jag sitter och softar vid datorn. ibland är det skönt att inte ha någon skola! fast jag har en del att göra idag jag med. när hon går till skolan, går jag och solar och hon har bara en lektion så jag ska åka till hennes skola när hon slutat, möta upp henne.. dra på stan snabbt för att lämna tillbaka min väska, känns inte som att jag har jätte stor nytta av den faktiskt. möta upp josefine för att få nathas skor och sen hem till henne, fixa oss och sen möta media och philip, sätta oss på något mysigt ställe och käka middag, dricka gott och sen hemmafest och sen kanske berså? det ser ut så just nu iallafall men man vet ju aldrig, planerna kan ändras men det är så det ser ut ;)

är apa hungrig nu så jag måste äta något innan min mage sprängs av hunger men vi hörs senare.

tisdagsmys

kom hem för någon timma sen efter en stanrunda med frugan.. vi tittade på vårkläder (jättefina) och jag blev på jätte bra humör, mycket blommigt och rosa, i like :) jag fick köpt en väska som ser ut som en liknande gympapåse i svart läder med nitar längst ner, skitsnygg faktiskt! slutade med en buffé på lydias.. tacobuffé ska vara gott men det var slabbigt och vi blev genanst illamående och dyrt var det så vi tog mer än vad vi orkade andra gången och lämnade kvar på tallriken, rätt elakt gjort och det är oförskämt, vi vet men vi ville jävlas för deras mat var äcklig och dom var inte speciellt trevliga heller. media och philip kommer hem imorgon istället tydligen så vi ska vara på centralen klockan två för att möta dom. efter det blir det middag ute och sen någon mysig hemmafest hos medias kompis, ser fram emot imorgon grymt mycket!

nu: ska vi möta alexander för att ta något glas på cicero såhär en tisdagskväll! det förtjänar vi.. ;)

bjuder på några bilder på mig och frugan från sommaren 09!!



godmorgon,,

godmorgon lovers! vaknade precis.. om typ en timme efter frukosten ska vi ut och gå värsta långa promenaden i slottsskogen (bränna fett) efter det ska vi sola på vegasolariet, världens bästa solarium utan skämt ;)
efter det blir det stan, jag måste verkligen köpa en väska och plånbok så jag vet vart jag har mina saker you know! haha jag är en slarvig tjej alltså..
sen blir det väl till att göra sig iordning och vänta på prinsarna som kommer hem idag!!
nej, nu ska jag göra lite frukost till mig och natha.

vi hörs senare såklart!

RSS 2.0