push it

förlåt.. har varit dålig på att skriva nu det senaste men det har varit en riktigt bra helg(det mesta iallafall) och har bara inte haft tid att sätta mig vid datorn och skriva så nu vet ni det..
simon ligger och sover i min säng och är jätte trött!?
glömde ju berätta att vi var på the producers i torsdags.. bästa pjäs/musikal jag någonsin sett!! fy fan vad mäktig den var och vilka bra skådisar det var med, helt sjukt.
 


är trött på göteborg också.. alla människor är så falska och det ska gudarna veta!! fast det är nog så vart du än kommer och det är förjävligt så lita inte på någon annan än dig själv i fortsättningen.. kom ihåg det!!

friday, i'm in love!

fredag, gött som fan.. fast vi har ju iofs haft lov hela veckan för vårat snöras på skolan eller vad det var!
så vi börjar inte förns på måndag.. så sköööönt.
har redan berättat i ett tidigare inlägg vad som händer i helgen så jag behöver inte skriva och ni behöver inte fråga :)
vaknade idag av att elins lillasyster kommer in och skriker gå upp och drar av mig täcket.. värsta sättet någon kan väcka mig på, jag blir förbannad och hela min dag är förstörd!! fast idag var det faktiskt inte så farligt..
är inte så förbannad nu när jag tänker efter.
tycker ni att jag ska börja videoblogga? okej vi behöveri inte överdrivan u utan jag menar lägga upp någon video ibland förutom "cha cha" och allt det där äckliga snacket.. utan jag menar som en normal människa men bara om ni vill?!

sitter och käkar nudlar, kollar snett på jenny och emma.. undrar vad dom håller på med och vad dom pratar om?! dom snackar om plastblommor.. va!?

nu ska jag ta min första morgoncigg och njuta av solen.

här kommer en trött bild och jag vet inte vad jenny håller på med men hon verkar ha jätte kul i bakgrunden.

i'm sorry

tråkigt när något sånt här ska hända en så nära person till mig.. känns förjävligt!!
jag vill bara skriva någora rader och verkligen beklaga sorgen. vi alla stöttar dig och det hoppas jag att du vet.
och syster.. det kommer bli bättre!

nu är jag och jenny klara för ett teaterbesök.. jätte trevligt säkert :)
vi har haft världens degigaste dag med godis, cola, nudlar och sunes jul (lite barnsliga men så är det)
sover hos elin idag eftersom att hon ska åka bort hela helgen med sin pojkvän till någon konstig stad men jag ska ändå spendera helgen med min älsklings jenny så det gör ingenting!!

ska ta bilder från och med idag och hela helgen och dela med mig av..

sen vill jag bara säga att ni som vänförfrågar mig på facebook utan visningsbild och inte en enda gemensam vän ihop med mig.. jag vet inte.. tror ni att jag ska acceptera er? förlåt men det finns inte en chans!

torsdag

igår var jag, jenny och simon hemma hos sebbe och kollade på film(dumpa honom) vet inte varför vi kollade på den just.. inte smartaste draget av sebbe att sätta på en sån rulle när jag och simon ligger där haha!! men iallafall jag kollade typ 20 minuter av filmen för det hände så mycket andra saker runt omkring så jag kunde liksom inte följa med i vad det var som hände!!
sen sov jenny hos mig, simon fick åka hem :( nu har vi precis vaknat.. ligger och planerar hur vi ska göra idag och sådär för ikväll är det teater med simon och sebbe.. tydligen en väldigt känd pjäs men kommer ju inte på vad den heter nu bara för det men den ska vara bra! igår innan vi skulle somna, låg vi och pratade om hur god frukost vi skulle äta idag så jag får väl snart börja göra den goda frukosten då! fick världens finaste sms av min älskling inatt.. tänker inte dela med mig av vad det stod men det var hur fina saker som helst <3

jag sitter också och funderar på när mina h&m kläder tänker komma för nu är det väl ändå slutet av februari?

nej nu är det dags för lite frukost tror jag och sen dags att börja göra sig iordning.

vill bara säga att i helgen händer det mycket saker.. imorgon är det någon lokalfest väldigt långt bort(kållered) och på lördag är det maskerad/födelsedagskalas på *** ***** ;) så för er som ska på lokalfesten på fredag, vi ses säkert där.. men på lördag ses vi nog inte för det är personlig inbjudan och nog inga folk jag känner som ska dit.  ska ta massa bilder, det lovar jag!!

make up..

jenny och jag gör oss iordning.. vi vet inte riktigt vad vi ska göra idag.. om det blir utgång med daniel, elin och co. eller om det blir mys med sebbe och simon!! får se om dom ens vill hitta på något idag och speciellt med oss?!
nu ska jag blåsa håret, gå och köpa cigg och sen låta jenny platta mitt hår! ;)
puss sålänge!

bloggerskor hit och bloggerskor dit

jag förstår väldigt mycket.. jag är ingen dum brud, jag är faktiskt ganska smart och det lovar jag men det jag inte kan förstå med bloggar och sånt.. är varför folk älskar att läsa bloggar där personen verkligen inte är sig själv och provocerar något fruktansvärt(kissie), hänger ut folk och ljuger om allt(belleofsweden), leker fashion och rik, försöker vara kissie med mera.. jag får bara fråga hur roligt det är att sitta och läsa sånna bloggar? alltså jo, jag har redan mitt egna svar där för jag tycker också det är kul och läsa ibland och ibland gör det mig förbannad och visst man vill hänga med i deras liv och se vad dom gör liksom men jag blir så irriterad och känner sorg för dessa patetiska brudar!! alltså förlåt jag brukar inte tycka illa om folk.. men hur talanglös får man bli? startar en blogg som du  sitter och provocerar i och sen blir du känd precis som du ville!! wtf liksom? varför inte göra något som man är bra på och känd behöver man verkligen inte bli.. varför skulle man vilja bli det? jag vet inte vad kissie har fått för syn på det med att bli känd men hon verkar ju tycka det är jättekul tydligen.. vad är det roliga?
förlåt ville bara skriva av mig om vad jag känner för alla dessa bloggare som fejkar sig själva för att bli kända.. jag skulle vilja veta vad era föräldrar säga när dom har läst era bloggar vilket dom säkert aldrig har gjort och så vill jag se hur bra det går för er att skaffa jobb sen i framtiden ;)


idag är det onsdag och vi är fortfarande lediga från skolan.. jenny ligger och snarkar i min säng!!
vet inte vad jag ska göra idag, får se lite hur planerna blir..men något jag vet är att jag ska äta jordgubbsfil med banan för det är bra för magen och träningen.. just nu känns det bara som att den maten jag äter, vill inte min mage ha och det är inte bra.. vill inte falla tillbaka igen på gammal skit! nog om detta, dags att hämta fil och sen lyssna på en go låt.. bästa som finns på morgonen!!

DAGENS Vill ha: bättre mage
DAGENS Klädsel: har inte klätt på mig än, har morgonrocken på
DAGENS Smink: mascara, rouge och ögonskugga
DAGENS Frisyr: plattat hår hoppas vi på, utsläppt kanske
DAGENS Händelse: vaknade nyss
DAGENS Låt: finns så många bra idag så jag kan inte välja
DAGENS Planer: vakna till, vara med jenny, träffa simon, kanske gå ut!?
DAGENS Saknad: elin norström warpare och simon qvil
DAGENS Dummaste: men som sagt jag vaknade nyss
DAGENS Behov: pussa på simon
DAGENS Bästa: jenny!
DAGENS Köp: köper inget längre
DAGENS kärlek: siiiimon
DAGENS sms: ....


café elin norströmpa järpare

sitter just nu hemma hos elin (min bästa vän) och ska titta på när hon pluggar.. kul typ!! haha jo men vi har trevligt.. det var längesen jag träffade henne.. vi fick sluta tidigare idag för det gick ett larm på skolan om risk för snöras så vi har nog ingen skola överhuvudtaget fram tills fredag förhoppninsvis men brandkåren kom och det förstod jag inte riktigt!? det kanske brann också!? dricker lite kaffe för att piggna till.. är sjukt trött nu förtiden och kissignödig hela tiden också!? konstigt.. hoppas det blir bättre! palla kissa på sig bland folk typ haha.
idag blir det nog att träffa min älskade simon och hans vän sebbe och senare kommer nog jenny hem till mig för att sova och mysa nu när vi är lediga sålänge!! skönt som fan. 

 och tack du läsare som skrev en översättning på "i taket lyser stjärnorna" som hade kommit på finska. nu vet jag iallafall vad det står :)

ni läsare får gärna ge mig tips om vad ni vill att jag ska skriva om här på bloggen om det är något ni skulle vilja veta om mig och så som jag känner för att dela med mig av och jag ska bli bättre på att svara på era frågor som ni ställer.. många frågar om "i taket" var min första film och det är det.. min första stora film sen har jag haft några biroller i tv-serier och sånt men detta är det största hitils sen får vi se vad som väntar mig;)





höhö

hejsan och åter igen hejsan!! det var någon sara som skrev en kommentar i stil med: din pojkvän är ju grym ju och jag har bara ett svar till dig: han är bäst! :)
jenny är hos mig och vi färgade hennes hår, nu har hon precis sköljt ut det och det blev hur bra som helst!! om någon vill färga håret hos mig så kan ni ringa på:076******* ;)
det var tänkt att jag, sebbe, jenny och simon skulle gå på bio idag men sebbe är och gör något helt annat någon helt annanstans så vi lär inte hinna till 21.00 bion så vi får väl ta en fika istället!! dumma sebbe säger jag då, vet inte om jag kommer kunna förlåta dig men jag ska försöka.
nu ska vi spela lite låtar på mitt piano som vi ska sjunga i skolan!!

min söta jenny med hennes nya hårfärg som blev hur bra som helst!
om ni är intresserade så hör av er till mig så fixar jag hennes nummer ;)


yes och ännu mer yes!

både natha och sofia har skrivit om olga på sina två grymma bloggar och nu har äntligen sanningen kommit fram!! jag älskar det.. tänker inte skriva mer än så men jag älskar det. sitter och lyssnar på oskar linnros- ack, sundbyberg och är allmänt glad idag. förövrigt är det en grym låt, skönt att han har börjat gå sin egna väg.
idag försov jag mig men ska snart börja göra mig iordning för att sedan åka till skolan och gå på musiken iallafall för den älskar jag och tänker inte missa den!
sen blir det nog så att jag, jenny, sebbe och simon hittar på något kul om simon känner för att komma till stan igen sen och sova hos mig för han ju ändå lov denna veckan som jag har sagt innan!
nu får en dagens också och lite bilder från i lördags.

DAGENS Vill ha: cigg och sushi
DAGENS Klädsel: mintgrön tunika, svarta legins med dragkedja, coola stövlar
DAGENS Smink: mascara, rouge och ögonskugga
DAGENS Frisyr: plattat hår om jag hinner
DAGENS Händelse: följde med ronja till vårdscentralen nu på morgonen
DAGENS Låt: oskar linnros- ack, sundbyberg
DAGENS Planer: skolan, vara med simon, sebbe och jenny
DAGENS Saknad: jenny eek
DAGENS Dummaste: att det är svinhalt ute och alldeles för mycket snö!!!
DAGENS Behov: cigg
DAGENS Bästa: jenny <3
DAGENS Köp: har inte köpt något
DAGENS kärlek: simon, sebbe och jenny!!
DAGENS sms: ....

jag (väldigt vacker)

linnéa, sebbe och simon.. hur fina som helst!!

daniel och jag


dags att skynda mig. på återseende!


..

söndagar gillar inte jag.. vet inte varför, kan bero på att det är skola nästa dag men jag vet inte.. sitter just nu hemma hos ronja och chillar lite, vi gick hit från mig.. tog typ 35 minuter så lite träning har jag allt fått idag med.
ska sova här för vi börjar ändå typ samtidigt imorgon eller jag ska till skolan och ronja ska till läkarn.
om ni såg inlägget innan så var det inte jag som skrivit det såklart utan det var min busiga pojkvän som hade väldigt roligt tydligen!! funderar på att ta ett bad snart och fräscha till mig lite för det har redan ronja gjort.. blir nog så att simon sover hos mig hela veckan för han har lov så då får han bara ligga kvar när jag går till skolan!
har väl inte så mycket mer att tillägga i detta inlägg mer än att det var trevligt igår!! :) förutom att det hände lite tråkiga saker men tack alla som var där.
bilder kommer sen! kyss


go go go!!

det börjar bli dags att röra sig men såklart är jag sist ut av alla.. jag tar längst tid på mig(allt måste vara perfekt)
min man var och lämnade två tröjor till mig precis, tack älskling!!
sen drog han till sebbe, jag ska ner till viktoria och möta upp alla brudarna där sen ska vi möta upp grabbarna igen för att sedan åka till andré och hur fan kommer vi dit? jag menar spårvagnar och bussar kör ju ovanligt ofta och bra idag menar jag!! det är inte snöstorm ute? vad pratar folk om? det är sommar och sol höhö
fy fan hatar detta vädret men jag ser det som såhär.. jag hinner knappt blinka och titta igen innan det är sommar! ;)
nu måste jag skynda mig att klä på mig!! ha en trevlig kväll och festa lugnt.


fight for this love

ligger i pernillas säng fortfarande och lyssnar på cheryl cole- fight for this love.. tror det är en av dom bästa låtarna jag någonsin hört!! jag älskar den. får gåshud typ fast det får jag av mycket musik iofs men ändå. om ni inte visste det så sjunger jag jätte mycket på fritiden och även i skolan, har gått musikklass och mina huvudinstrument var sång, trummor och piano så så ligger det till!
ska snart börja gå upp till ronja för att gå en jätte lång promenad idag igen sen blir det sushi med bella som jag inte har träffat på jätte länge(ska bli hur mysigt som helst) och sen blir det hem och göra sig iordning för ikväll sen kommer simon vid halv fem typ:)
har ont i hela kroppen efter igår men det kanske tillhör!?

DAGENS Vill ha:
sushi faktiskt och ett ställe att vara på ikväll
DAGENS Klädsel: får se när jag kommer hem igen sen
DAGENS Smink: så som jag brukar ha
DAGENS Frisyr: plattat hår
DAGENS Händelse: har inte hänt ett piss eftersom att jag vaknade nu
DAGENS Låt: cheryl cole- fight for this love
DAGENS Planer: ut och gå, äta sushi, festa, simon sover hos mig
DAGENS Saknad: pappa
DAGENS Dummaste: jag låg kvar och skulle sova hos pernilla när hon gick men då är lennart också hemma, pinsamt
DAGENS Behov: cigg!!
DAGENS Bästa: simon
DAGENS Köp: har inte köpt något än
DAGENS kärlek: min simon
DAGENS sms: jag ska på after work men inte så länge/ mamma

let's groove

ligger i pullans säng och tittar ut på dom "vackra" snöflingorna som åker omkring så "härligt" i luften..
fy fan säger jag bara!! kan det inte bli sommar nu? tänk att bara sätta sig på 11:an ut till saltholmen och känna sanden mellan tåna och bli ikastad i vattnet och vågor som slår mot bryggorna.. okej min poesi igen men som ni säkert har förstått så älskar jag sommaren.
min händelse idag var väl att jag åkte taxi till pullan för jag orkade inte med allt snöoväder och försenade spårvagnar så för att göra det mycket lättare för både mig och spårvagnen så tog jag taxi.. jag lär ju vara minitaxis bästa vän typ, jag är ju lätt deras enda och bästa stamkund iallafall.
jag ser just nu att pullan tänker ställa sitt alarm på sin mobil klockan 9.00 för hon säger att hon ska gymma.. jesus säger jag bara!! lär väl bli så att jag får gå upp till ronja(som bor en backe upp) och fortsätta sova hos henne för att sedan gå ut en långpromenad igen, fan vad skönt det känns nu när man har kommit in i det :)

imorgon är det fredag och det känns som att nästan hela dagen är planerad iallafall morgonen..
drar upp till ronja när jag vaknar, vi går på längsta promenaden och bränner fett efter det kommer simon in till stan, vi festar med massa och sen sover han hos mig.. kan inte bli bättre planering än så haha

fan vad pullan flåsar när hon andas.. nu ska hon sjunga en godnatt sång för mig här och resultatet är.. riktigt vackert!! vill även tillägga att det går runt en jävla katt här som tydligen är grannens!? den har skrämt mig två gånger nu och är allmänt äcklig.. ofta grannen inte kan ta hand om den själv så den softar här nere typ och gömmer sig i badkar och grejer!! kattjävel säger jag bara.

godnatt för dom som ska sova och kyla för er som ska ut och göra snöänglar i snön.

gomorron, gomorron!

godmorgon!! funderar på att ha en frågestund här på bloggen men eftersom att jag inte är en känd bloggare så känns det lite pinsamt haha men ni får säga till om ni skulle vilja att jag hade en frågestund i vilket fall även om jag inte är en kissie eller blondinbella!
nu har vi firat ronjas mamma, jätte glad blev hon. dags för oss att klä på oss och ta en lång promenad!
tänkte ta en sväng till sjukan idag också och kolla upp min mage för er som vill veta vad jag ska göra.
var det någon mer än jag som tyckte det var jobbigt att gå upp i morse? ronja stod här och gapa på mig att vi var tvugna och gå upp.. just i den sekunden ville jag döda henne men det humöret gick snart över till ett glatt humör för jag är ingen arg människa utan alltid glad(oftast i allafall)
jag har kommit på att mina inlägg blir alltid så himla långa och det kanske blir ointressant och jobbigt för er att läsa så tycker ni jag ska korta av dom lite så säg till!?
nu behöver jag pudra näsan och sen gå ut i det "vackra" vädret och ta lite "frisk" luft.
(slängpuss) hejdå alla söta bloggläsare!

ett onödigt inlägg men jag skriver ändå

vill bara säga att jag gillar att jag har fått mer läsare, fortsätt så!! inte nog med det har jag fått meddelanden på facebook att ni gillar den så tack som fan.. skitkul :)
 ligger hemma hos ronja i hennes goa säng.. ger henne en blick ibland och en blinkning med höger öga men hon är helt inne i sin bok(boklus) haha.
får sms lite då och då från min söta pojkvän som säger att han saknar mig och jag saknar honom också otroligt mycket!! imorgon fyller ronjas mamma år så vi tänkte klä ut oss, spela på hennes bongotrumma och sjunga "happy birthday to ya" ni vet den svängiga låten som inte är den vanliga happy birthday låten.. hoppas hon blir glad! har tagit en myskväll idag med film och naturgodis(bättre än vanligt godis)
imorgon blir det ut att gå en långpromenad och då menar jag riktigt lång!
har fortfarande ont i magen.. väldigt konstigt! tänk om typ levern är paj eller blindtarmen eller något sånt! okej jag är hypokondriker bara så ni vet så allt jag säger som har med sjukdomar ska ni kanske ta med en nypa salt.
tänkte sova nu iallafall och hoppas eran sömn blir lika bra som jag hoppas att min blir. godnatt!

saker ni inte visste om mig som jag själv knappt visste om:

jag har tvångstankar/tvångshandlingar med vissa saker
jag kan måste kissa precis innan jag går och lägger mig annars tror jag att jag kommer kissa på mig i sömnen
jag kan bara använda svarta eller vita strumpor
jag har jätte lockigt hår
jag är hypokondriker
jag måste ladda min telefon varje natt även om den har fulla batterier typ
jag sjunger alltid hemma typ hela tiden
jag är paranoid när jag går hem själv på kvällarna/nätterna
jag är översocial
jag har klaustrofobi(klarar inte av när folk är för nära eller uppe i ansiktet på mig)

jag älskar allt som har med smink att göra(sminka mig eller sminka andra)

där fick ni veta lite saker som bara mina närmaste visste innan. ni får dagens också

DAGENS Vill ha: vill inte ha något för jag har redan allt
DAGENS Klädsel: mjukis
DAGENS Smink: inget alls
DAGENS Frisyr: lockigt knut för tillfället
DAGENS Händelse: bruden på vagnen som satt och pratade med några som hon inte kände, vilket hon trodde
DAGENS Låt: rednex heter bandet sen kommer jag inte ihåg vad låten hette
DAGENS Planer: nattens planer är att sova hade jag tänkt
DAGENS Saknad: simon, simon och återigen simon 
DAGENS Dummaste: jag gör aldrig något dumt hallå?
DAGENS Behov: har inget behov
DAGENS Bästa: ronja
DAGENS Köp: naturgodis och ramlösa
DAGENS kärlek: min simon
DAGENS sms: privat


hennes och hans

jag har nu suttit halva morgonen och beställt kläder från H&M, vilket jag verkligen inte får eller behöver göra.. för jag har massa kläder plus att jag har inte pengar till att betala nya men jag blev så kär i kläderna jag hittade så jag kunde inte låta bli att beställa dom. förlåt mamma, jag vet att du kommer döda mig och dina blickar och din gapiga mun vill jag inte ens tänka på just nu. äsch.. ibland gör alla "misstag" eller hur? ;)
elin ligger och snarkar bredvid mig och jag är mest hungrig och röksugen.. men eftersom att jag håller på med mitt hälsoschema så blir det ingen lyxig buffé här inte utan jag får nöja mig med knäckemackor.. gud vad tragiskt!
jag har tänkt på en sak att när elin sover ser hon ut som en anka.. hon putar sådär gulligt med munnen som om hon vill ha fetaste kyssen typ.. ville bara säga det
ska möta ronja snart för ett äreende på stan som måste bli gjort typ inom ett par timmar.
pratade precis med älskling och han ska till tandläkarn nu.. stackarn!! eller jag hatar iallafall tandläkarn, vet inte om han har problem med det men ursch vad det är otäckt att gå dit plus att eftersom att hans tåg går en gång i timman får han sitta och vänta jätte länge nu om jag förstod det hela rätt!?
nu har jag väldigt ont i magen kände jag och det är nog dags för lite kaffe tror jag.. inte för att det hjälper men ändå!
puss sålänge

tjockiskväll


sitter hemma hos elon med pullan också.. vi har tjockat oss, ätit semlor för fullt, brownies på hög, proppat i oss godis och druckit ramlösa(med päron smak) så jag snart kissar på mig. trött och sliten från igår men det är bra, jag är inte ensam iallafall.. dom andra två luktar inte heller speciellt gott och ser inte så fräscha ut dom heller så det gör inget. elin ligger och säger aj, tror hon har ont i ryggen och pullan sitter och leker med sin trasiga telefon med en väldigt trasig knappsats. nu skriker elin dra medans hon har tvångströjan på huvudet som hon verkar vilja få av sig.. palla, hon får väl klara att ta av sig tröjan själv.. och ibland älskar jag pullan för hon säger att elin luktar illa samtidigt som hon sjunger(väldigt falskt) oj då, nu la elin äckligaste rapen någonsin.. fy fan jag känner mig som en gris i en svinstia med massa suggor som gillar bajs och lera.
nu fick elin sms och tittar på mig och säger: jag har också vänner!!! fast det värsta av allt är att hon har verkligen inga vänner.. stackarn! poor baby.
har väl inte så mycket att tillägga mer än att vi fortsätter tjocka oss här och ska väl snart försöka få på en rulle att titta på men det blir väl bara jag och elin för pullan ska snart hem och "plugga" höhö. så för er som ska sova godnatt och för er som ska tjocka er som oss, välkommen till klubben!




dagens


DAGENS Vill ha: sommar
DAGENS Klädsel: beige topp, svarta legins typ
DAGENS Smink: gammalt äckligt smink sen igår
DAGENS Frisyr: uppsatt lockig knut typ
DAGENS Händelse: stod och städade mitt rum, blev då helt plötsligt yr och illamående
DAGENS Låt: alicia keys- try sleeping with a broken heart
DAGENS Planer: följa med elin och sola sen vara med henne
DAGENS Saknad: simon :(
DAGENS Dummaste: att jag somnade på soffan i ganska för många timmar
DAGENS Behov
: någonting mot mitt illamående!!
DAGENS Bästa: simon qvil pedersen <3
DAGENS Köp: har inte köpt något och kommer inte köpa något heller
DAGENS kärlek: simon och mamma får delad plats
DAGENS sms: mitt allt får inte må dåligt <3/ simon

ett inlägg till har aldrig skadat

snackade med ronja för ett tag sen och vi bestämde att vi skulle mötas på järntorget efter att hon varit på stan och åka hem till henne för en soft segdag typ.
har sovit några timmar nu framför tv:n med mitt mysa duntäcke, vaknade av att mamma smällde i dörren. var nsätan säker på att det var inbrott! tänkte alltså byta om till myskläder nu och möta upp henne och så kan jag lika gärna ta med mig snygga kläder ifall vi skulle ångra oss och vill hitta på något ikväll!

har börjat med mitt nya hälsoschema, alltså vad jag ska äta och hur min träning ser ut plus att jag ska börja dricka ramlösa på fester/ute och jag menar allvar! så önska mig lycka till för jag tror på mig själv. mitt matschema är toppen och min träning kommer bli jätte bra!! tror att jag kan behöva detta.. för mig handlar det inte om att gå ner i vikt, jo kanske något kilo men jag strävar efter att få muskler, sluta äta onyttigt och tänka på min hälsa för jag röker, dricker, äter fet mat och allt det där är farligt i längden så min hälsa ska bli hur bra som helst nu har jag bestämt mig för.. ni får säga vad ni vill om att jag skulle behöva äta nyttigt eller vadå ofta träna? men ja.. tydligen så behöver jag det eftersom att jag själv känner det så jag skiter i vad ni har att tillägga eller era konstiga kommentarer.. jag jämför mig inte med någon annan utan enbart med mig själv sen om inte eva, 24 vill ta hand om sin hälsa och är dubbelt så stor som jag så är ju det hennes problem, inte mitt!! som sagt jag jämför inte punkt

oväder

dagen efter födelsedagen.. det var trevligt igår, jag hoppas du också tyckte det elin?
jag är trött idag. funderar på att gå och lägga mig i ide för det är ändå typ snöstorm ute!! det finns lite saker jag verkligen hatar men snö kan vara bland det mest obehagligaste jag vet.. okej det finns en period då det verkligen ska ligga snö på gatorna och det är december(JULAFTON) men sen kan det väl för fan försvinna?
trött på att gå som en utomjordning på gatorna och typ åka fram på fötterna för det är så halt. trött på att gå ensam och trilla rakt på datten så att alla skrattar och jag har ingen att skratta med utan jag får ta upp min mobiltelefon och låtsas ringa någon. är trött på att det snöar och det lägger sig i håret när man har stått och plattat det i en och en halv timma eller på ögonfransarna när man har stått och sminkat sig fint. jag blir förbannad helt enkelt! men det hör väl till att det ska vara snöoväder så man har något att längta till och det är SOMMAREN!! sommaren är det bästa jag vet.. går inte att förklara med ord hur mycket jag gillar sommaren.
posetivt med sommar: bada, åka båt, gå i snygga kläder, saltvatten i håret, sova ute, äta glass, fånga fjärilar, skriva poesi.. men va?! nu gick jag för långt.. typ stopp där. negativt med sommaren: svettandet, 11:ans spårvagn till saltholmen(brukar innebära 32 grader inne i vagnen och alla står i armhålorna på varandra) men det är väl typ allt det negativa vad jag kan komma på!

nej idag blir det nog bara att ta det lugnt och sitta och tänka en stund på min snygga man som inte har lov samtidigt som alla oss andra!! :(

det märks att jag gillar att pussas med mina vänner iallafall, har tusen till på datan men orkar inte lägga ut alla såklart!



hahahaha

haha jag hittade precis "i taket lyser stjärnorna" på typ finska.. snygg översättning, egentligen kan det ju stå vad fan som helst. dom har en helt annan bild också men kul ändå!


express yourself

det är nu under sportlovet jag verkligen måste öva manus till våran nya pjäs och jag lovar, jag ska göra det men idag kan jag verkligen inte göra det för min bästa och finaste vän elin norström järpare fyller 19 barre! gratz! har redan sagt och skrivit det iofs men man kan aldrig få för många grattis eller vad säger ni?
ska snart börja göra mig iordning om jag kan sluta nysa någon gång..
blir nog en morgoncigg och kaffe innan jag lägger mig i det sköna badet med dofter. försökte ringa den jäveln(hon som fyller år) men hon svarade inte, gissar på att hon sover!
hon får inte sin present idag för jag har inte hunnit köpa någon och eftersom att vi ska festa och fira henne i helgen som kommer så får hon den då.
idag är det mer pastasallad och vin som gäller och gott sällskap OCH för att fira henne såklart!
ska följa med henne här någon gång under dagen och göra naglar också men då får hon se till att vakna också!
nej nu tror jag det är dags för en cigg och kaffe sen lite situps och ett bad.



DAGENS Vill ha: brunare hy
DAGENS Klädsel: svarta legins, rosa lång topp, lila jacka
DAGENS Smink: sotigt sminkad
DAGENS Frisyr: platt utsläppt
DAGENS Händelse: har inte hänt något än
DAGENS LåtCharles Wright & The Watts 103rd. Street Rhythm Band- express yourself
DAGENS Planer: fira elin
DAGENS Saknad: simon
DAGENS Dummaste: jag glömde sätta in bröden jag fick av ronja igår i frysen så dom är stenhårda
DAGENS Behov
: sola
DAGENS Bästa: kanelbullen alldeles nyss
DAGENS Köp: ......
DAGENS kärlek: elin nnnnorström wwwarpare
DAGENS sms: känner inte för att skriva det här


the end

simon har nästan precis gått härifrån nu.. han är den bästa pojkvännen man kan ha!
han kom till mig med rosor och en chokladask och så sa jag att jag inte hade något till honom tragiskt nog och då svarar han: men jag har ju dig så jag behöver inget! det är inte ofta man får höra sånna fina ord.. jag är hur lycklig som helst att jag har dig och det ska gudarna veta!
fick även låna en lila dunjacka av honom, råsnygg är den!! :)
pratade precis med natha och hon är hos söta paula och verkar ha kul.. själv sitter jag här ensam nu och ruttnar, vill hitta på något eftersom att jag har lov imorgon.. så jag hoppas att natha vill träffa mig annars får jag väl sitta här och ruttna då!
sitter och lyssnar på i'll be missing you med puff daddy.. passar ganska perfekt in nu eftersom att jag redan saknar simon även fast vi har varit med varandra hela helgen men det spelar ingen roll.. vill vara med honom hela tiden!! :( funderar på att flytta till frillesås, typ bo med hästarna eller något så jag kan få träffa honom oftare haha! ballt det hade varit.. bli en i familjen hos hästarna liksom!

annars kan jag berätta att livet rullar på rätt bra nu och allt känns bra.. börjar känna lite ångest över att sluta skolan samtidigt som det är hur skönt som helst men jag kommer sakna allt och alla väldigt mycket och dom tre åren jag har fått gå där för det har varit ett grymt gymnasium med hur underbara människor som helst och en klass som har blivit som en familj.. nu börjar jag fundera på hur jag kunde säga i alla dessa år att jag var skoltrött och hatade att gå upp på morgonen och gå till skolan för nu när det börjar närma sig sitt slut och man ska börja jobba så känns det bara förjävligt för du lär få gå upp samma tid som nu i vilket fall plus att det är inte samma frihet som i gymnasiet, så ni som har era år kvar, ta vara på dom för ni kommer ångra att ni sa det negativa om skolan när det väl börjar närma sig slutet! låter som ett tal här men vill faktiskt tacka mina lärare för att dom har fått mig att växa som människa och i princip blivit den jag är idag.. en skådis som det har gått bra för och då ska vi inte prata om claes, min teaterlärare som tipsade mig till i "i taket lyser stjärnorna", stort tack!! känns jobbigare än att sluta 9:an typ, skojar inte!! eller ja, kanske lika jobbigt.. svårt att avgöra faktiskt.
studentmössan är beställd, jag vet självklart vem jag ska gå på balen med, flaket är beställt, det är bara balklänning och studentklänning som fattas och tiden går sjukt fort. inte långt kvar till 27 maj! fy fan :(
varför ska jag alltid deppa? eller jo deppa kan jag ju få göra men jag behöver inte skriva det här för nu låter det som om jag är en grovt deppig tjej som hatar livet och så är det verkligen inte.. jag är glad för dom människorna jag har i mitt liv, min familj och vänner men ibland finns det motgångar och då är det bättre att ta tag i dom än att lägga dom åt sidan så därför tar jag tag i dom och verkligen skriver av mig så jag får ur mig det som tynger mig.. (jag är en glad tjej egentligen och jag hoppas jag sprider glädje omkring mig)

nej, nu har jag inget mer att tillägga i denna långa novell haha så hoppas eran alla hjärtans dag har varit som ni hoppats på (jävlar vad mycket par det var idag på stan). godnatt för er som ska sova och godmorgon för er som ska festa.

d-a-g-e-n-s

DAGENS Vill ha: en mysig dag med min älskling
DAGENS Klädsel: snobben mysbrallor, lila t-shirt och myströja över
DAGENS Smink: fin sminkning för att bara vara degdag faktiskt
DAGENS Frisyr: nyduschat lockigt
DAGENS Händelse: jag skulle bada så tog varmvattnet slut helt plötsligt så jag låg och frös i badet i 20 min
DAGENS Låt: bob marley- one love
DAGENS Planer: mysa sen får jag se
DAGENS Saknad: elin norström warpare fortfarande!!!!
DAGENS Dummaste: att jag öppnade upp mig för mamma
DAGENS Behov
: har inget behov idag
DAGENS Bästa: det varma badet efter det kalla!
DAGENS Köp: jag har inte köpt själv men mamma köpte choklad till mig
DAGENS kärlek: simon och elin
DAGENS sms: du måste hämta dina grejer innan klockan 2 om du vill ha dom denna veckan! puss<3/jenny

happy valentines day!!

idag är det alla hjärtans dag och självklart vaknade jag upp med min älskling bredvid mig men han har tyvärr gått nu!
vi har tagit det lugnt hela morgonen och kollat på doctor mugg, dom avsnitten är grymma!! bästa barnprogrammet som någonsin skapats.
sitter och lyssnar på love classics eftersom att denna dagen handlar om kärek, inte sant? :)
och kärlek gillar vi (när det går bra)
jag ska snart duscha och göra mig iordning för att sedan träffa simon igen.. vi får se vad vi ska hitta på idag men något mysigt ska vi väl göra!
fick en påse choklad av mamma som present såhär på alla hjärtans dag, hon är gullig hon.
jag ville mest säga glad alla hjärtans dag till alla fina människor jag känner och alla andra också såklart!
och ni som är singlar och inte har någon man vid eran sida idag, hoppas ni också får en trevlig dag för det förtjänar ni ändå :)
OCH JAG HAR LOV FRÅN OCH MED IMORGON!!!!

glömde säga att elin norström warpare fyller 19 år imorgon.. grattis min bästa vän, hoppas din födelsedag blir den bästa någonsin och att du inte bryter några ben och så.
jag älskar dig!!

party!

nu gick min älskling precis :( och snart kommer natha hit och vi ska börja göra oss iordning för kvällen!
ikväll blir det party i kungsbacka/åsa/frillesås.. vet inte exakt vart vi ska haha men det kommer säkert bli en trevlig kväll ändå! har redan fixat allt som behövs fixas så nu är det bara att göra sig iordning och sen ge sig av! vet bara inte hur jag ska åka på tåget men det löser väl sig hoppas jag.
jag tycker verkligen synd om vissa människor som förstör för andra människor och står och tittar på när ens kompis gråter och ändå inte gör någonting!? även om man inte fattar att människan gråter pågrund av dig så tröstar man väl ändå personen? eller det kanske bara är jag som tycker det!?
att såra en människa en gång, kan vara okej för misstag kan alla göra, verkligen ALLA men att göra det flera gånger tycker inte jag är acceptabelt i allafall!


blev helt plötsligt deppig när jag skrev allt detta, kan bero på att jag sitter och lyssnar på deppig musik och tänker på massa saker! vill ge ett personligt meddelande till min absolut bästa vän så om du läser detta vill jag bara säga:

elin norström warpare, vad som än händer kommer jag aldrig glömma dig och jag hoppas inte att du glömmer mig heller.. även om jag vet att det aldrig kommer hända, börjar jag oroa mig.. känns som att vi har glidit ifrån varandra och vi vet inte vad vi gör om dagarna.. förut visste jag när du satt på toa och om du torkade dig med höger eller vänsterhanden, nu vet jag knappt hur du mår! känns förjävligt.. men som dom säger.. en bästa vän finns alltid där vad som än händer, hur sällan ni än ses, så jag får väl lita på dom då. jag saknar att se ditt ansikte och dina miner, saknar att sova bredvid dig och bara mysa även om jag har min älsklings simon nu, saknar hela dig och vill bara berätta att jag älskar dig. känner för att gå ut på gatan, ställa mig vid mina gula brevlådor och skrika ut hur mycket jag älskar dig och vad du betyder för mig men palla skämma ut sig! jag gör det varje dag ändå. elin och mika = det är så det ska vara, alltid!!


imorgon är det alla hjärtans dag, då ska jag vara med min älskling!! <3


suck on that bitch

det är lördag idag och jag har varit jätte dålig på att blogga på min fina lilla blogg men nu är jag tillbaka!
igår var vi hos natha massa fint folk.. jätte trevligt var det!
sen åkte jag och älskling hem till mig och sov.
vill tacka alla från igår för det var en trevlig kväll även om den slutade olyckligt för vissa.. stackars natha!!
idag blir det nog att åka till kungsbacka på tjejmiddag hos en kompis som heter rosanna sen får vi se vart kvällen bär oss :)
jag och simon vaknade jätte tidigt idag av någon konstig anledning.. alltså typ vid nio haha rätt sjukt!
kan berätta lite vad jag har gjort dom senaste dagarna.. i torsdags var klassen på teater efter det gick jag, jenny, ludde och axel ut och tog en öl bara.. det är väl det jag har gjort haha fast nu sa jag bara en dag men det är väl bara den dagen jag har glömt att skriva något om tror jag. sitter och pratar med sebbe och skrattar så jag kissar snart!!

DAGENS Vill ha: min plattång som är hos jenny
DAGENS Klädsel: jeans och vit topp blir det
DAGENS Smink: gårdagens men dagens kommer snart
DAGENS Frisyr: knut just nu
DAGENS Händelse: har inte hänt så mycket men händer väl
DAGENS Låt: orka lyssna på musik när man kan skita i det
DAGENS Planer: sova en stund, göra mig iordning, tjejmiddag
DAGENS Saknad: elin norström warpare som för övrigt är min bästa vän
DAGENS Dummaste: ..
DAGENS Behov: cigg och ett glatt humör
DAGENS Bästa: simon
DAGENS Köp: har inte köpt något men det blir väl ciggen
DAGENS kärlek: simon <3
DAGENS sms: .sebbe: hahaha oj juste! haha nej inte alls bra för någon SKICKADE ALDRIG NUMRET.. hihi <3

en bild på mig och min pojkvän när vi är i jennys stall hahahaha


estuure bruuur!

ligger i jennys säng och orkar inte röra mig för fem öre. är sjukt trött idag med! vet inte varför jag är en sån trött människa?! kan någon förklara det för mig.
min älskling kommer in till stan idag så vi ska mysa sen blir det nog att jag åker till jenny och sover igen.. vi ska ha myskväll idag, hyra film och mysa med typ ansiktsmasker och sånt fräscht!
ska snart hoppa in i duschen tänkte jag om jag orkar upp.. jenny går runt här och pillar bort skin från sin näsa haha hon tål ju inte sol/solarium om man säger så! men nu börjar det bli lite bråttom alltså..

 


yeeeez

äntligen kom dom jävla fittpengarna så jag och jenny shoppade loss igår.. köpte ett par sjukt snygga jeans, en tunika, svarta legins massa trozor och bodybutter.
funderar på att köpa en väska idag efter skolan för jag har ingen och är i stort behov av en!
igår sov vi hos jenny för hon är själv hemma i typ en vecka.. hur skönt som helst.. fast fan vad lättskrämd jag är! gillar inte att vara ensam i ett stort hus. och älsklingen var på möte igår men det gick bra så det var ju tur! (även fast du ljög lite för dom) hahaha. och så ska du på möte idag med och se om du får ta ditt körkort när du fyller 18! du får sluta vara så busig.. fast du har slutat, det vet jag.. det här är gammal skit.
nu kommer någon uppspringandes i trappan med stora klampsteg, gissar på att det är jenny.. och det var det. jenny: kan du inte komma ner och blogga där nere i stället? låter som om jag är värsta bloggerskan.. hahaha(det är jag verkligen inte, jag gillar bara att skriva av mig någonstans)
just det jag och jenny solade igår också.. fan vad skönt det är! funderar på att börja bli solarietorsk för det är så vackert att vara brun.. fast jag är typ redan det så det gör inget! haha
det blir nog så att jag sover hos jenny idag igen.. vi har så mysigt och vi är helt själva, det kan jag behöva ibland! nu är det dags för frukost, duscha + göra sig fräsch och sen skolan ;)

har massa snygga bilder på min kära pojkvän också men har ingen sladd till mobilen så kan inte lägga över dom till datorn.


DAGENS Vill ha: en ny väska
DAGENS Klädsel: mina nya legins och tuniken jag köpte igår
DAGENS Smink: rouge, mascara och kajal
DAGENS Frisyr: slarvig knut
DAGENS Händelse: det har inte hänt så mycket än men händer säkert :)
DAGENS Låt: owl city- fireflies
DAGENS Planer: skolan, stan, sova hos jenny
DAGENS Saknad: mamma
DAGENS Dummaste: att jag och jenny försov oss
DAGENS Behov
: finns väl inget behov just idag
DAGENS Bästa: frukosten just nu
DAGENS Köp: inget än så länge
DAGENS kärlek: jenny och simon får delad plats idag
DAGENS sms: simon: vaken älskling? <3


morgonångest eller vad är grejen?

vaknade precis.. jag och elin dricker kaffe och diskuterar vart hon ska ha sin födelsedagsfest för min pojkvän är inte 18 än och det hade varit roligt om han också kunde komma men nu när jag tänker efter är inte jennifers pojkvän det heller.. så detta måste ju lösas! :)
tänk att min lilla elin snart blir 19 jävla år och det sjukaste är att det blir jag också detta året..
på söndag är det alla hjärtans dag och då ska jag och min man mysa hela dagen!!
nu ringde precis elins man så hon kommer väl vara fett osocial dom senaste 35 minuterna så jag kan ju fortsätta skriva lite här då..
elin vaknar i morse och skriker ut: jag drömde att jag rökte!! fy fan vad röksugen jag är..
okej? känner att det har gått lite för långt.. tror hon är beroende!? inte bra elin.
ska jag säga men ändå! nej men jag och mamma satt och diskuterade min rökning igår och då kom vi på att jag har rökt regelbundet i sex år.. har börjat få problem med andningen och hjärtat känns tungt ibland. mamma är jätte orolig för mina värden och min hälsa så jag funderar seriöst på att sluta snart!!? men det är inte en lätt match.. fast jag tror jag klarar det för jag har klarat det mesta som händer i mitt liv tidigare!
shit, dom orden kändes för jag är ju faktiskt rätt stark som människa.. men det blir ju så om man har varit med om mycket saker i sitt liv.. titta bara på min pappa, han är stark innerst inne fast inte tillräckligt stark för att klara sitt beroende.. och eftersom det är min pappa och man ärver mycket saker av sina föräldrar(även dom dåliga), då kanske inte jag heller klarar av att sluta med mitt beroende!?
ähh, sluta nu mika.. tänk posetivt! livet känns lättare då.

nu ska jag dricka ännu mer kaffe, röka massa cigg och sen gå till skolan.

jag just nu.. ibland är jag rätt obehaglig!


dagens


DAGENS Vill ha: massa massa värktabletter
DAGENS Klädsel: gråa mjukis, rosa tunika, svart tjocketröja och mamis fårtofflor
DAGENS Smink: oj, dagens och dagens.. det jag hade igår med andra ord höhö
DAGENS Frisyr: knut typ
DAGENS Händelse: har väl inte hänt så mycket.. det blir nog fikan sen
DAGENS Låt: the everly brothers- all i have to do is dream
DAGENS Planer: mysa med simon, fika med natha och hennes vän
DAGENS Saknad: min syster som borde komma hem snart!?
DAGENS Dummaste: att jag egentligen måste plugga, vilket jag inte orkar!
DAGENS Behov
: cigg för dom tar ju slut hela jävla tiden.. funderar på att sluta röka
DAGENS Bästa: mamma!
DAGENS Köp: det blir nog fikan sen.. det var ett jävla tjöt om denna fika!
DAGENS kärlek: simon
DAGENS sms: alltså det smset är för privat för att skrivas här ;) tror inte hon hade uppskattat det.

s-ö-n-d-a-g.

är trött idag, vet inte varför.. hängig bara! nu när jag kände efter var jag väldigt trött faktiskt..
funderar på att sova en liten stund så jag orkar med fikan sen som jag har lovat med natha och hennes kära vän.
ska nog hinna träffa simon en stund också innan han åker till frillesås igen:( dumma honom.. bara lämnar mig här i äckliga göteborg! känns inte snällt alls!
och imorgon hoppas jag att mina pengar har kommit så jag kan få shoppa snart.. har inte shoppat på hur länge som helst, bara smågrejer typ. men rektorn på våran skola är ju inte snabb om man säger så.. hon har liksom inte eld i röven va! hon är inte snabbaste bilen i trafiken.. känns som att hon gillar att jävlas! nä du kerstin, om inte pengarna kommer snart så ska du få se på snabb höhö.
försöker hitta en låt som heter dream men jag vet inte vilka som har gjort den och jag får panik!! kan ni hjälpa mig? och så känns det som jag ska föda ut åtta ungar samtidigt.. åh fan vilken härlig söndag!!

men nu säger simon att han ska åka till mig nu så jag får väl sluta skriva nu då.

oj vad trött han är, min bebis!

hos nathalie

igår var vi på lokalfest LÅNGT åt helvete utanför kungsbacka typ.. rätt sjukt att jag åker så långt bort för att festa men det var helt okej kul faktiskt sen efter det så träffade jag min älskling och så åkte vi hem till mig.. imorse vaknade jag ovanligt tidigt, gick upp och satt och pratade med min mor ett tag, jätte trevligt faktiskt!! börjar bli lättare att prata med henne nu om saker och ting och vi har faktiskt kul under tiden vi pratar! va? wtf? haha
just nu sitter jag hos natha, vi ska börja förkröka här lite innan vi drar på fest eller krogen, svårt att bestämma oss!? ska iallafall möta jenny i stan kvart i nio :)
har lite panik med vad jag ska ha på mig.. åh hatar kläder!! varför finns dom? jävligt onödigt..
hade varit lättare om alla gick nakna istället! ska fan börja införa den trenden(eftersom att jag är trendsättaren själv).
nej, dags för en snus och en flaska whisky nu!
ha en trevlig kväll allihopa för det ska jag ha
bilder kommer senare.

ett inlägg

vill bara påpeka att anonyma.. snälla låt bli att kommentera om ni inte vågar stå för vilka ni är! jag har inte bett om era åsikter eller vad ni ska tycka, det är inte intressant för mig att veta! det är ju typ som att berätta något helt ointressant som ingen har bett dig att berätta! lite pinsamt!? eller nej? kanske bara är jag som tycker det.
idag kommer min prins till stan och vi ska försöka hitta fest sen hoppas jag att han vill sova hos mig för det vill jag att han ska göra! :)
är påväg och klä på mig för att sedan åka till skolan, sjukt trött är jag idag! vet inte varför.. jo det vet jag visst men ändå.
sen vill jag be om ursäkt för min kära vän här nedanför som försökte sig på ett inlägg när jag hade glömt att logga ut(allt hon skriver om, stämmer inte) men elin jag älskar dig ändå och det vet du!
var ute igår med nathalie och josefine, det var trevligt och det blev faktiskt inte så sent men det uppstod ett litet skitproblem påvägen.. en äcklig liten varelse på två äckliga små ben hade skrivit om natha i hennes lilla "blogg"/ ful hemsida där hon skriver om människor som inte ser ut som henne(alltså råblonderad, kaka, ballerinabrud) typ och försöker få fler läsare genom att skriva om oss lite bättre människor.. iallafall så natha var tvungen att ringa upp hennes "chef" och prata med honom lite om vad som är rätt och fel och sen löste sig allt :)
åh, vill inte prata om henne så därför släpper jag det där..
nej nu måste jag verkligen klä på mig och springa!



DAGENS Vill ha: cigg och simon
DAGENS Klädsel: jeans, rosa gosiga strumpor, svart topp och svart tjocketröja
DAGENS Smink: rouge, mascara ögonskugga
DAGENS Frisyr: slarvig knut
DAGENS Händelse: jag vet inte vad jag håller på med så går fram och tillbaka bara
DAGENS Låt: maskinen- pengar
DAGENS Planer: skolan, festa, simon <3
DAGENS Saknad: simon såklart
DAGENS Dummaste: att jag är bakfull
DAGENS Behov: varma kläder och mys
DAGENS Bästa: coca cola
DAGENS Köp: har fan precis vaknat typ
DAGENS kärlek: simon!!
DAGENS sms: hade du skoj igår då? <3 från simon


bara för att liksom..






nämen tjenare!

Här sitter jag, inte mika alltså utan hennes sjuke vän elin som kommit upp någon gång i den här bloggen.
mika är dock helt ovetande att jag skriver här i hennes blogg, för hon glömde nämligen att logga ut här ifrån innan hon gick för att möta simon.

så dum som hon är.
& så smart som jag är så tänkte jag överaska henne lite granna med ett inlägg hon inte riktigt känner igen moha ha ha!


Jag är iofs inte så "sjuk" som hon vill att det ska låta som.
Hon klickar nämligen in SJÄLV, piontera, själv på mina spellistor på spotify och väljer vilken låt hon ska lyssna på, alltså inte mina konstiga spellistor som hon vill att de ska se ut som.
bara för att liksom ursäkta mig och få förklara mig nu.
så att säga..

men detta var ju också roligt.
inte alls mycket fantasi om vad fan jag hade tänkt att skriva.


men iaf
hon är iaf min bästevän, och bättre vän kan man få leta efter.
hon kan dock gå mig på nerverna ett ANTAL gånger MEN, pointera men, hon får mig också på ett humör som få kan få mig på!
hon kan få mig att skratta när jag bara vill springa runt på järntorget och skrika och skrämma folk och få ut min ilska..

njaa så med andra ord hon är en mycket mycket bra vän!
& får en alltid på bättre tankar när man har snurrat in sig själv i lite tanketvist..



Så nu avslutar jag nog detta här och tackar för mig!
kanske skriver igen nästa gång mika glömmer logga ut sig höhö!
nä eller jo
:D



sååå då mikas vänner och inte mina vänner:
tack för mig!
Puss påre!



       /   

                 elin norström warpare


cause i'm your lady and you are my man.

och då var man hemma hos elin elinsson, har precis ätit lite och tagit en kopp kaffe och en cigg på balkongen.. äntligen fick jag mina jävla cigg!
fick ett gott skratt för dagen när jag ringde natha precis, vi satt och pratade lite gammla minnen eller ja, ett utav dom.. ibland är jag en ganska sjuk människa haha!
nu försvann elin och pratade i telefon, säkert med sin "snuffepuffluff" eller vad hon kallar honom.. (hennes boyfriend).
osocialare vän får man leta efter.. väntar på att simon ska vara klar hos sin farmor och farfar så jag kan få vara med honom och mysa sen ska jag antagligen tillbaka till elin och sova här för simon ska ändå hem till sin pappa igen och sova där och daniel(mmm, elins boyfriend) ska antagligen inte sova här för han ska upp tidigt imorgon eller vad det var!
fan vad kissignödig jag blev nu kände jag.. kanske ska överväga att gå på toan.. kan underlätta när man är kissignödig eller vad säger ni "kära läsare"?
haha jag är så jävla rolig.. helt sjukt!
sitter och lyssnar på "the power of love", vet i fan varför haha men den bara kom upp på elins sämsta spotify lista så den fick funka att lyssna på nu när jag bloggar.. lite avslappnande sådär;)
va i helvete? ofta ni ens är intresserade av vad jag lyssnar på? hahaha
men.. hejdå!
förövrigt är jag helt frasig om läpparna för jag har typ fått nare och simon vill verkligen inte pussa på mig idag så elak är han!

dagens

DAGENS Vill ha: mina pengar som borde komma snart!
DAGENS Klädsel: än sålänge har jag mjukis men det snygga kommer sen
DAGENS Smink: det jag hade igår men som sagt det kommer nytt snart
DAGENS Frisyr: knut
DAGENS Händelse: att jag blev utelåst imorse
DAGENS Låt: september- satellites bara för att jag och jenny sjunger den i skolan!
DAGENS Planer: träffa elin och simon
DAGENS Saknad: min kärlek :(
DAGENS Dummaste: att jag aldrig kom upp imorse och gick till skolan
DAGENS Behov
: CIGG och mamma slutar inte förns fyra och då ska hon ge mig pengar..
DAGENS Bästa: ska träffa min älskling!
DAGENS Köp: inget än sålänge men blir väl cigg om någon timma
DAGENS kärlek: simon
DAGENS sms: vad gör min ängel?<3 från simon

you are mine!

vaknade upp hemma hos maja och lotta och var helt alone i hela huset.. sjukt läskigt när det är typ fem våningar och jag är rädd för ensamheten! dom hade alltså lämnat mig, schysta vänner va? nej men det är klart att dom gjorde.. jag vaknade ju fan inte imorse,kom liksom inte upp ur sängen.. vet inte vad det var som stoppa mig, antingen min sömn eller något annat.. men har ni aldrig känt typ att ni verkligen inte kommer upp för att något tar emot, typ trycker ner er igen? det har iallafall jag varit med om, senaste gången var i morse! ;)
funderar snart på att dra mig härifrån, hem och käka något för min mage låter, låter typ som att han försöker sig på en melodi eller något haha.
sen blir det att träffa min kära vän elin i några timmar för att sedan träffa min kärlek ikväll för han kommer in till stan och ska sova hos sin daddy! jag har saknat honom så, så denna dagen blir perfekt!
och jag tycker så synd om honom.. han somnade på bussen imorse påväg till varberg och hamnade någon helt annanstans så kom jätte försent till skolan! bebisen!

nej, nu får jag ta och kolla upp spårvagnarna så jag kan komma hem någon jävla gång i detta snöoväder!

min man till höger som har mössa och hans kära vän till vänster.


happy.

idag har varit en lång dag i skolan fast det har faktiskt varit roligt för en gång skull.. har börjat gilla skolan mer, har börjat uppskatta saker mer och mer, har verkligen börjat se allt så mycket ljusare, jag orkar mycket mer, jag mår så sjukt mycket bättre och allt detta tror jag beror på att jag har en så sjukt fin kille i mitt liv och jag är verkligen lycklig! känner för att skrika ut över hela gatan så att det hörs enda bort till dig simon som förövrigt inte är med mig nu utan jätte långt bort, hur lycklig jag är!! det är en helt sjuk känsla som bara jag kan beskriva, ingen annan!
och han är min, bara min!!

nu ska jag snart möta lina som jag inte har träffat på hur länge som helst, hon sover hos mig idag.. kommer bli mysigt fast hade varit mysigare om simon sov här med mig.. men får nöja mig med lina sålänge! haha förlåt lina.

imorgon ska jag äntligen få träffa maja och lotta, ett par jätte gammla och kära vänner till mig som jag inte har träffat på hur länge som helst.. känns också hur bra som helst!

jag börjar liksom få ordning på mitt liv nu och det är underbart.

im in love.

okej.. skönt att klockan är 06:07 känns så underbart att stiga upp och fylla upp ett bad alltså! har nog aldrig varit tröttare.. satt och pratade med simon en stund igår natt sen gick jag och la mig men då kunde jag ju självklart inte somna eftersom att jag var överlycklig och helt nykär så det gick ju halvbra.. låg och spelade spel på mobilen i typ en halvtimme innan jag deckade med telefonen i handen! nu väntar jag på badvattnet som jag hör där ute.. 
och sen är det skolan! har lovat att ringa och väcka simon klockan 07.00 så får hålla det jag lovar :) han måste till skolan! (hej morsan mika typ).
nu känns det som att livet går framåt och allt känns underbart.. kanske är för att det känns som att jag är i dröm och hoppar runt på röda rosor och studsande hjärtan och jag har hjärtformade ögon och det bara skriker kärlek och lycka om mig! 
jag fick min groda som blev en prins om vi säger så.. fast han har varit prins hela tiden.. han har bara inte vetat om det och nu är han min prins, bara min! 

vi är i en saga nu och den sagan handlar bara om oss två, inga andra och den sagan är underbar.
 

RSS 2.0