<3

lite bilder från helgen som varit.



i'm happy!!

godkväll alla fina. min helg har varit underbar och då menar jag verkligen underbar!! har varit med dom bästa människorna och vi har haft väldigt roligt.. längesen jag skrattade såhär mycket som jag har gjort denna helgen. i fredags var jag, natha, vikki och carro hemma hos natha och förkrökade slutade med att vi drog till lust, mötte upp media, philip och albert.. var där resten av kvällen och sen blev det efterfest hemma hos natha.. lördag åkte vi till kungsbacka och var hemma hos david, hamnade på mingel och sen åkte jag och natha in till stan igen för att möta upp media, philip och luca.. söndag väckte media mig typ... sex på morgonen??? för att dom skulle åka till västerås och vi har saknat dom så.. men imorgon kommer dom hem och då ska jag, natha, media och philip sätta oss på någon mysig resturant och äta middag och dricka lite gott så längtar tills imorgon mycket mycket! :)
just nu har precis kollat på hitta nemo och ätit sushi.. fråga mig inte,, det går inte ihop att äta rå fisk samtidigt som man tittar på den alltså haha!

veckans planer:
tisdag: träna, sola, shoppa på staden, media och philip kommer hem från västerås, mysig middag ute!
onsdag: träna, sola.. sova hos elin norström i lerum?
torsdag: träna
fredag: sätta oss på något mysigt ställe med company?
lördag: hemmafest?
söndag: mysa med frugan.

nu ska vi lägga och nana snart, det är en dag imorgon också ;)
mitt liv känns bra just nu.. nu fattas det bara lite vår!

right now

just nu: dags för frissan och sen sola! :)  är glad idag för idag blir en väldigt bra dag.. älskar fredagar och älskar mina vänner speciellt natha som ligger i min säng just nu och sover så sött.. fick ett jätte fint bästa-vän-armband av henne igår, då blev jag glad!


love


 visst kan två jätte bra vänner bli kära i varandra?



i want you to want me

godmorgon. vet att jag vaknar tidigt men det är så skönt för en gångs skull! igår var jag hemma nästan hela dagen förutom svängen på stan med elin och sen berså på kvällen med jennifer, jag stod och drack vatten! svingott och jätte nyttigt och det var så skönt att komma hem tidigt också :) idag ska jag på bio med min man fast det är inte förns på kvällen efter det kommer natha hit och sover! (hatar nämligen att sova själv) sen har inte vi träffats på hela veckan, börjar få lite dödslängtan nästan.. hon är fan min bästa vän och man kan inte vara utan sin bästa vän speciellt länge..

imorgon är det dags för frisören, vad säger ni om blonda slingor? kan det bli fint!? sola ska jag göra också, var längesen jag var såhär blek.

har fått en kraftig förkyldning som är sjukt jobbig.. det rinner ur ögon och näsa och jag nyser som aldrig förr! hatar att vara förkyld!!!

nu ska jag kolla på film och vakna till liv innan jag påbörjar min dag.

fråga

från simone. 

Hej Mika,va fin blogg.

Röker du? Hade ni riktiga cigaretter i filmen I taket lyser stjärnorna?

Kram!


hej simone! tack för att du gillar min blogg. jag röker tyvärr men det är inte riktiga ciggaretter i filmen, jag var ju bara 16 när jag spelade in den så det är örtciggaretter, smakar typ dragon, basilika.. aa typ alla kryddor du kan tänka dig. inte gott!! puss och kram


who you are.

har haft två underbara dagar i lerum hitills med elin norström.. sjukt mysigt! kollat på massa filmer, tagit promenader, ätit gott och myst. kan det bli bättre? igår åkte jag in en snabbis till stan under tiden hon jobbade och träffade en kompis efter det åkte vi tillbaka tillsammans :) samma sak idag. ska vara på hennes jobb klockan två så får vi se om det blir en natt till, då är detta tredje dagen hehe.. skönt att komma bort.. älskar lerum!!
nu är snart veckan slut.. bara idag och imorgon kvar så är det fredag och då ska jag till frissan och sola!! 
imorgon ska jag på bio med min man mediia och på kvällen sover natha hos mig och på fredag är det frissan sen blir det väl att vi går ut på kvällen och sätter oss på något mysigt ställe, alltså inte ut ut.. till nattlivet utan med våra vänner bara! trött på nattlivet och krogfolket.. ursch!
och jag är så himla glad för mediia och hans vänner skulle åka till västerås egentligen på fredag men han åker på lördag istället så då ska vi ut med han och hans vänner på fredag! jag lovar att han stannade på fredag enbart för mig ;) vilken bio jag och min man ska se imorgon, det vet vi inte! så har ni några tips? han hade tydligen redan sett åsa nisse men den verkar så bra och han sa att han kunde tänka sig att se den igen så nu får han fan göra det för jag har inte sett den! mannen lyder kvinnan, så är det :)

nu tänkte jag ta mig en cigg, ta ett bad, göra mig iordning och sen ner på stan för att möta elin igen.

vi hörs sen!


bild från lust förra veckan.

tider

satt och lyssnade på massa gammal fjortis musik igår och kan säga att jag längtar så sjukt mycket tillbaka när man var 14 år.. man hade fan inga problem och man brydde sig inte om något, något jag längtar tillbaka till mest är nog min tid i lerum med elin, pullan, madde, madde, jennifer, susanna och bella!! fy fan :( men dom tiderna är över och det finns inte så mycket jag kan göra åt det nu. tråkigt bara!!

dagens planer är att möta upp elin senare och åka till lerum, komma bort lite och det passar ju perfekt att åka dit nu när jag saknar min ungdomstid så mycket! ;)

veckans planer:
tisdag
:
träffa mitt ex? träna!!
onsdag: gå en långpromenad med en killkompis
torsdag: mysa med min mamma, köra en riktig hemma kväll
fredag: göra blonda slingor hos frissan, köpa solkort och sola.. utgång utan att dricka :)
lördag: bio med mysa vänner.
söndag: vila och käka god söndagsmiddag med familjen.

så ser min vecka ut. hur ser eran ut?

nu ska jag hoppa in i duschen. hörs sen!

fuck

har ni fått känslan någon gång av att ni inte kan bestämma er.. det finns två eller kanske till och med tre människor som är fina som blommor, har hjärtan av guld, är roliga som clownen på cirkusen med mera med mera.. vad gör man i en sån situation? skiter i alla?, tar den som ser bäst ut?, tar den som är äldst?, han med mest pengar? fan alltså.. jag vet att man ska tänka såhär: men vänta, han har jag nog en framtid med men i detta fallet känns det så med alla?.. eller?! åh, jag får panik. och nej, jag är självklart inte kär men intresserad och det är en helt annan sak. svårt att vara kär i tre stycken.. men ni förstår vad jag menar.. jag menar när jag var liten så hade jag 13 pojkvänner och man skrev "får jag chans på dig" lappar varje dag och man kunde gilla massa samtidigt och nu säger folk att man inte kan det när man blir äldre? hallå? är jag fortfarande ett barn då?! självklart är att vara kär och tycka om någon två helt olika saker så det går visst enligt mig iallafall.. och jag känner mig inte speciellt onormal som kan känna såhär heller!? nu behöver ju inte ni gå ut med detta i tidningen för så stor grej var det inte tänkt att det skulle bli men ni vet varför jag har denna bloggen och det är för att skriva av mig och jag tycker att jag har lyckats rätt bra eller vad säger ni? ;) skämt åt sido det där med tidningen..
nu väntar mamma på att vi ska äta. måste dra!

do it like a dude..

har inte bloggat på ett par dagar, jag vet jag är kass! har haft lite ångest och liknande för er som undrar.
sitter och lyssnar på cry me a river med justin timberlake- även fast låten är gammal så får jag gåshud varje gång jag lyssnar på den, den berör! har även lärt mig den på piano och spelar den gärna varje dag ;)
fick ett erbjudande av någon snubbe från usa härromdagen, att spela in ett mixtape med honom men ni som känner mig vet väl att jag sumpar alla mina chanser jag kan få numera. jag har fått så många men jag skiter i dom och fråga mig inte varför!! (tror kanske att dom finns kvar hur länge som helst, vad vet jag).. har dock inte sumpat detta än men det händer väl som vanligt.
mår inte så bra idag, ont i hals, svullen och hostig.. vad gör man? vet ni vad? jag började min vita månad idag också.. innebär ingen alkohol på en månad för mig! jag är grym ;)
och varför jag gör detta är för att jag vill börja träna och få en snygg kropp till sommaren och då är alkohol inte det bästa!! så tips till er som vill bli snygga.

jag har beslutsångest också.. men inget jag delar med mig av!


sista partybilden på en månad! jag, elin, jenny..

vi är vilka vi är

godmorgon. vaknade upp hemma hos nathalies mamma för en stund sen! hon sover fortfarande? hon måste faktiskt vakna snart om vi ska hinna göra oss iordning idag till ikväll.. för ikväll är det hard rock som gäller :) dom festerna är alltid grymmast plus att det kommer jätte bra folk ikväll, ser fram emot det. tänkte ta mig något att äta för min mage låter? :( igår var det alla hjärtans dag och eftersom att jag är singel och resterande av mina vänner så blev det en jätte mysig pajkväll med carro, ebba, josse och natha med paj och dryck sen blev det utgång och självklart blev det berså, vart ska man annars gå en måndag? men min alla hjärtans dag var lyckad även fast jag inte har någon man vid min sida men det kommer det också! hehe
nu är magen jätte hungrig så vi hörs lite senare.
en fruktansvärt gammal och ful bild på oss men ibland bjuder jag på mig själv som ni vet ;)

pictures

lite av helgen..


carolina och jag utanför berså.

jag på cicero.

vååååååår

godmorgon. vaknade för en liten stund sedan. tittade ut och såg att det var jätte fint väder ute, då blev jag glad! :)
idag är det söndag och jag brukar inte gilla söndagar men nathalie har lov nu så då är det okej för då känns det som att det är helg hela veckan och det gillar vi!!
idag ska vi ta det lugnt och njuta av det fina vädret och att det känns som att våren är påväg förutom att det ligger kvar massa snö på gatorna och det är synd!
sitter just nu och tittar på ett förlossningsprogram med mamma och min syster.. ser inte så trevligt ut och jag överväger om jag verkligen vill föda barn!?!? haha sjukt läskigt. jaja den sorgen den dagen.
väntar på att natha ska vakna och ringa mig så vi kan ses men nu först blir det iite frukost. tackar för en trevlig helg också alla som var med!!


vi hörs sen.

move

goddag eller godeftermiddag eller varför inte kväll.

ska snart till elin norström.. blir berså idag med elin, jennifer och jennifer hehe lite roligt men så är det! :)

har precis ätit en äcklig sallad med kräftstjärtar i och det kanske låter godare än vad det var! fy.. dieter är fan inte något att heja för men men vad gör man inte för att vara fin.. "ska man vara fin får man lida pin"  eller vad säger ni?
är extra glad idag, vet inte varför!! massa anledningar tror jag.. känns så jävla bra allting med allting om ni förstår vad jag menar!? bra med kompisarna, bra med kärleken!? hehe, bra med familjen eller lite iallafall. jag och mamma har löst en del..
har inte orkat berätta för er men vi har varit ovänner och går egentligen inte ihop längre.. vi stör oss på varandra och jag får henne att må dåligt så det är därför jag letar lägenhet!! måste härifrån. vi klarar inte av att bo tillsammans och så är det, hur mycket jag än älskar henne innerst inne så vet vi båda att detta är det bästa beslutet..

 och mamma om du läser detta nu så vet jag att du kommer gråta men jag älskar dig så jävla mycket, svårt för mig att visa det bara och jag har förstört så mycket för dig nu det senaste eller ja sen jag var liten så nu är det dags att jag flyttar, jag är sjukt bortskämd också.. vet fan knappt hur man bäddar en säng för du har gjort allt det där åt mig.. får tårar bara jag tänker på det men skitsamma, jag fyller tjugo detta året och ska fan ta och börja ställa mig på egna ben. nu är det dags känner jag! förutom denna texten och allt vad det nu hör till så är jag faktiskt glad idag ändå som jag skrev där uppe!!
så ikväll kör vi :) vi ses på berså för er som ska ut och för er som ska sitta hemma och deppa, godnatt!!


vi hörs imorgon.


yeah right

godmorgon. vaknade för en stund sedan.. var tvungen att väcka natha också även om hon dygnat till typ halv åtta imorse men kände att hon inte kunde sova bort hela dagen. elak vän jag är? haha!
vi satt och funderade på vad vi skulle kunna göra idag. vi vill göra något roligt för vi går bara ut hela tiden och det börjar bli tröttsamt faktiskt.. satt även och tittade på lägenheter förut.. ska nog få hjälp med att fixa en men hur behöver jag inte berätta, kommer bli väldigt skönt om jag får tag på en att kunna renovera och flytta in själv och ha sina saker för sig själv och fixa och dona! älskar sånt :)
vi får som sagt se hur det blir med det. imorgon är det berså som gäller fast nyktert, pallar inte dricka så ofta och jag försöker inte att bli så spritfet som jag är just nu! på torsdag blir det väl en bio eller något och på fredag ser det väl ut som att det kan bli utgång med det roliga lilla gänget som vi brukar vara med.

veckans planer: imorgon- softa på dagen, berså på kvällen.
i övermorgon- fika, bio! :))
i överövermorgon- utgång med natha och grabbarna.
i överöverövermorgon- ta det lugnt?
i överöveröverövermorgon- mysa med natha.

min vecka ser lovande ut
!
nu ska jag ta en cigg och njuta av dagen.

my feelings for you..

godkväll! sitter hos elin med charlie.. pratar om livet och dess mening och när jag tänker efter så har jag fan fått ett liv av en anledning och det ska jag ta vara på! hälsa och förnuft är väldigt bra om man vill leva länge. så mina vänner, ta hand om er och andra runt omkring, det är viktigt!!
tackar åter igen för en trevlig kväll igår i kungsbacka och även i stan. jag har en sån fin vän och hon heter nathalie och hon gör mina dagar och dom säger ju att ett skratt förlänger livet.. hon har då fan förlängt mitt liv!! :)

nu ska vi äta lite pasta och tonfisk, jätte gott!!
sen blir det väl att titta på film eller någonting.

vi hörs senare.

mikaberndtsdotterahlén.

godmorgon kanske man ska skriva i och med att jag vaknade för en liten stund sen. mår illa! konstigt höll jag på att säga. igår var en trevlig kväll, först lust med media, tanne och deras jätte fina vänner, drog hem till en av deras vänner efter det och drack lite mer....sen var det dags att möta upp natha och hennes vänner och dra till berså. men jag var tydligen sen så dom gick in före mig.. när vi varit där ett tag drog vi till karisma för att hämta upp daniel och zaya? det var inte riktigt planen men så blev det sen gick vi tillbaka till berså och sen tog jag en taxi hem för jag tappade bort natha.. hon följde inte ens tillbaka till berså andra gången? vetifan vart hon tog vägen.. haha men det får jag väl veta idag när jag pratar med henne, hon sover nog fortfarande! :)
så tack alla för igår. idag får jag se vad jag gör, inte så pigg just nu i allafall..

"vi kan göra allt sålänge det glädjer dig"

nu ska jag åka ner på stan och köpa mig en ny topp och lite så!

hörs sen.

tittar på lägenheter..

vill bara börja söka lägenhet och flytta ihop med någon kompis.. pallar inte bo hemma och känner mig faktiskt redo för att flytta.. ska faktiskt titta på lite lägenheter nu! fatta att kunna göra vad du vill utan att ha en skrikandes morsa efter sig hela dagarna!? mmmm skönt..


inte helt fel att ha det så?

trötter

goddag! igår jobbade jag på berså som vanligt, vilket jag gör varje jävla onsdag.. det var väldigt trevligt som vanligt och mycket folk. mackanbaby fyllde faktiskt 23 så det firades med buffé och massa tårta samt alkohol för dom som ville det! det var en riktig dunderfest :) så jag tackar alla för det.
natha sitter och skiter (har varit där inne i en timma nu?) hon skiter väl sönder min toalett kan jag tänka..

idag ska vi bara ta det lugnt och då menar jag verkligen lugnt.. helt slut och imorgon är det fredag så den som väntar på något gott, väntar aldrig förlänge! hehe

ingen bra vimmelbild på mig från igår så jag skiter i att lägga upp den faktiskt men ni kan få en annan bild på mig och natha från förra helgen i kungälv..

VISST ÄR VI SÖTA?

RSS 2.0