hej och välkommen.

goddag mina vackra läsare!!! har inte skrivit på väldigt länge, måste verkligen bli bättre på detta..
tack för alla fina kommentarer..
tog studenten i torsdags, kan säga att det var den bästa dagen i hela mitt liv!! ni som inte har tagit den än har verkligen något att se fram emot.



för er som vill se mer bilder från min student och är vän med mig på facebook så är det bara att kolla där.

igår var vi på karisma, väldigt trevlig kväll.. har nog aldrig dansat så mycket på länge :)
idag blir det nog att bara ta det lugnt, jag kan verkligen behöva det!


DAGENS FRÅGA: varför finns kärlek??
DAGENS TIPS: BLI ALDRIG KÄRA!!

nu ska jag äta mina nudlar som jag precis har lagat. hoppas ni får en underbar söndag!


blandade känslor..,

godmorgon!! detta verkar bli en skitdag för den har redan börjat dåligt för er som undrar.. helvete!!
jag vaknade nu och jag skulle egentligen haft konsert idag med! tre stycken till och med! har verkligen missat dom.. jag tog en taxi hem igår vilket var jävligt onödigt för pengarna försvinner och självklart tänkte jag inte på det igår utan först idag.. jag fick höra igår att jag hade blivit fet?! okej det är verkligen dags att banta, träna och skaffa sillikonbröst kände jag nu!!
helvete vad livet är underbart men en sak som är bra är att jag tar studenten om två dagar så jag har ju något att se fram emot iallafall!

DAGENS FRÅGA: hur går man ner i vikt på bästa sätt?
DAGENS TIPS: fråga aldrig någon efter cigg om du inte har några, det är faktiskt skämmigt!

nu ska jag ut och ta en cigg på balkongen och vänta på att mina ägg ska bli klara, ciggen kanske får mig på bättre humör.. ursch vad hemskt det låter men det kan vara sant!


jag i kungälv..

i can do it!

hej mina fina läsare!!
idag är det en väldigt speciell dag.. det är nämligen så att vi har skolshow för hela skolan, vilket innebär att jag sjunger alltså framför hela skolan.. vi har två konserter idag och tre imorgon och jag är sjukt nervös men jag vet att det hör till men det var sååå längesen jag sjöng framför publik men jag vet att det kommer gå bra!!
nu är det tre dagar kvar tills jag tar studenten och jag börjar få lite smått panik efter tre år på den bästa skolan i mitt liv.. åh herre, hur ska det sluta liksom!? igår var jag på marstrand med tobias och viktoria, hur mysigt som helst men jag är sjukt trött idag.. jaja nu måste jag hoppa in i duschen!
vi hörs sen. / Mika




DAGENS FRÅGA: är det någon som har smink att låna ut till mig? för jag har mitt hos natha :(
DAGENS TIPS: det handlar om att ge och ta, få inte allt bara utan ge även tillbaka!

puss!

helgen har varit galen.. deep i fredags och karisma igår, jätte trevlig helg med trevligt folk!! :)
har varit i slottsskogen hela dagen med viktoria och solat och ikväll blir det marstrand med tobias, några kompisar till honom och viktoria!! inte långt kvar till studenten, 4 dagar kvar och dom 4 dagarna går nog rätt fort skulle jag vilja tro. men hoppas ni får en fortsatt trevlig söndag för det ska jag ha i det fina sommarvädret.

här är några festbilder:



finns ju fler men inga som jag vill lägga upp.. haha

happy, happy, happy.

förlåt för dålig uppdatering, jag vet hur kass jag är så ni behöver inte påpeka det.
just nu sitter jag och dricker oboy(inte för att det är bra) och väntar på natha som snart kommer hit :)
ikväll blir det deep och jag tycker att ni också ska pallra er dit för det kommer bli grymt kan jag säga!!

här är eventet: http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/event.php?eid=128073220540529&ref=ts

nog om det.. jag funderar på att lägga mig ute lite i solen eller jaa, om den vill komma fram igen! det börjar verkligen kännas som sommar.. helt sjukt och jag bara längtar tills studenten så det är helt galet..
jag räknar dagarna med ett leende.

känns som att livet börjar hamna på rätt väg igen, är glad för det mesta hela tiden och allt känns så bra!!
jag kan säga såhär: är det någon som ska börja gymnasiet och undrar vilket gymnasium som är bra!? finns bara ett väldigt enkelt svar och svaret lyder: ANGERED! ni får ha vilka fördommar ni vill och tycka precis vad ni vill men jag har aldrig mått så bra som när jag började där.

men nu måste jag sluta skriva och tänka så mycket.. dags att springa ut, ta en cigg och lägga sig i solen!!

vi ses ikväll för er som ska ut och busa! KOM TILL DEEP FÖR HELVETE :)




läkaren..

hatar att gå till läkaren!!!!! men ibland så måste även det göras och idag är en sådan dag.. har inte sovit på hela natten, svårt för att andas och hostar tills jag kräks typ så min syster och mamma sa att det kanske var dags att gå till läkaren nu i och med att jag har haft detta i två veckor nu.. kan ju vara bra tänkte jag då och bestämde mig för att gå!! ska vara där halv två så jag måste springa nu!!
är röksugen som ett jävla as också.. fan vad underbart livet känns just nu! men ska få sjunga lite sen så det känns bra..

efter skolan ska jag gå på stan och hitta någon snygg topp och sen blir det väl att ta ett glas med jenny på en trevlig uteservering! det är ju studentvecka, då är det meningen att man ska dricka varje dag ;)

ha det fett, vi hörs sen!!


ser ut som att jag brukar gå på röda mattan, van vid alla fotografer liksom


BAL!!!

shit, är helt slut!! vilken jävla kväll det var igår.. otroligt rolig och vilka fina människor jag var med.. jag säger bara det, balen är inget ni vill missa!! jag och jenny gjorde iordning oss här sen kom jennys mamma och hämtade oss och då åkte vi till palace där balen höll till för att möta upp min baldejt(martin), vi tog massa vackra bilder som inte har kommit ut någonstans än men dom kommer väl, efter det gick alla in och minglade med champage sen var det dags för middag.. otroligt god mat och oj vad jag skrattade under hela middagen, sen var det sjävklart dans och fest som gällde resten av kvällen.. tack alla som var med, underbart trevligt!!!
angered(klapp, klapp, klapp)!! nu är det bara studenten kvar och dagarna går så sjukt fort.. jag vill inte!! det är först nu man fattar vilken jävla bra skola man har gått i dessa tre åren och det är förns nu man fattar att det faktiskt kommer ta slut och det är inte långt kvar.. jätte jobbigt!!! blir tårögd bara jag tänker på det.

men här är några bilder som togs igår från balen

jag och martin, vi ser väldigt kära ut

jenny, lina och så lilla jag i bakgrunden..

hela klassen samlad och alla fixar hur dom ska stå..

och där kom vi alla till rätta

bästa kvällen på länge!!!!!!


nu ska jag träffa elin en stund och sen ska jag vara med min älskade jenny!
hörs sen.


kyss mig..

goddag alla fina! underbar kväll igår.. deep blev hur lyckat som helst, jätte trevligt folk, bra musik och såklart tobias som gjorde att mitt humör var på topp hela tiden :)

kaxigt!

lätt modell bild..

yes yes yes!

nu väntar jag på jenny som snart ska komma, ikväll blir det filmkväll för imorgon är det bal!!!! :)
så för er som ska på balen, vi ses på palace och för er som inte har någon bal detta året, får vänta.. men det kommer till er också, jag lovar!!

kysss


ikväll kör vi!!

goddag alla fina människor!! har varit på mammas jobb idag och hjälpt till med lilla adrian, sötaste ungen jag har träffat! nu är jag hemma och ska snart börja göra mig iordning för ikväll.. för ikväll för vi!! jävlar vad galet det kommer bli.. först viktoria sen deep och sen karisma så för alla er som ska på dessa ställen, vi ses där :)
jag tycker verkligen ni ska gå till deep, kommer bli en dunderkväll med tobias och mig!

men nu ska jag ut på balkongen och fortsätta sola med min mami ♥

vi har föresten valt låt att springa ut till på studenten också och det blir gangs låten för den påminner så mycket om backatiden och även våran klass så det blir perfekt. på söndag är det  bal också, det ser jag fram emot!!
det känns om att livet glider på nu liksom.

men nu måste jag gå.. sköt om er, vi ses på vimmlet! :)



tack och tack och åter tack

godkväll mina vänner! igår fick jag ett trevligt samtal från ett par trevliga killar från enköping.. kul att jag har så fina fans som ringer och är så trevliga! :) ni ville även att jag skulle skriva upp era namn här så får väl göra det.. wille, båtsman, tim ahde, daniel och er jag har glömt.. sorry men jag kommer inte ihåg alla!

nu är jag och jenny hemma hos mig och ska snart röra oss ut till brännö för att sova där inatt!

imorgon kör vi allihopa!! kommer bli en dunderkväll.. kom till deep och festa med oss!! :)

nu måste jag gitta! peace

kom och festa med oss!


okej, nu kör vi detta kommer bli galet och självklart kommer jag vara där och det är väl höjdpunkten med det hela, inte sant?! :) kom och festa med oss.. här är länken: http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=125513217466125&ref=mf

bekvämt..

ligger i jennys sköna soffa på älskade brännö och myser, har precis tittat på desperata hemmafruar och nu dricker vi kaffe.. jag älskar verkligen brännö och funderar helt seriöst på att flytta hit på något vänster! förut satte vi upp hennes studsmatta och hoppade lite på den men det krävs kondition för att hoppa på den för jag blev trött efter tre minuter och det har fan inte hänt tidigare så jag tror att jag ska sluta röka!? eller!?
sen satt vi på berget och tittade ut över havet och alla öarna, vackraste och tystaste stället jag någonsin varit på nästan.
nu ska vi snart äta och sen färga hår och inte nog med det ska vi leta efter två porriga masker vi ska ha på oss på fredag då det är ett speciellt tema på karisma men innan karisma blir det deep :)) känns som att fredagskvällen kommer bli grymt bra!

ska sluta skriva nu.. hoppas eran dag har varit bra!!
vi hörs ♥

let's go.

godmorgon!! jag har ont i hela kroppen.. kan bero på att jag sov på en madrass inatt i vardagsrummet för jag och mamma låg och kollade på wallander!! :)
jag vaknade för ett tag sen och har hunnit duscha, sminka mig och nu ska jag platta håret sen ska jag till brunns och möta jenny för att åka till skolan.. efter skolan ska jag träffa min efterlängtade lina som har kommit hem från brasilien för inte alls längesen.
jag har förövrigt antagligen fått jobb, ska jobba med tobias.. kommer bli roligt tror jag men jag går inte in på detaljer för det behöver inte ni veta ;)


dagens fråga: ska det vara sol hela dagen? för då blir jag glad.
dagens tips: även om du inte träffar dina vänner varje dag är det fortfarande viktigt att du hör av dig till dom.. det behövs!

nu måste jag springa och ta något att äta.. hörs sen!

MVH Mika


jag tycker mycket om min fina vän ronja!

long train running

solen skiner och livet är rätt bra just nu. en vecka kvar till balen!!! helt sinnes.. och mamma var och köpte jätte fina tallrikar och servetter idag till studentmottagningen..
jenny har precis gått och nu sitter jag här och ruttnar.. har aldrig haft såhär ont i mina lungor när jag hostar! känns som att jag ska hosta upp dom, väldigt obehagligt och ändå går jag ut och röker då och då!? väldigt dumt mika.. men nu ska jag iallafall vänta på att maten ska bli klar och sen ska jag gå och lägga mig i tid för jag har en skolvecka framför mig där det ska vara mycket grejer inlämnat nu in till det sista!
hoppas ni får en mysig söndagskväll för det ska jag ha.

dagens fråga: någon som har ett jobb över till mig?
dagens tips: undvik att bråka med folk och tjaffsa om det verkligen inte behövs.. vi ska ha fred på jorden! haha

MVH Mika

YES!

godmorgon ♥ festade folk igår i helgen? för det gjorde jag. inte ovanligt men ändå.. karisma i fredags och igår var det maskerad hos erik i min klass med massa trevliga människor och efter det blev det karisma igen. väldigt trevligt :)) gillar det stället, tack alla som var med och där. är med på några vimmelbilder i vipen men vet inte vart dom läggs upp!?
så om någon vet, kontakta mig tack!
en låt som är otroligt bra att parta till är http://www.youtube.com/watch?v=wavpWRK6IX8, grym!

lorentz var i stan i fredags .. synd att vi inte hann ses men vi hann prata lite på telefon iallafall!

nu har jag och jenny suttit hela morgonen och planerat våran resa som vi ska göra i sommar.. det blir alayna och det kommer bli galet! vi åker i augusti och stannar en eller två veckor det beror på ekonomin!
här är det hotellet vi hade tänkt att bo på..men allt kan ju ändras fram tills augusti.






men eftersom att det är ett tag kvar innan vi åker så får vi nöja oss med min uteplats sålänge i pissiga göteborg!

vila i frid!

"brasse", jag säger verkligen inte att jag kände dig superbra för det gjorde jag inte men jag hade träffat dig ganska många gånger och det räcker gott och väl.. för du spred en otrolig lycka runt omkring dig och var alltid glad och posetiv till allt. du kämpade in till det sista och levde ditt liv exakt som du ville och jag vet att du var stark egentligen men cancern tog över hur mycket du än kämpade. du ska veta att vi tänker på dig, allihopa! dom gångerna jag träffade dig fick du mig alltid att le och när jag tänker på dig just nu så ler jag på något sätt för jag vet hur glad du alltid var. hoppas du har det bättre där du är just nu och slipper känna smärta! du var en grym människa. vi ses där uppe någon dag och då hoppas jag att du får mig på lika bra humör som alltid.

vila i frid sanna "brasse" lange.



långsamt farväl..

godmorgon finisar!! jag har tänkt på en sak.. det går så fort, döden är så snabb! man hinner knappt vända sig om eller röra på sig så har någon slutat andas och jag kan inte fatta hur det kan vara så!?? någon man träffade på för inte alls längesen lever inte mer liksom? hur går det ihop?! jag är riktigt rädd för döden men samtidigt kan jag känna att när den tiden är inne är det nog ingen idé att kämpa emot för då är det väl meningen att jag inte ska få finnas mer! mina tankar går till dig ♥

ska jobba idag med jonas, min platschef från mitt gammla filmteam, sjukt roligt! efter det ska jag dra till skolan en snabbis och efter det ska jag träffa natha. gick upp förtidigt idag.. trodde vi började halv nio men vi började tio och då hinner inte jag till skolan först eftersom att jag ska börja jobba klockan elva så får åka dit efteråt.

men nu hinner jag inte prata.. hoppas ni har det bra och mår bäst!

fit for fight!

godafton! idag har det varit fint väder så var ute en sväng med min far förut och tog en pizza på ett trevligt uteställe. jätte mysigt!
nu sitter jag hemma hos elin och funderar på att gå ner och köpa nudlar för jag är jätte hungrig verkligen (det var faktiskt längesen jag åt pizzan).
var inte i skolan idag, fan vad kass jag känner mig men så kan det vara ibland!

senare ska jag träffa natha.. beror iofs på vad klockan blir.

imorgon MÅSTE jag köpa balbiljett till mig och martin för det börjar närma sig och sista dagen att få köpa biljett är den 7:de och det är fan snart.. HAR PANIK!!!!
måste man ta studenten? även om folk säger att det är den roligaste dagen i ens liv så är frågan hur roligt det är innan och med all planering och sen dagarna efter om man inte har något jobb!???

nej nu ska jag fan köpa mig ett par nudlar med biffsmak så jag slutar vara grinig och en cigg på det kan behövas..

hejdå och puss hörs sen.



hey baby.

kass jag är som inte har bloggat.. sorry!! har haft mycket att göra. kan säga att min valborg var sjuk och jag hade hur roligt som helst och igår var det singelmingel på samma ställe igen(karisma) väldigt trevligt :) så min helg har varit väldigt rolig!! hur har eran varit?? jag hoppas ingen har legat i några buskar och spytt m.m?
en av mina trogna läsare skrev precis att jag är lik dakota fanning och jag får ofta höra det!? är vi verkligen så lika? för hon är inte snygg tycker inte jag.

nej, mår inte så bra just nu så funderar på att sluta skriva och gå och lägga mig! jag kan behöva det..
funderar på att skita i skolan imorgon(jätte dåligt att inte gå till skolan) för jag funderar på att sitta och söka jobb hela dagen, börjar få grov ångest om jag ska vara ärlig.

lite bilder från igår. synd att det inte fanns några från valborg!



okej då tackar jag för mig. vi hörs imorgon!

RSS 2.0