you and me!

du och jag, jag och du.. det blev tillslut som jag ville och jag vet att vi klarar detta tillsammans! jag hejar på oss och det vet jag att du också gör! jag är överlycklig.. och det känns som att det inte är sant!?
men det är det nog.. eller? känns helt otroligt bra och jag är helt stum typ!
får liksom inte fram ett enda ord. men jag menar verkligen att jag är kär för det är jag!




simon qvil <3


girltalk

nu sitter jag hos elin i hennes kök, har precis satt igång en diskmaskin och städat iordning lite.. så duktig är jag och det är inte ens min lägenhet! höhö jag sitter och snackar med emma(elins lillasyster) och vi har lite girltalk!
eller ja, hon sitter och pratar och jag lyssnar mest.. hon sitter och pratar om tomboy.. tydligen en tjej som är som en kille och gillar mer grabbiga grejer.. väldigt intressant samtalsämne!

varför gillar vi killar som är dumma i huvudet!? killar vi kan få ändra på.. typ som i en saga, en prisessa hittar en groda, kysser honom och sedan blir han en prins!? varför vill vi ändra på dom? varför i hela helvetet väljer vi dom killarna då? när det finns killar som inte är sånna.. fast nu när jag tänker efter är alla killar likadana.. emma satt precis och skrev en text om just romantik och kärlek och den texten var grymt jävla bra! hon fick med precis allt som man borde få med typ!
men nu kom elin hem från jobbet och vill ha datorn så jag får väl vara snäll och skänka den till henne då.

ville bara skriva av mig lite

?!

man kan vara ledsen på olika sätt.. man kan gråta och skrika hur mycket som helst och typ slå i grejer så ledsen man är men man kan också ha den där ledsna känslan att man inte ens kan gråta!? det går inte.. man har blivit sårad så många gånger så man kan liksom inte få ut någonting för man har redan gråtit hur mycket och hur länge som helst och den känslan är riktigt sjuk.. när man är så sårad att du vill skrika, hoppa och gråta men det går inte!
jag är helt kluven och vet ingenting längre.. verkligen ingenting!
det finns två val och valen är egentligen väldigt lätta men inte för mig för att det är något fel på mig och jag fattar inte själv vad jag håller på med.. kommer nog aldrig förstå det heller!!
någon har ju fuckat med min hjärna totalt..

men nu är jag glad, jätte glad, superduper glad!


trutt och schleeten

var ute igår och absolut det var jätte trevligt.. träffade massa fina människor men jag behöver inte lägga så jävla mycket pengar hela tiden och speciellt när jag inte har så mycket pengar att leva för!! ligger här bredvid min konstigaste vän jocke.. vaknade av att han låg bredvid mig i elins mammas säng? och nej det är lugnt.. jag har kläderna på mig så ni behöver inte bli oroliga.. somnade med allt på tydligen!? jätte obekvämt.
och nu börjar han snarka också.. jag undrar hur han mår idag med tanke på hur han mådde igår.. shit alltså!
vill få mina jävla pengar nu så jag kan börja shoppa och köpa massa nya grejer för det behöver jag.
idag vet jag inte vad jag ska göra, får se.. känner mig inte så pigg på att festa överhuvudtaget längre så blir nog inget med det idag fast man vet ju aldrig.. jag går väl med på vad som helst höll jag precis på att skriva!
och jag vill faktiskt tacka alla underbara människor som röstade på oss (biopublikens pris), helt underbart!! så ni som har gjort det.. ta åt er :) sjukt kul pris att vinna.

och du och jag och jag och du, vi går om varandra hela tiden så när du ser detta så smsa mig så ringer jag upp dig <3

nu är jag hungrig och funderar på att äta något..

nu ska jag ta lite bilder på joakim när han sover och ha hur kul dom helst!






aldrig mer en torsdag

jag ska aldrig mer i hela helvetet gå ut på en torsdag!!! jag lyckas alltid dricka för mycket, vilket slutar med att jag inte kommer upp på fredagarna när jag har skola och verkligen måste gå.. nu står liksom jenny och dansar i mitt rum som en galen och otrött kvinna!! funderar på att ge henne en liten lätt örfil så hon blir tyst sen.. vi funderar på att beställa pizza innan vi ska röra oss till skolan för att i allafall hinna sista lektionen!? 
fast jag har lovat att inte äta onyttig mat så jag får väl beställa en sallad då! okej nu ser man att hennes tålamod börjar ta slut och att hon inte vill stå och dansa själv.. men jag dansade tillräckligt igår känner jag! 
träffade förövrigt min gammla söta vakt igår på dd och han hade tagit hål i näsan och försökte övertala mig att han hade haft det hela tiden sen jag träffade honom första gången men där ljög han den jäveln!
jag har förövrigt på mig myskläder och det är det bästa som finns.. en skön adidas och ett par mjukis, kan inte bli bättre.
vet att jag ska sola efter skolan med jenny sen får jag se vart kvällen tar mig! 

nu står hon och sliter sig i håret också, galen tjej?! men okej det måste vara ett tecken på att jag ska sluta.

 

utgång!

dags att gå om cirkus en timma! för er som ska ut, vi ses säkert ute och för er som ska vara hemma och ska till skolan imorgon som normala människor, vi ses säkert någon annan gång! :) känns som en underbar dag och inte nog med att dagen är bra så finns det så bra människor som får den att bli ännu bättre!! jag MÅSTE åka till stockholm snart igen säger jag bara..
har inte fått talet av lisa än men det droppar väl in snart hoppas jag.. ska till festivalen och vip mingla imorgon runt fem så tar med mig elin igen, hon är bra på att följa med på sånna här grejer, hålla mig sällskap och stötta mig.. för hon är ju trots allt min bästa vän!! det är skitkul att mingla men jävligt jobbigt att gå upp på en scen och hålla tal och denna gången helt ensam.. men vad gör jag inte för min älskade regisör lisa som vann för bästa regi.. klart jag gör det för henne nu när hon är och åker skidor och har det bra! haha

nej nu måste jag fortsätta att göra mig iordning för kvällens utgång!
min hund står här och hälsar till alla också.

dagens, dagens, dagens..

DAGENS Vill ha: mina pengar som skulle ha kommit för längesen!!
DAGENS Klädsel: legins, långt svart linné och en beige stickad
DAGENS Smink: rouge, mascara och ögonskugga
DAGENS Frisyr: plattat utsläppt
DAGENS Händelse: utgång ikväll kanske?!
DAGENS Låt: 3OH!3- starstrukk
DAGENS Planer: gå ut ikväll, jenny sover hos mig!
DAGENS Saknad: stockholm/ guldbaggegalan och alla fina människor där!
DAGENS Dummaste: skulle göra äggröra och såg att det bara fanns två ägg när jag redan hade börjat
DAGENS Behov: att få talet som jag ska hålla imorgon på filmfestivalen!!
DAGENS Bästa: musiken!
DAGENS Köp: har inte köpt något än men lär ju bli alkoholen ikväll typ
DAGENS Kärlek: jenny eek
DAGENS Sms: Mika. Ring mig. Viktigt. Kram Lisa 

glömde berätta..

att vi vann göteborgsbiopublikens pris och eftersom att jag är den enda som bor i göteborg så är det jag som ska hämta det på filmfestivalen imorgon helt ensam! det är typ värre än guldbaggegalan.. skojar inte! haha men jag klarar det.. om jag klarar allt annat som har med nervositet att göra och press så klarar jag fan det här!!
jag vet inte vilken tid festivlan är men jag ska få mer information om det senare idag!
sitter och lyssnar på eva simson- silly boy och jag tycker fan den är bra.. det är kanske beatet jag tycker är bra och inte något annat, jag vet i fan?!
och sen för er som missade galan: svtplay så finns den där!


GTs bild hemifrån mig haha, vi tog hur många som helst och så väljer dom denna!


livet..

du kan inte leva ditt liv lyckligt om du inte hjälper till själv!
folk säger till mig att jag har ett bra liv just nu för att jag har varit med i en stor film och fått vara med på guldbaggegalan.. visst det är sjukt kul att det har gått så här bra för mig och att jag har fått vara med om detta redan nu med tanke på min ålder men jag har jobbat för att få komma dit.. det är inte så att det kommer till mig av slumpen och bara tar mig utan jag har fått jobba själv och det har varit en tuff resa med mycket motgångar också och nervositet som inte ens går att beskriva! det är inte så lätt som folk tror..
alla vill vara en filmstjärna, vara jätte kända och gå på röda mattan men för mig handlar det inte om att vara känd, gå på röda mattan eller att jag skulle se mig själv som filmstjärna.. för mig handlar det om att jag sysslar med något jag älskar och röda mattan för mig är bara ett plus fast det finns mycket minus också och det är att du ska alltid se bra ut, det står 20- 30 fotografer som skriker på dig att kolla in i just deras kamera och alla skriker samtidigt.. först får du gå två meter och bli fotad av typ 5 fotografer sen två meter till, till dom 6 nästa och sen fortsätter det så enda tills du gått klart på hela mattan. inte nog med den jävla mattan så ska du upp på scen och stå och hålla ett tal inför halva sveriges belfolkning av skådisar som har hållt på med detta länge och jag är helt ny!? du måste tänka på hur du går, se till så du inte ramlar och verkligen tänka på vad du säger.. det är en jävla press och nervositet hela tiden och när du har klarat dig genom talet och gått ner från scenen och minglat med alla på själva galan, efterfester och sen ännu mer efterfester då är det först dagen efter du fattar vad du har gjort och det är först då nervositeten släpper.. jag brukar må väldigt dåligt och vara väldigt trött efter att jag har varit så nervös för då släpper pressen, alla som tittar på dig, all uppmärksamhet!
det tar på energin och så är det i detta yrket tydligen säger mamma så jag får väl tro på henne då.
okej.. nu har jag skrivit en roman men vill bara att ni ska förstå att det är inte bara att vara filmstjärna eller att ha varit med i en film och gala med mera för det är också ganska jobbigt med mycket uppmärksamhet och press.. och inte nog med alla dom grejerna.. vi ska inte prata om kommentarerna du måste stå ut med varje dag, visst många är trevliga och jätte gulliga men sen finns det dom som är avundsjuka och gillar att trycka ner på människor och du måste ibland vara stark för att kunna ta emot dom kommentarerna så det gäller att skita i det men det är inte alltid så lätt faktiskt.. hur lätt det än låter.
klart det finns mycket posetivt med det jag gör och jag ska inte klaga för jag vet hur många som skulle vilja göra det som jag har fått göra men ni måste förstå mig också.. det är allt jag säger!
sen älskar jag det jag gör, det kommer ingen kunna ta ifrån mig för det är detta jag vill hålla på med men man måste kämpa själv också för att det ska kunna gå!
okej.. jag delade ut pris men jag satt och tänkte för en stund, tänk om det hade varit jag som fått pris vad hade jag sagt då? det kan jag berätta nu.. jag hade tackat min mamma för att hon är den bästa mamman man kan ha och hon har stöttat mig som fan i detta.. att bli så stor på så kort tid, jag hade tackat min familj, mina vänner som stöttat mig med galna fans och allt annat, jag hade tackat alla i filmteamet och min regisör och sist men inte minst hade jag gjort som kjell bergkvist, tackat mig själv för att jag hade gjort ett sånt jävla bra jobb för det är ju faktiskt jag som gjort jobbet, ingen annan! hur ego det än låter.
så nu vet ni lite mer om saker och ting kanske.

nyvaken med myströja på ska jag gå och lägga mig, titta på en film och tänka tillbaka på guldbaggegalan.. hur jävla bra den kvällen var och vilken upplevelse det var och hur jävla grym jag är!


hemma igen.

jag kan bara säga en sak: EN UNDERBAR JÄVLA KVÄLL IGÅR!!!!
helt sjukt.. och prisutdelningen gick faktiskt bra hur nervös jag än var!
kvällen var helt jävla fantastisk med massa skådisar, regisörer och producenter m.m
alltså hur mycket folk som helst!! och jag var väldigt omtyckt om man får skryta, kom fram väldigt många och berättade hur duktig jag var och det kändes hur bra som helst :)
bättre kväll än jag hade trott!! och har fått mycket mer kontakter om man säger så!
finns med på lite bilder och sådär från röda mattan och från café opera!
helt galet!!!!! är hur glad som helst och stolt över mig själv som vågade dela ut priset.
vart vi avslutade kvällen kan jag tyvärr inte berätta för jag får inte men det var grymt och tack allihopa!!
kvällen kommer sitta som ett minne och en stor plats i mitt hjärta för resten av mitt liv.

vill bara säga också att vi vann två priser av fyra, sjukt grymt!! bästa regi och bästa kvinnliga biroll.. grattis lisa och anki!

nu ska jag duscha för jag har precis solat sen ska jag, elin och daniel åka till lägenheten för att spendera kvällen med joakim, jonas och charlie!


glömde det viktigaste ;)

DAGENS Vill ha: massa massa massa pengar
DAGENS Klädsel: svarta legins med dragkedja där nere, rosa topp och "i taket lyser stjärnorna" hooden
DAGENS Smink: rouge, kommer mer smink sen ikväll ;) 
DAGENS Frisyr: uppsatt i klämma 
DAGENS Händelse: tågresan än sålänge
DAGENS Låt: maskinen- dansa med vapen
DAGENS Planer: rep, stan och guldbaggegalan
DAGENS Saknad: filminspelningen
DAGENS Dummaste: har inte gjort så mycket dumt men det kommer väl ikväll haha
DAGENS Behov: typ tabletter som lugnar mig och som gör så jag slutar vara så nervös
DAGENS Bästa: guldbaggegalan lär nog bli dagens bästa
DAGENS Köp: cola, tidning, baugette och internetuppkoppling
DAGENS Kärlek: Elin Norström Warpare!!!
DAGENS Sms: Hej igen. Är du på tåget nu? jag dansar just nu till en låt som heter tack för idag!! tänker på dej. puss/mamma

påväg till stockholm!

okej, då har jag och elin kommit på tåget och vi har åkt i en timma typ..
känns redan som att vi låter mest på hela tåget och skrattar åt precis allting.
okej sjukaste grejen som precis hände.. någon random som jag har på facebook skrev precis på facebookchatten och frågade om vi sitter bra här framme!? det innebär att han har alltså sett oss! hahahaha och jag har ingen aning om vem denna människa är??!!
nu ser jag knappt vad jag skriver för han framför är så fet så han fällde ner hela sitt ryggstöd där jag lutar datorn mot så jag ser skärmen halvbra!
vi kedjerökte innan vi gick på tåget men är fan röksugen igen och det är typ tre timmar kvar men vi får typ springa ut när vi stannar i skövde och röka som aldrig förr!! för den står väl där i cirkus minuter i allafall?
okej framför oss har vi rep och en sen en sväng på stan sen är det dags att vara tillbaka på cirkus igen och det är då det gäller liksom!!!!
okej känner typ hjärtat upp i halsgropen bara jag tänker på det.
känns som att alla på hela cirkus kommer se och höra mina hjärtslag sen.
jag tycker att jag är rätt cool faktiskt och speciellt när jag "tågbloggar".. jag menar 99 kronor bara för att uppkoppla sig på SJs egna internet jävel.

vill bara tillägga att det känns så jävla skönt att åka från äckliga göteborg till den staden jag älskar nämligen stockholm!

vi kommer ta massa bilder nu på tåget och under hela kvällen så dom kommer upp senare eller imorgon.

här är några bilder som vi tog nu, ett smakprov liksom på hur vi ser ut just nu haha:





börjar närma sig

jag sa ju att jag skulle hinna "kvällsblogga" och nu är klockan halv tolv och det är ganska mycket med tanke på vilken tid vi ska upp imorgon.
nyduschad och fräsch sitter jag och elin och skrattar åt allting i hennes kök bara för att vi är så nervösa båda två och det hjälpte ju inte när reklamen om själva galan kom upp på tv:n! fy fan.. kommer nog aldrig fatta hur stort detta är men okej..
vi har hunnit vara hemma hos mig och packa lite grann men har rätt mycket kvar att kolla så jag inte glömmer något här, typ klänningen eller ena skon.. skulle vara så typiskt mig!
nu sitter jag och ska lägga in massa ny musik till mobilen så jag har det på tåget imorgon.. alltid gött med ny musik fast jag kommer väl kanske inte lyssna så mycket för jag och elin kommer ha så sjukt kul ändå!
nu är elin så överglad och sprallig så hon sitter och dansar till thomas ledin- en del av mitt hjärta.. hur fan går det ihop? man kan inte dansa så som hon gör till en sådan lugn låt men okej!?
borde kanske ta och tänka på refrängen snart.. typ platta håret, smörja in sig med goda dofter, måla naglarna och sova.
men först röka! och du kan väl sluta titta på johan falk och ringa mig, vill ju prata med dig :(

sjukaste händelsen idag var ju att GT kom hem till mig och intervjuade mig och tog kort på mig för dom ville ha färska kort och inte sånna som dom redan har haha!! ofta dom kommer till mig?! jaja, journalisten var trevlig iallafall så jag hade inga problem med det! för er som vill läsa artikeln kan köpa GT imorgon så finns jag där.

DAGENS Vill ha: robin
DAGENS Klädsel: mjukisdress, råmysigt
DAGENS Smink: gårdagens smink
DAGENS Frisyr: blött afro typ
DAGENS Händelse: GT kom hem till mig och intervjuade mig
DAGENS Låt: Anton Kristiansson- lilla london
DAGENS Planer: packa klart och sova
DAGENS Saknad: pappa
DAGENS Dummaste: har ätit för mycket
DAGENS Behov: cigg och kaffe
DAGENS Bästa: spela petville
DAGENS Köp: tjockis mat

massa saker att göra..

jag vaknade typ för en timma sen av att jag får ett sms av mamma att jag glömde höra av mig om vart jag skulle sova någonstans så mamma nu får du svar på det: jag sov hos elin!
fy i helvete.. så berusad jag var igår har jag nog inte varit på länge och min huvudverk känns som andra världskriget.

todolisttoday:
göra elins godaste omelette.
dricka kaffe och ta en morgoncigg.
gå hem till mig och packa och skriva ut prisutdelningsmanuset.
sola.
gå hem till elin och fortsätta packa hennes väska.
spakväll/öva manus kväll.
GÅ OCH LÄGGA OSS I TID.

hinner nog iofs skriva ett till inlägg ikväll och kanske imorgon på tåget men annars får ni ha det så bra här i pissiga göteborg medans vi är i stockholm och har världens bästa kväll! glöm inte klockan åtta på ettan.

monty & lorentz- en till himmel
anton kristiansson- lilla london


Nu är det bara väntan, inget kvar att hämta
Kan stå i mitten av nordstan och ändå vara ensam
Och Göteborg är vackert, men inte mycket mer
Tryggt och stelt och det ger mig ingen lycka mer
För hela staden äcklar mig men jag är dum och stannar
Den är en tjej jag tatt tillbaka fast hon knullat andra
Men kyss mig på munnen, vi glömmer det bara för kvällen
Ta mina händer, bara håll i dom vad som än händer
Och alla dansar och dom ler när dom sjunger om ångest
Och DJn spelar samma låtar för hundrade gången
Finns inget här att hämta, bara misär och längtan
Så håll mig hårt för ikväll är jag så jävla ensam
Försöker kväva känslan men jag längtar hem
Dom sjunger om att dekadens är min bästa vän
Och det slår mig när orden kommer ur min mun
Hur den här staden dödar dig när du är ung.

hittade massa gammla bilder..



lörday.

idag vaknade jag sjukt tidigt av att telefonen ringer, då är det min mor som har fått för sig att vi ska gå på stan och kolla på ett par skor och vara där så tidigt som möjligt (gärna innan dom ens har hunnit öppna också)
så jag blev lite förbannad, drog på mig kläder, borstade tänderna och sprang till bussen för att möta mamma nere på stan.
efter många affärer och en trött mika hittade både en ny klänning, örhängen och sjukt snygga skor!!
jag är rånöjd och tack mamma, du är bäst!!
sen mötte jag upp elin och hennes far som också var ute och shoppade.. vi tog en fika! hur mysigt som helst.
idag ska vi väl kanske festa dådå eftersom att vi var hemma igår.. tror jag ska träffa robin också :) ser fram emot det som fan.

men imorgon då jävlar får det bli en slapp dag med lite sömn eftersom att jag ska komma upp på måndag så jag ska gå upp skit tidigt imorgon så jag lägger mig tidigt på kvällen!

elin sitter här och pratar med sig själv och har köpt hundraåttiarmband och hon ska tydligen ha allihopa på sig på galan!! hallå? hon behöver ju inte överdriva liksom!? typ: hej, jag har satt på mig alla smycken jag har och någonsin har haft!

nu: RÖKA!!

depp, depp, depp!

orka sitta hemma och vara deppig på en fredag? när jag egentligen kan ha hur kul som helst ute och festa och supa skallen av mig men jag och elin bestämde idag att vi skulle vara hemma och ta det lugnt och då var det ju inte planerat att det skulle bli deppigt precis.. så det var bara något som trängde sig på typ exakt precis just nu!
du verkar inte förstå hur mycket du har sårat mig?
det verkar liksom inte gå in i din hjärna hur dåligt jag har mått för dig?
du verkar inte förstå hur kär jag var i dig?
du har velat så mycket fram och tillbaka och gjort mig totalt förvirrad
du sårade mig och nu har du mage att komma och klandra ner på mig för att jag är lycklig och inte vill ha just dig längre?
och du säger till mig att du inte vill ha något med mig att göra? frågan är väl vad jag har gjort för fel?
du borde ta tag i dig själv nu och se vad du håller på med.. för jag orkar inte se det åt dig längre!!

jag vill inte att andra ska bli sårade på samma sätt som jag blev.


det är precis sånt här som gör mig deppig en fredag när jag egentligen inte alls behöver vara det.

men jag är lycklig innerst inne och det är bara jag som vet varför jag är det och möjligtvis min bästa vän elin norström warpare som jag har nämt här ett antal gånger i denna kända blogg!

vill bara vika in och säga också att hon är den kompisen man drömmde om att få ha när man var liten som man aldrig fick, en sån vän som alltid finns där och leker med en och visar sin kärlek(fast i detta fallet tar vi bort leker och sätter dit finns där för en) och som jag tydligen fick iallafall och som blev min bästa vän för resten av livet.

har redan lagt upp denna bilden en gång tidigare men jag gillar den så mycket så ni får den i färg också.



gay??

sitter hemma hos elin och har kommit på att robin är gay!! men det var väl inget nytt? jag menar det visste ju alla redan!
och han lovade att inte sola för då skulle han bli brunare än mig och så har han gjort det iallafall..
så typiskt killar, svårt för att hålla det dom lovar (: sen är han på level 7 på petville och tror att han kommer komma ikapp mig men det kan han glömma!! för jag ligger låååångt före honom haha.
och vadå att din pet är rosa? bara ännu ett tecken på hur gay du är!
jag kommer ändå vara brunare än dig och "levla" före dig som du vill få det till att heta.
så det så!
okej lite snäll kan jag vara.. du är söt ändå.. jag lovar!!

blir kanske till att festa idag.. vi får se vart kvällen bär oss men som sagt som man brukar säga"kvällen är ung" så vi har inte bråttom.



fucked up!

sitter här med elin och jenny, har precis skrivit upp alla tider tills måndag och vad mycket saker som händer på den dagen.. kommer inte kunna slappna av ett skit!!tågbiljetter hit och dit, beställningsnummer, taxi till cirkus bokningsnummer, repa, sminktid, ledig tid, tillbaka till cirkus.. ja ni förstår ju.. jag hänger ju knappt med själv! men klockan åtta sänds det på svt så ta och kolla :) har fått talet som vi ska framföra när vi delar ut så måste öva lite på det med. nu börjar nervositeten stiga och jag känner att det snart är måndag och att vi snart är där.. sjukt att detta händer mig!! det är så jävla sjukt om man tänker efter men det är så jävla roligt på samma gång! jag hade två drömmar som jag verkligen ville leva upp till. en var att få spela in en film och den andra var att få vara med i guldbaggegalan som nominerad "det var som att jag drömde två drömmar på samma natt".
jag trodde aldrig att det skulle gå såhär bra!

igår myste jag och jenny här hemma en stund och sen drog vi ut en sväng och tog några öl.. det var trevligt men det blev lite senare än vad vi hade tänkt och lite för många öl kanske.

sitter och lyssnar på come on och tittar på när jenny dansar salsa.. vill också kunna dansa salsa!
nu ska vi tre sola, frågan är om jag verkligen ska sola med tanke på hur röd jag är redan nu.
där kan vi snacka om RÖD, GALET RÖD som jonas sa höhö.

skriver av mig lite till sen!


stalkers..

en mycket bränd tjej sitter här och skriver sitt lilla morgoninlägg.. det svider i hela ansiktet och det känns som om alla kommer titta på mig när jag går ut! men jag menar det är ju inte första gången någon tittar på mig haha ;) fast det är inte så roligt att vara illröd i fejjan.
det är en jävla brud på facebook alltså.. hon är galen och jag hoppas hon ser detta så hon förstår!! om jag inte svarar dig, betyder det antagligen att jag inte vill prata med dig?? men det spelar ju ingen roll hur många gånger jag skriver det för det verkar ju inte gå in.. har tagit bort henne två gånger innan men hon dyker upp igen från ingenstans.. är lite rädd alltså! fett creapy.
så om du läser detta, sluta med det du håller på med!! blir förbannad.

nu är det snart dags för mig att åka till skolan och vi har teater hela dagen.. jävligt gött!
ska bli intervjuad på rasten också av några tjejer i skolan!? vetifan varför? tror det är något med guldbaggegalan att göra! så tar dom tid av min bambarast!! riktigt dåligt.


nu ska jag fortsätta platta mitt hår.


vad fan ska jag skriva?

elin är elak.. hon sitter och skrattar åt att jag är röksugen och inte har några cigg? ofta det är kul!?
min mobil har blivit jätte seg.. blir förbannad. känn dig vibbad!
har solat idag igen och det är alltid lika härligt att få färg.. gillar verkligen vegasolariet och linnésolariet bäst :)
tror dessvärre att jag har bränt mig lite i mitt lilla ansikte men va fan, det lägger sig snart(förhoppningsvis)

blir trött på folk som ska ta allt så snorseriöst.. för fan man måste få ha lite kul här i livet och skämta om saker och ting utan att folk ska ta åt sig? och jag hatar folk som tror att dom vet precis allt och exakt hur allt ligger till och drar sina egna slutsatser! för helvete, ge er.. ingen jävla doctor phil här och sen vill jag bara säga att jag hatar folk som ska göra allt som alla andra gör för att passa in eller typ bli "känd" och få "kontakter".. wannabes det är det värsta som finns så lägg bara ner!

det är så roligt i skolan nu och allt känns så bra, förutom att jag sitter och sover på varenda lektion men jag fattar lite iallafall!
på fredag ska jag och mamma gå på stan och hitta ett par skor till mig för det är bara det som fattas.. och strumpbyxor, snygg tröja och väska haha det var visst massa saker.. får väl ta mig en titt på det med då!

jag luktar solarium så jag kanske ska ta ett varmt och doftande bad.


okej nu kollade jag mig i spegeln och såg att jag hade bränt sönder mig!!!! VA FAN

sen blir det att dra till L.Ps studio idag igen..
puss

en fin bild på min kära vän ludwig med dubbelve a.k.a lewie.

crazy penguin

åh, jag blir så ledsen! den nya killen i ph åkte ut och han kan ha varit det snyggaste på länge. helvete! pontus ska ut, vad är grejen? varför förstår ingen? han går ju ändå bara runt och pratar för sig själv, viker kläder och pratar in i kameran som om hela programmet var en dagbok. blir förbannad..
ronja ligger i sängen och spelar crazy penguin på mobilen.. hon har iofs spelat det hela dagen enda sen jag kom hit typ och nu är hon fast!? hon ligger ju och skrattar för sig själv så spelet måste ju vara roligt, eller?
blir rädd ibland när jag tänker efter vilka jag umgås med!? hahaha speciellt när det kommer till ronja.
blev väckt förut av att hon pruttar mig i ansiktet.. ja, jag råkade somna i soffan och helt plötsligt vaknar jag av att hon sitter och gapskrattar vid min sida då har hon alltså pruttat mig rakt i ansiktet.. finns även på film!
trött som ett as är jag och funderar på att lägga mig bredvid henne och titta på när hon spelar.
imorgon ska jag sola igen, skönt att äntligen få lite färg.. man ser oftast lite fräschare ut då.
jävla musik till det jävla spelet va! men hon vägrar stänga av..rånöjd tjej!
aja har väl inte så mycket att tillägga mer än att jag är en trött och glad tjej som ser livet lite ljusare nu.. ni vet som om en lampa först är släckt och sen tänds den! det är så det ska vara eller hur?

godnatt mamma, godnatt syster, godnatt stilton, godnatt elin, godnatt katten på gården och godnatt världen

ronja du får vänta.. säger godnatt till dig sen!


benen på ryggen.

är påväg hem till ronja nu och hann inte blogga när jag var hemma förut så jag bloggar via mobiiilen "cha cha" haha nej jag skoja klart jag inte gör.. så stor och känd bloggare är jag inte än tyvärr ;)
nej men skämt och sido eller åt sido eller va fan det nu heter..
jag sitter hemma och äter nudlar och någon wok och stark såss till, hur gott som helst!
ska dra på mig ett par mjukis och sätta mig på vagnen påväg till ronja, vi ska mysa..
blir nog så att jag slaggar där för jag kommer inte orka åka hem sen och vi börjar ju nästan samtidigt imorgon fast bara nästan.. typ en timmas skillnad! haha.
funderar helt seriöst också på att börja videoblogga och typ lägga upp ett inlägg varje dag! fatta vad fetttttt.
öh nej, vi skippar det!

men i vilket fall.. hejdå!

morning.

fy fan vad klockan är tidigt! tänk, nu hade jag kunnat ligga i min sköna säng och sova i mörkret men istället är jag nästan klar och ska snart åka och möta jenny för att sedan åka till skolan.. fy fan, stackars mig.
väckte mr nörd som jag lovade.. grym är jag som ens kommer ihåg det!
sitter och lyssnar på maskinen- dansa med vapen.. vet inte vad det är med den låten men den är jävligt skön.
borstar tänderna i takt till musiken haha fett.

feels like heaven.

allt känns som att det går så bra nu. skolan rullar på, snart gala, hittar på roliga saker om dagarna, har en bästa vän som heter elin och hon är verkligen bäst, har många fina människor vid min sida, en mamma som är underbar och bästa mamman i hela världen, en syster som jag älskar, en annan syster som snart ska ha barn och jag blir moster, elin fyller 19 snart och det finns hur mycket mer som helst att rabbla upp så det känns bara bra allting.

började dagen med att ta det lugnt här hemma (bakfull) efter det mötte jag upp joakim och elin och solade.. hur skönt som helst! ska typ sola hela veckan.. efter det åt vi sushi och sen kom en arg daniel och hämtade upp oss och då var det dags för bio.. men förstår varför han var arg! eller nej det gör jag inte men han hade tydligen krockat innan han kom, in i sin pappas flickväns bil.. duktig idiot..
det är så mysigt att gå på bio tycker jag! det är ju roligare än att sitta och titta hemma iallafall fast det kan vara mysigt det med.. vi såg i allafall "har du hört ryktet om morgans".. den var rolig! eller ja, jag satt och skrattade iallafall haha men det är ju jag och min humor som mr nörd säger men han är tråkig så det jämnar ut sig!

fick veta idag att jag och elin måste ta ett tidigare tåg för att jag ska hinna repa och allt det där så vi måste alltså vara på centralen vid sju på morgonen då såklart.. fy fan vad trött jag kommer vara och förbannad. men vi har lovat varandra *host* hon vill att vi ska ha en rolig tågresa så får väl ställa upp för tönten då! :) 

har precis duschat och känner mig fräsch och utvilad för att gå till skolan imorgon även fast jag helst inte vill det.. vill vara bakfull imorgon med så man kan låta sjuk! jag har lovat att väcka nörden med om jag kommer ihåg det vill säga;) vad tror du?

godnatt!

hittade en bild från hallowwen på parken med någon random?


hahaha

alltså visst att man kan ha fans och sånna här meddelanden på facebook är ganska vanliga, att dom skriver massa fina saker och berömmer hur duktig jag är men ett sånt här har jag nog aldrig riktigt fått, i den här stilen hahaha, dansa tryckare?! men han driver säkert bara.. funderar på om jag ska svara honom eller skita i det! men man ska alltid vara trevlig mot sina fans!

Hej hjärtat!
Har du pojkvän?
Jag undrar om vi kan träffas och kanske dansa tryckare någon gång?
Är det ok, om jag addar dig på MSN? För du verkar jätte trevlig ;)
Och det hade varit kul och lära känna dig mera.
Du kan addar mig på *****_**_***@hotmail.com

Kram Micki




herregud

nu blir det mycket för min lilla hjärna. nu ringde hon från guldbaggegalan och sa att eftersom att jag och jossan ska repa så måste jag och elin ta ett tidigare tåg än planerat.. jätte jobbigt! för grejen är den att vi tyckte liksom att vi redan skulle åka jätte tidigt och nu ska vi åka ännu tidigare? jaja sånt är livet.. nu börjar nervositeten sätta igång och det kommer gå jätte fort och helt plötsligt är det måndag!
hatar att vara nervös inför saker men det är skönt efteråt och ibland måste man faktiskt vara lite nervös för att må bra! (alltså att vara nervös är bra för hälsan) haha wtf?
jag och elin är dom två sjukaste brudarna i stan..vi gick ner i mjukisbyxor igår runt halv tolv och skulle möta upp mr danne och hans gang för dom skulle käka snabbt på bk(fetis mat, burgerking) men det slutade med att jag, elin och joakim gick till stars N bars och tog lite för många öl.. och det var ju inte alls så att jag skulle upp typ vid sju för att åka till skolan runt åtta idag, nänä visst.. då sov ju jag som en stock.. skulle till och med ringa och väcka robin men det gjorde jag ju inte heller! schysst av mig.. förlåt robin.
så nu sitter jag här hemma(hos mig då alltså) och tar det lugnt och pratar för mig själv.
imorgon måste jag verkligen gå till skolan och hedanefter också! inget snack om saken.

och idag börjar solningen.. ska sola typ varje dag fram tills galan så man slipper stå och vara likblek!


cause i got you!

Nobody wanna see us together but it don't matter no. varför bry sig om vad alla andra tycker och tänker? det handlar om oss, inte om dom eller deras åsikter? bara omoget att hålla på!
man kan säga som såhär: vi är i en saga och i den sagan existerar bara vi, ingen annan! så enkelt var det.
och sen kan man självklart avsluta med: snipp, snapp, slut så var sagan slut men vem fan pallar det? för sagan ska inte ta slut.. eller jag tycker inte det iallafall!

och nu har du ringt så jag kan inte klandra dig längre ;)


jag och elin har typ börjat räkna ner dagarna nu.. så spännande och nervöst är det!
på tal om elin, varje gång när man är här i lerum så börjar man sakna dom gammla tiderna när man alltid var här typ när man var 13-15! grym tid i mitt liv.. nu när jag tänker efter så var allt så lätt då och man hade typ inga problem!? eller ja.. man fattade kanske inte problemen på samma sätt som man gör idag och nu är jag 18, fyller 19 i år? tiden går sjukt fort.. helt galet.

ofta jag är seriös i ett inlägg? har väl aldrig hänt sen jag började "blogga" men jag kan faktiskt vara seriös också, även om folk inte tror det! jag kan vara jävligt seriös..

fan jag börjar bli grym på detta.. finns det ingen bloggtoplista typ? för då hade ju jag varit etta lätt! ;) haha

kan inte ni kära läsare ge tips på hur jag kan avsluta mina inlägg? så det låter bra och så att jag kan känna mig som en riktig bloggare för det är vad jag vill bli när jag blir stor.

gammal bild på mig och ronja


i lerum

sitter hemma hos elin i lerum och har precis pratat med mr nörd! vi åkte på en liten biltur förut till gråbo och runt halva göteborg till en shellmack med högsta volym i bilen och självklart lyssnade vi på lördagsmixen på nrj, fett!
elin sitter och snackar med någon daniel.. vet inte vem han är? antagligen någon random hahaha förlåt daniel men du kallade mig idiot så du får tillbaka! jag, elin, jennifer och mabäck körde smsroulette förut och det var sjukt kul hur folk reagerade tillbaka på det man skrev.. måste köra det fler gånger.
är ganska trött faktiskt efter igår och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om kvällen och folket!? men va fan.. ibland måste man prova något nytt. jag slog precis i huvudet i tangentbordet för jag somnade för en sekund, så tråkigt har jag det! jävla elinsson.. och det är inte många dagar kvar tills vi drar till stockholm..vi måste hinna dit till repet men det gör vi för mitt och elins tåg går typ nio på morgonen.. bara jag inte tar fel tåg för det har hänt innan om man säger så. nu säger elin till han där daniel: ja, nu står pappa här och röker också..what? ofta det är intressant för honom i luren att veta typ? brist på samtalsämne? hahaha men jag älskar henne ändå! nu ska jag sluta skriva och skjuta mig själv.. nej, glömde att jag ska ringa mr nörd en sista gång sen innan jag går och lägger mig.

godnatt.

och så var det helg.

japp, då var det fredag och jag är ganska trött efter den långa skoldagen men det var faktiskt skönt på något sätt att vara tillbaka!! har saknat alla.. men som sagt vi hade inte många lektioner idag typ religion, fatta inte ett piss och sen engelska och det kan vem som helst räkna ut med lilltån att jag VERKLIGEN inte fattade ett piss av så ja, en sammanfattning av dagen: jag fattade ingenting helt enkelt!
hängde med martin och ludde i dansuppehållsrummet typ.. fett med deg!
haha jenny körde salsa och jag hoppade runt som en kvinna på två ben typ.. sen var det dags att åka hem och äta och nu sitter jag hos jenny (i hennes dyra villa i påvelund) men nu ska vi röra oss för vi ska fira någon jävel som fyller 20 idag!

puss och hej, hej och puss!

dela ut priser.

hinner inte skriva länge nu men ville bara säga att jag gick upp fem imorse för att hinna duscha, sminka mig och göra allt jag ska så att jag är på brunnsparken åtta prick.. ursch! jag tar VERKLIGEN tillbaka det jag sa om att jag saknade skolan.. hehe
har sovit typ tre timmar allt som allt?!!
fick höra igår också men glömde skriva det att jag och jossan ska dela ut priser på guldbaggegalan också.. inte nog med att vi är nominerade i fyra kategorier så ska vi dela ut priser eller ja, guldbaggar till skådisarna som vinner (direktsänning) fett svettigt!
jag börjar bli nervös nu.. tänk då när det väl gäller, då är man nog inte så kaxig längre! känns halvball att stå på scen och prata framför halva sveriges befolkning av skådisar..

och du, det är okej att du inte ringde för du är söt ändå och hade din ursäkt men idag har du lovat så fan dig om du inte ringer!


sitter i L.Ps studio..

sitter i luddes studio.. fett som fan! håller han sällskap medans han spelar in sin nya hit, fräsch som fan.. han kommer komma långt inom musikvärlden liksom eller som han säger: likzom.
nu kom han utspringande och sa: ohh den här blir nice! antar att han menar versen han precis la..
han är ju ändå lewie från linné och förövrigt min tråkigaste vän just nu.
men fan jag sitter här och dricker fanta så, så tråkigt har jag ju inte haha.
ronja var här förut och som dom säger: ett skratt förlänger livet!? ja, då kommer jag leva jävligt länge efter det här.. var längesen jag skrattade såhär mycket och ludde, du missade allt det roliga när du var helt inne i din musik. två sjuka brudar på samma ställe, inte bra! hahaha men det är det jag säger.. jag och min kära vän ronja, det är så det ska vara om man vill skratta!
ska nog träffa elin sen om det inte blir försent för jag ska försöka ta mig till skolan imorgon(jag hoppar av glädje, NOT)

och du som skulle ringa, jag väntar fortfarande men bara i typ tre timmar till eller nåt..

fan vad trött jag blev helt plötsligt..tror det är för att jag har skrattat för mycket idag!

*****

och då var klockan 08:04 på morgonen och jag sitter uppe och skriver? sjuk tjej..
men jag måste vänja mig vid att gå upp tidigt nu eftersom att jag börjar halv nio imorgon. jag sa att jag hade saknat skolan för att det inte fanns något att göra om dagarna? visst det finns inget att göra om dagarna men jag tar nog tillbaka det där sa nu när jag hörde att vi börjar halv nio imorgon och går till halv fem så kändes livet helt plötsligt bättre när jag var ledig!? sjukt att vi börjar på en fredag föresten..
har ingenting planerat denna helgen förutom att jag ska ut och jogga på söndag! ska bli en duktig flicka nu som ska börja träna och älska det(inte för att det kommer hända men ändå).
sitter och väntar lite för jag känner att jag kan nog inte ringa ronja nu, hon lär få sig ett frispel och rycka av sig håret typ! kan inte väcka henne åtta liksom. nu är jag hungrig som fan.. men jag får inte glömma att bara äta nyttigt så försök att helst inte vara så jätte hungrig mika för då vet du att du stoppar i dig fel saker..

och du är rätt go ändå, bara så du vet! och om du ser detta.. ring mig när du slutar skolan!


hej käre dagbok!

man kan sakna en människa äckligt mycket.. så mycket att det gör ont i en och det är precis vad jag gör just nu och exakt så mycket så det gör ont i mig! har tänkt på dig mycket det senaste och jag saknar dig och tiderna som var då! men det är skitsamma nu.. ville bara få det ur mig så att om du nu skulle läsa detta, vilket jag verkligen inte tror så ta åt dig av det jag skriver för jag antar att du förstår vem du är eller va? varför i hela fanskapet skulle du göra det? men ändå.. nu vet du iallafall eller va? fan vad fel detta blir.. nu vet jag i allafall att jag har fått det ur mig! okej fett komplicerat.
sitter och försöker bestämma tid med ronja imorgon och vi kommer fram till att vi ska äta frukost ihop så jag lär ju typ få gå upp vid sju! men det är inte så lätt att bestämma något med henne för hon har köpt ny telefon (en sån som jag har) och hon fattar tydligen inte hur den fungerar? ska jag säga.. som inte ens får igång en mikro! men ändå.. därför är hon jätte seg på att svara bara så att ni vet om ni skulle vara intresserade! fy fan vad tråkig min blogg är men jag har den för att skriva av mig och få ut mina jobbigaste känslor som sitter så långt inne i mitt hjärta att jag knappt får fram det jag vill säga.. eh va? vad babblar jag om nu? det skulle låta bra men okej!
nej nu säger ronja visst att vi ska äta lunch, inte frukost så jag lyder hennes råd..
imorgon är första dagen jag ska göra mig fin på länge.. har bara varit äcklig och inte orkat göra någonting med mig själv på hela lovet typ förutom nyår men det kan ha varit för att jag inte har mått så bra!

godnatten.


hejdå livet!

ibland känns livet fett meningslöst.. alltså meningslöst på det sättet att det känns rätt ovärt att leva! och nej detta ska inte bli någon deppblogg/talivetavsigblogg för jag är en glad människa innerst inne och jag älskar att skratta och ge ut energi! men för det första har jag kommit på att mitt leende ser förjävligt ut och sen har jag kommit på att det är rätt onödigt att skratta när man inte alls är glad egentligen.. så kanske lika bra att ge upp att skratta och bara gråta istället? fan vad roligt det skulle se ut om alla gick runt och grät istället för att skratta! tänk om någon skulle säga något roligt och så började man gråta istället!? undra hur det skulle se ut? vem fan har bestämt att man ska gråta när man är ledsen och skratta när man är glad? varför kan det inte vara tvärtom?
okej nu börjar jag med filosofin här igen.. ge fan i det! mika, du är ingen filosof så ge upp and get a life!
plus poäng för engelskan igen.. försöker som alla andra!


är hos elin men ska snart hem för här får jag inte vara mer för snart kommer gangster och då skickar hon hem mig.. schysst kompis jag har skaffat!? imorgon ska jag vara med ronja bara så att ni vet.. hejdå!

så här äcklig ser jag ut just nu:


on the beach

ligger hos pullan.. kul att vakna upp till housemusik på morgonen! igår såg vi på ph (paradise hotel för dom som inte fattar, typ robin) och hade kuddkrig enligt pullan då hahaha sen sjöng jag en godnatt visa enligt henne också. hon verkar inte må så jävla bra! idag ska jag vara med min bästa kompis och hon verkar ha bästa lillasyrran som betalar hennes solning! så jävla illa att jag inte har ett öre så jag kan inte följa med hur mycket jag än behöver sola.. får kirra detta nu alltså! tänker inte vara blek på galan. sorry!
nu ska jag gå och hälsa på vase, lennarts guldfisk!


ska bli känslokall och nu har jag bestämt mig! finns inget som kan hindra mig.

can you feel it?

och så var det ännu en dag på lovet.. tisdag!? va fan det är långt kvar tills fredag och tiden går så långsamt när man inte har någonting att göra. ska precis ringa upp jenny och snacka lite skit eftersom att hon också är ledig!
så nu har pratat färdigt med henne.. var tvungen att pausa i allt skrivande haha.
dricker ett glas oboy och ska snart börja träna (mina dagliga situps) skit bra!
jag förstår mig inte på mina grannar? dom verkar tro att vi är fattiga och inte får någon mat hemma? hahaha
för varje morgon när jag ska gå ut på uteplatsen och ta min morgoncigg så ligger det någon form av mat där..
härromdagen var det ett kilo hundmat!??! och nu när jag gick ut var det en kaka som någon till och med hade börjat äta på?!! WTF? ja, tack iallafall :) har så mycket nya kläder så det blir svårt att välja vad jag ska ha på mig idag.. ska iallafall ta ett riktigt härligt bad först med massa badkulor, skum och goda dofter! beställde min studentmössa härromdagen också men det kanske jag sa? haha har dåligt minne. den kommer bli så jävla fräsch! (lila och allt, ni vet alla linjer har en egen färg och estet är lila) fräscht som fan..

sitter och lyssnar på can you feel it med michael jacksson.. får gåshud av hans röst!


varför logga du ut? gör aldrig så igen!! och din pet är hungrig och behöver tvättas!! jävla robin.

elin.

elin är den bästa kompisen man kan ha i hela världen!


längtar tills skolan börjar!

låter som ett barn som precis ska börja skolan och allt är nytt men alltså det sjukaste av allt är att jag längtar till skolan! JAG? längta till skolan? det har väl aldrig hänt i hela ******** att jag saknat skolan? men tydligen.. det är bara en känsla och som sagt man kan inte styra över känslor.. eller kan man? men det är bara tråkigt.. för alla har redan börjat och har sina rutiner medans jag börjar liksom på fredag.. känns halvkul! jag tycker det ska bli skönt att få rutinerna tillbaka.. att ha något att göra om dagarna och kunna längta till helgerna för nu har man inte gjort det utan festat varje dag typ och då blir det inte roligt längre utan istället som en vana att gå ut! det är så jag känner iallafall sen skiter jag i hur alla andra känner.. för nu är jag trött på att känna åt andra, försöka hjälpa folk, höra av mig, tycka synd om människor, försöka hjälpa familjemedlemmar med mera.. är trött på att aldrig få något tillbaka så jag ger faktiskt upp! ska bli känslokall och funderar på att lägga mig i min säng och ligga där i några veckor eller månader eller kanske år föresten för vad gör jag på jorden? okej låter som jag är självmordsbenägen men riktigt så är det inte utan bara deprimerad, behöver kärlek och någon som bryr sig om mig.. funderar på att skaffa pojkvän! men vart är han är frågan? kan inte någon hitta honom åt mig.. ni kan få pengar eller diplom eller vad ni nu vill ha. kan skriva mitt nummer nedanför så ni kan höra av er om ni hittat något/någon som kan bli min blivande man!

vill bara skrika och gråta men det är något som stoppar mig..

mamma
<3

tack på förhand.


klänning, check!

kom precis hem, har varit hos elin hafstrand i hennes nya fina lägenhet.. riktigt fin var den! (Y)
ska väl ta något lätt att äta snart tänkte jag, sen mysa framför tvn med min kära mor som är den bästa mamman man kan ha i hela världen efter det ska jag ta ett skönt bad och prata lite skit med andra elin i telefon.
är sugen på något sött.. vet inte varför?!


du är så liten på denna jord så det är sjukt. förstår om du vill lägga ner tid på mig men snälla väx upp och ge upp för det är ingen som bryr sig om det du skriver så för ditt eget bästa lägg ner hela skiten :)

jag och min vän elin



trött och seg.

jag behöver inte skriva vad det är för dag för det vet ni.. har sovit hos ronja inatt, det var ett jävla bra tag sen jag träffade henne och det kändes jätte bra att få träffa henne igen.. har saknat henne sjukt mycket och alla våra sjuka saker vi gör!
idag tror jag det blir så att jag ska ta det lugnt.. fett tråkigt nu när alla har skola utom jag eftersom att jag börjar inte förns på fredag! nu sitter jag här med min syster och kollar på en ful kille på facebook!? euuw!
nu ska jag dricka fanta och softa lite till sen är det dags att göra sig iordning.
kan ju bara säga att jag har blivit torsk på petville och jag som satt och klagade på elin och tyckte hon var en tönt.. nu är det jag som är tönten eller ja, vi är nog lika töntiga tror jag!
tänker verkligen inte träffa henne idag för jag är förbannad på henne så det kan hon glömma!
om du läser detta elin så ser du vad det står och jag menar det..

sönday.

och här ligger jag i sängen.. ännu en dag då man är helt död även fast vi inte gjorde något igår så tar det mycket på krafterna att vara uppe till fem, halvsex för att städa.
idag ska jag till min andra kära vän elin.. och vi ska titta på klänning till mig som jag ska ha på galan!
elin nummer två ligger här bredvid mig och snarkar på för fullt(hon är så gullig när hon sover) kalle anka ser hon ut som! är trött på att inte hitta på massa roliga saker här i livet.. äventyra, åka till ställen, hitta på massa busiga saker och därför som jag har sagt tidigare så tänker jag dra utomlands snart och jag hoppas att elin följer med mig men det vet jag iofs att hon gör!
åååååååh.. vet inte vad jag vill med någonting längre känns det som! vad vill jag? okej.. har jag börjat få ångest eller vad är grejen?



nej.. nu vet jag vad det är!! SÖNDAG.. det är sån här ångest jag alltid får varje söndag. får ni också det?


Robin är sjuk

sitter och pratar med robin och han är rätt sjuk som typ tänder på en brud som är psyko och har en igelkott som hon typ halft sitter och tuggar på och pratar engelska som jag knappt fattar ett skit av.. ja, sjuk brud iallafall! här har ni länken förövrigt och fråga mig inte vad robin ser hos denna kvinna! http://existenz.se/out.php?id=19891
dom är kanske lite lika på något sätt? ;)

ligger hos elin och möglar känns det som..
har inte gjort ett piss idag. har varit ute två snabba svängar annars har vi legat och pillat med våra kalendrar, tittat på tv och gått ut och rökt typ varje kvart! lördag liksom.. ofta man ligger hemma då men jag skyller på elin för hon är min lataste vän!


bilder på hur jag ser ut nu:


brrr

det är så jävla kallt ute, vill bara gå i ide fram tills sommaren!
knappt så man pallar att gå ut och röka men jag och elin tog oss en tripp ner till järntorget för att köpa sushi och en kalender till mig men längre än så går jag fan inte!
vi sitter och planerar inför galan och det börjar bli ont om tid.. vad fan ska man ha på sig? men som en anonym sa förut: det är ju bara att ta en gammal klänning och sy på lite egna paljetter och glitter typ.. skämtar du? ska jag sa ut som en fattig trasa? nej det ska vara glitter och glamour! fan vi har blivit nominerade till en GULDbagge, det innebär alltså guld, glitter, pärlor, glamour, gala liksom! haha..
sen har vi suttit och diskuterat att vi drar utomlands efter studenten och är borta typ ett halvår eller ett år och bara kommer bort från allt äckligt här hemma! nu kommer elin in och har precis skitit.. ähh hon håller en sax, limstift och en sladd i handen och hon har ett jävla leende på läpparna! nu ska jag fråga henne vad hon ska göra så måste sluta skriva nu.
hejdå eller cha cha eller peace eller nåt.

..

det var en mycket trevlig kväll igår med massa galenskaper och en ganska kraftig bakfylla just nu.. ligger i elins säng som en pimp med två killar bredvid mig, hästen och shahin!
det är bara ta det lugnt som gäller idag.. ska snart åka till pappa och hämta pengar och sen köpa mat!

kan bara säga att vi har fått fyra nomineringar och jag är överlycklig
nomineringarna: bästa film, bästa kvinnliga biroll, bästa regi och sen var det någonting mer..
man kan gå in och kolla här: http://www.filmstar.se/sv/189860/2010-01-08/arets-guldbagge-nomineringar/

en bild vi tog igår innan vi gick ut


OKEJ BLOGGKRIG!!!

nu jävlar ska jag hänga ut den där.. ja, vad heter hon? Elin lis Nordströmm Järpare?
hon sitter och äter sin sushi och kaxar som fan och just därför får du detta tillbaka din fitta!! en uthängning!
varsågod.. jag kan börja berätta lite kort om elin själv: hon är en japan som älskar rå fisk och sörpla äcklig soppa med grässtrån i och hon gillar tydligen att sitta och skrika!!!! NOW ITS BLOGGKRIG!!! hahahahha nu tror hon att hon kan matte också.. ät du din sushi och var tyst istället!! och det enda hon kan säga är tydligen mmmmmm eller aaaaaah shit OMG!! vet ni vem den här bruden är? NEJ det är ingen som vet vem du är och det du äter det luktar som maddes underliv tydligen? RIGHT BACK AT YA!


fredag

vaknade upp nu hos elin.. vi var uppe ganska så länge igår.. typ till sex på morgonen så är rätt trött! nu kör vi våran bloggmorgon! elin rapade precis, sitter och pillar sig i öronen och pratar med sig själv.. euuw, äckel!
jag sitter och smsar med min älskling och han vet att jag älskar honom för det gör jag!
snart kommer galenmadde hit och ska plugga matte med elin på en fredag liksom? hallå? aja, sjukt..
sen kommer jennifer hit och ska få hjälp med att färga sitt hår av elin.. efter det blir det väl att börja göra sig iordning för vi ska ut ikväll eftersom att bella har fyllt år och vi har inte kunnat fira henne tidigare!

sitter och lyssnar på min favoritlåt nu och taggar till ordentligt!
elin tittar snett på mig..

tjing


bilder

på mitt nyklippta korta vackra hår. godnatt!


avatar 3D

kan ha varit en av dom bästa filmerna jag har sett.. rekomenderad att se verkligen och 3D effekterna var verkligen såå mycket bättre och häftigare berättade elin! jag kommer typ bli schizofren nu och tro att jag är en avatar typ men okej.. efter bion tänkte vi gå ut och ta en öl någonstans men kevin bangade för berså var stängt haha tråkmåns! men han ville att vi skulle ses imorgon istället så får väl ställa upp för laget då!
just nu sitter jag hemma hos elin och degar.. efter att ha suttit och stirrat in i väggen, tittat upp på elin ibland som sitter vid datorn mitt emot(typ som ett lan), druckit massa vatten ur en kanna, kliat mig på foten så överväger jag om jag ändå inte ska ut och röka nu med bloggaren elin.. fan vad jag röker! funderar på att sluta faktiskt..
okej försöker få kontakt med elin nu men hon svarar inte, utan bara nickar och säger mm.. och jag kan säga att hennes fingrar går som jag vet inte vad på tangentbordet när hon skriver.. hon är helt inne i bloggvärlden just nu!

the hair is gone!

okej mina kära vänner då var håret avklippt.. eehm.. ja lägger in någon bild sen så ni kan få se! haha är jävligt ovan vid detta korta hår och jag som tänkte spara långt då är frågan vad jag sysslar med? men det är lite försent nu! fan en förändring hit och dit har väl inte skadat någon.. fick reda på att skolan börjar den 15:de januari också.. rätt gött att vi börjar typ sist av alla och tar studenten först av alla också! ;) i love my school.
vill också säga R.I.P Nancy som gick på våran skola och hoppas du har det bra nu! jag kände dig inte men du var ändå en del av skolan och det kommer kännas lite konstigt att komma dit och se alla så deppiga. ibland önskar man att idioter inte skulle få finnas men tyvärr finns det väldigt många utav dom! jag önskar jag kunde få finnas där och stötta din familj just nu men eftersom att jag inte kände varken dig eller dom blir det svårt.

nu ska jag sminka mig för att sedan gå.
tjing!


det bästa som finns..

är nog att vakna på morgonen och under natten har man fått ett par fina sms av fina människor som man får läsa när man vaknar, sätta på sig sin morgonrock, dricka en kopp kaffe och ta en cigg på balkongen! det finns typ inget bättre.
fast idag blir det cola till ciggen för har varit uppe ett tag då är det inte lika äckligt att dricka cola!
efter en natt med hur fan jag har legat och med sjuka drömmar så känner jag mig faktiskt lite piggare och gladare idag trots allt och drömmarna är inget jag tänker dela med mig av! haha

sitter och väntar på att elin ska fatta vilken knapp hon sätter på sin telefon på för hon verkar inte fatta mycket av den där alltså..och att mamma ska komma hem och toppa mitt hår :)
eller vänta.. euww vadå mamma? jag är känd för jag har blogg och haft den i typ tre dagar och då måste man ju gå till värsta dyra frisören.. typ bobby eller hur bitches? HAHA dö!  
efter att mamma toppat mitt hår tror jag det är dags att göra sig iordning för ikväll blir det avatar 3D med kevin och oliver.. hampus banga för han hade redan sett den! (är inte din vän längre men det kan vi prata mer om sen)

har mina två nya favvislåtar nu med: 
i gotta a feeling- black eyed peas (david guetta remix)
get the fuck, shut the fuck up- dj sobolev

cha cha bloggen!


godnatt!

går och lägger mig med en klump i hjärtat.. okej jag vet jag är en väldigt känslig människa men detta var jobbigare än jag trodde! fy fan.. det var något vi gjorde i nästan ett halvår ihop och vi blev en familj. fick se så många olika sidor från varje person varje dag.. vi levde liksom ihop och teatern var vårat hem!
kommer sakna alla fina människor som jag har fått lära känna, min logeplats som jag delade med jenny och sanaz, scenen, min kära balkong där jag alltid stod och rökte.. ja min nya familj helt enkelt och hela stället i sig. 
har nog inte gråtit såhär mycket på ett år som jag har gjort idag känns det som.  fan vad jag sitter och tycker synd om mig själv men det är jobbigt just nu, en klump i magen liksom!
men det går väl över.. allt går över någon gång eller?..

i livet finns det motgånger och saker som tynger oss och som är riktigt jobbigt men som kjell "mikael" säger: man ska alltid tänka posetivt..
okej.. nu blev allt jätte dramatiskt men det sägs ju att skådisar är extra känsliga personer.. det kanske stämmer då, vad vet jag! jag kan iallafall säga med ett leende på läpparna: 55 föreställningar, 7.153 personer i publik, slutsålt på varenda föreställning, vi gjorde gangs of gothenburg och den kommer leva kvar i ett eko!
godnatt..

här är iallafall en bild som gör mig glad på min älskade philip så den får avsluta det hela.
 

och en sak till..

du kan dra åt helvete och jag menar det från hela mitt hjärta.


underbar kväll/natt

fy fan vilka minnen jag bär med mig från backa nu och igår sa vi verkligen hejdå på ett fint sätt.. middagen uppe på tredje våningen med allihopa var hur fin som helst och jätte jätte gott (Y)
jag och jenny höll ett litet tal, david höll ett tal, osman sjöng.. ja alla gjorde lite allt möjligt och när david höll sitt tal kunde jag inte hålla inne tårarna längre utan började störtlipa (jag vet, jag är en crybaby) dom flesta grät väl och det blev kramkalas.. efter det drog nästan alla eller ja, dom flesta till Chez.. inte för att det är världens flashigaste ställe men där kom alla in och det är bättre plats där eftersom att vi var så jätte många ;)
fy fan vad kul vi hade och vi drog vidare till styrbord barbord.. ja den jävla båten på kungsport typ rätt trevligt men fy fan vad mycket folk det var där.. aja kvällen slutade med att vi gick hem till bahar och sov.. nära och bra bor hon och bahador ramlade i snön på huvudet (lite för dragen) haha jag har kommit på att jag har skadeglädje.. jag skrattar alltid så fort någon slår sig eller gör sig illa hahahaha.. riktig meangirl men nu skulle sett honom!

lite bilder från kvällen:











baggar hit och dit

guldbaggegalan äger rum på cirkus i stockholm den 25 januari och sjävklart ska jag dit ;)
det bästa av allt var att jag fick ta med mig en vän och därför valde jag elin, min soulmate!
så att vi ger oss av snart och det börjar bli kris för vad man ska ha på sig och hur fan man ska se ut egentligen?
panik!! det bästa av allt är nog att Johan Glans är programledare!

sitter och funderar..

på vad jag ska ha på mig ikväll efter föreställningen när alla ska käka middag och gå ut!
kommer nog ta ett tag innan jag kan bestämma mig vad jag ska ha på mig men tur att jag gick upp i tid då för annars hade jag nog kommit ganska försent haha.
Nordea borde få cred för alla otrevliga människor som jobbar där (Y) det är tydligen otrevlig man ska vara för att få jobba där överhuvudtaget och man behöver tydligen inte veta hur någonting fungerar där eller vad man sysslar med utan det är bara att ha ett dåligt humör och vara en riktig bitterfitta som gäller, då vet vi det! på ett sätt kan jag förstå tanten som var typ 80+ och jätte trött på sitt jobb, hon höll på att svimma så fort elin höjde rösten och hamna i en försvars sist men det var ändå hennes äckliga bank som gjort fel.. men va fan en brud på typ max 25 år som är grinig för ingenting lär ju vara rätt missnöjd med antingen sig själv, jobbet eller bara gillar att vara jävligt otrevlig mot andra människor..men jag förstår om det är gött att sitta bakom ett skrivbord som är typ iprincip inglasat och kolla snett! nog om nordeas rötna bank.
iallafall.. antingen blir det en lila tuptop klänning eller en svart eller så kör jag på en paljettkjol och något gulligt linne till!

ska hoppa in i duschen nu och fräscha till mig lite.

alla kan göra misstag

och jag är en av dom som gjorde ett extremt stort misstag.. förlåt mig!
jag hatar att såra folk, det är det sista jag skulle vilja göra mot en människa men ibland så räcker inte hjärncellerna till och hjärtat för att såra en människa och ibland gör man riktigt dumma saker som man får sota för sen.. men som sagt man lär sig av sina misstag, inte sant?
är trött på Göteborg och all skit denna staden innbär men jag tror inte att det handlar om just Göteborg för såhär är det vilken stad du än hamnar i men jag tror det är att jag är trött på just Göteborg kanske för att jag har bott här hela mitt liv.. tror det hade varit samma visa om jag hade bott i Stockholm eller vad som så själva staden i sig kan jag inte klandra.. känns bara segt att bo här och vill komma härifrån så efter studenten så ska jag fan härifrån också och det kan ni sätta er upp och skriva någonstans!


imorgon är sista dagen på Backateatern och det känns rent utav förjävligt.. även om det har varit lite segt att köra samma pjäs 50 gånger och samma visa iprincip varje dag så har det ändå varit ett äventyr och det börjar bli lite som en vana att åka dit och nu ska man helt plötsligt sätta sig på en vagn till angered och gå i skolan igen.. känns väldigt konstigt! vi började liksom repa i augusti och nu är det januari, så man kan säga att vi har varit på backa ett ganska bra tag och det känns väldigt jobbigt att lämna alla helt plötsligt! vi har liksom blivit som en familj.. fast jag vet hur det känns att lämna ett projekt med massa fina människor som man jobbar ihop med för exakt den här känslan om inte värre hade jag när filminspelningen var slut, det var nog jobbigare!
och såhär kommer det vara hela livet om jag nu ska bli en riktigt stor skådis.. känns jobbigt att behöva säga det men sanningen svider ibland och det får man stå ut med!
så vi kör vår sista föreställning imorgon kväll och efter det blir det middag och sen utgång antagligen!
ska ta massa bilder och lägga upp också som minne och som en kul grej..
godnatt! 

vi är rätt sjuka

var en ganska så sjuk kväll igår med väldigt trevligt folk! jag och elin är alltid med om sjuka saker alltså, vet inte vad grejen är riktigt.. idag vaknade vi upp hos daniel och det första vi gjorde var att gå och köpa oss varsin korv i korvkiosken.. ja, ibland är jag dum.. klart man köper korv i en korvkiosk, vart annars? haha.. just nu är vi hemma hos elin och hon sitter och spelar petville som hon blivit torsk på den tönten! stör mig på musiken till spelet och alla äckliga små ljud som ska vara gulliga typ. no way! men det sjukaste var att just nu när jag skrev allt detta om just petville så satt jag och diggade med till musiken.. rätt sjukt! kan betyda att jag någonstans gillar den.. okej sjukt ointressant! tjing.

lite bilder från igår när vi höll på att göra oss iordning och nej jag gick inte ut med flätor.



ikväll..

blir det fest för våran kära vän Daniel Dahlof som fyller 19 år! grattis!
har rätt mycket att göra i veckan också.. på tisdag är det slutfest på backa och våran sista föreställning och på torsdag ska jag, elin, kevin och hampus gå på avatar 3D, fatta vad fett och det var jätte längesen vi träffades, jätte mysigt :)

för att dessa bilder betyder

lite fräscha bilder från 2009:







och så var det 2010..

känns rätt sjukt.. 2009 har gått sjukt fort, det känns som att vi bara rusar iväg i tid! min nyår var grym men glömde ta några bilder så det var ju kul! mitt nya motto: ta allt som det kommer, onödigt att ha så bråttom!

jag ska snart hem till elin (ovanligt) och mysa, tänkte väcka henne med frukost på sängen.. så snäll är jag! ;)

2010 kommer bli ett bra år känns det som. saker som händer detta året:

* Guldbaggegalan
* Vårat slutprojekt på skolan(alltså en pjäs)
* Studentbal
* Studenten
* Börja jobba
* Söka nya filmer
* Flytta ihop med Elin
* Skaffa pojkvän
* Vara trevlig mot alla som är trevliga mot mig! :)


RSS 2.0