grattis kungen!

godmorgon och hej och hejdå! har nog aldrig varit såhär bakfull som jag är just nu och jag måste till skolan och ha musik.. orkar inte röra mig och mår sjukt illa.. och idag är det valborg?? hallå!!? varför var jag ute igår?? jävligt onödigt. idag fyller min syster 20 år så ni alla får gratta henne på facebook Cajsa Berndtsdotter Ahlén heter hon haha! kungen fyller också år idag.. synd att han inte hade facebook.
idag ska jag till karisma och festa loss så för er som vill träffa mig, det är bara att komma dit!! jag säljer även biljetter dit så är ni sugna så hör av er :) nej nu måste jag göra mig iordning för att hinna till skolan.. är redan fett sen!!!

norge..

fick nyss veta att jag ska åka till norge på lördag och jobba som servitris på en fin krog och servera rika norgska män.
fan vad roligt!! så jag och elin drar på lördag eftermiddag någon gång och åker buss med ett helt gäng svenskar som också ska jobba där :)) kommer bli hur roligt som helst tror jag.

nu sitter jag iallafall och pluggar.. fy fan vad duktig jag känner mig.. elin sitter och babblar i telefon med någon stolle så jag har svårt att koncentrera mig men jag försöker så gott jag kan.

funderar på att ta en cigg nu och pausa lite..


help!

börjar få lite panik om jag ska vara ärlig!! hur fan ska jag hinna planera allt?? det är fan dags snart.. det är nog först efter studenten jag kan börja slappna av.. nu är vi klara med våran allra sista pjäs, det sista jag fick göra med klassen.. fy fan vad sorgligt! och nu är det dags att verkligen börja ta tag i studenten.. ska köpa balbiljett och studentbiljett på fredag när jag får mina pengar, inte nog med det måste jag hitta en frisyr som jag ska be anton göra så snällt på mig och inte nog med det måste jag börja sola snart plus att det är valborg på fredag också?!? hur fan ska pengarna räcka?? måste gå till posten idag och hämta ut min studentklänning som har kommit och inte nog med det måste jag lämna in ett arbete som ska vara inne IDAG!? inte nog med det måste jag möta martin så han kan lämna pengar till mig eftersom att JAG ska köpa balbiljett till honom.. fattar ni att allt detta tar kol på mig eller?? känns som jag ska svimma när som helst.

nu sitter jag här hemma och har faktiskt börjat planera.. har inget bättre för mig ändå!
snart ska jag väl hem till elin och börja plugga på det här jävla arbetet som ska vara inne.
vi hörs!

tror jag har hittat min frisyr.. känner verkligen att detta är jag! vad tycker ni?


DO IT!

godkväll mina finisar! idag har varit en lång dag vill jag lova.. började tio imorse, fick som sagt skjuts till skolan av rasmus.. tack för att du körde mig och jenny :) har haft en föreställning idag och det gick bra sen efter det var det skolshow(musik) och då drog jag, jenny, sara och beltony(blistic) igång våran feta hit ready or not.. kommer bli så jävla bra va!! helt sinnes och han är grym på att rappa vill jag lova.. här är hans myspace: http://www.myspace.com/blistic1 =)) och nu är jag bara hemma, har ätit och väntar på att martin ska komma!

min klänning har kommit så skulle egentligen ha hämtat den idag men det hann jag inte så jag hämtar den imorgon istället om jag hinner!

nu ska jag dricka ett glas vatten och göra några situps och vänta på att martin ringer men han verkar träna ett jävla bra tag??! kommer snart somna.. inte bra!

dagens fråga: vad ska folk göra på valborg? och vad ska jag göra? karisma eller adas?
dagens tips: tänk på vad ni stoppar i er.. även om ni är stora eller små.. spelar ingen roll för vi ska alltid tänka på hälsan(inte för att jag är speciellt bra på det men ändå)

tjing.

studio

sitter i luddes studio och lyssnar när han håller på att spela in sin nya hit som han alltid säger men han blir aldrig färdig men nu får han fan se till att bli det. började med att vi tog en kaffe på min gård sen drog vi oss hit "för han får så mycket gjort när jag är med" haha söt!
så kommer väl få sitta här hela kvällen känns det som.. men sen ska jag vara utanför ronjas jobb vid elva för då slutar hon så ska vi åka hem till henne och slagga.. onödigt egentligen eftersom att jag ska vara utanför mig halv tio imorgon för jag får bilskjuts till skolan av snällaste rasmus fast det är inte onödigt eftersom att jag inte har träffat ronja på hur länge som helst så det kan jag offra!!

älskar trevliga pojkar som har ett hjärta för det är fan inte många killar som har det, sorry men det är sant.


dagens fråga:
varför kan man aldrig hitta sin drömkille och verkligen bli kär??
dagens tips: det är inte coolt att skryta om hur mycket man dricker eller hur mycket man är ute på krogen när man är tjej.. det finns nog ingen kille som blir impad, man får nog bara stämpeln som groggluder och det är ingen hit!

men nu ska jag gå och lägga mig i den sköna soffan som står här och sova en stund!

vi hörs sen.

värt!

dagens i-landsproblem: jag har en flis på tummen som inte vill gå bort och den gör ont som f-a-n!
sen fanns det väl inte så mycket problem i just denna dagen för runt nio blir det grillning eller sätta sig på en mysig uteservering, ta några öl och bara tjöta!! jag vet dock inte vad som lockar mest? känns som att det är lite kallt för att grilla men jag vet inte.. det är ju så mysigt :)
jaja nu ska jag in i duschen och göra mig fin för sen kommer jenny hit och då är det väl dags att dra typ på en gång!!
vad ska ni göra en lördagkväll som denna??

pusss


jag och jenny i vintras, inte så jävla vacker men ändå haha

ja du tack

godmorgon och tack för igår alla ni som var med!! det började med att vi drog till chez, jag och jenny.. där mötte vi upp linnéa och hennes vänner och började förkröka lite, inte nog med det så träffade jag Josef Cahoon som jag inte har träffat på fyra år typ.. hur roligt som helst!! sen drog jag och jenny till parken där mötte vi upp joel och fidde och vi fyra gick loss på dansgolvet.. fan vad kul det var!! sen sov vi hos joel så jag kom hem nu, trött och sliten men tack, det var himla roligt :))

sitter och käkar nudlar och funderar på att gå ut och lägga mig på gården en sväng och sola.. blir grillning ikväll med jenny, joel, fidde och sen får vi se vilka som vill vara med! tror iallafall att det kommer bli en mysig lördagskväll!! hur hade ni det igår?? tell me liksom. glömde ta bilder igår.. fan vad kass jag är!! ska bli mycket bättre på det.

ska gå och ringa mamma nu för hon är fan borta!! haha

dagens fråga: varför sitter man som 13 årig kissluktande fjortisbrud på bussen och spelar musik på sin telefon så att alla måste höra!? det stör!!!!

dagens tips: kasta elaka killar åt helvete och finn dom fina som har vett i huvudet!

happy birthday to you!

godmorgon mina fina! jag ska börja med en "kategori" som kommer heta dagens fråga och dagens tips.. där jag frågar er frågor och hoppas få ett svar och där jag ger ut tips som jag tycker är
så här kommer dagens fråga: varför vill man bli känd? varför är det så viktigt? varför gör man allt för att bli det? fast man gör inget märkvärdigt eller talangfullt utan man vill bara bli det för att liksom?

jaa, det blev några frågor men dom hör ju ihop så.. jaa! :) hoppas någon vet svaret på den för jag tycker det är sorgligt, jätte tragiskt verkligen!

dagens tips: när det kommer till killar, spela lite svåra (sålänge ni inte är det på riktigt).. dom gillar att jaga precis som vi.. det ligger liksom i djurens natur!

ringde precis jenny och spelade upp the chipmunks- happy birthday to you.. mycket vackert!!
väntar på att hon ska bli klar så vi kan åka ner på stan och få allt gjort som måste bli gjort..
måste fixa lite med överraskningen till henne också, jävlar hade typ glymt bort den! haha

att-göra-idag-lista:
10.00- vakna och börja göra sig lite smått iordning.
13.00- möta jenny och rasmus på stan, få biljetter av rasmus som jag ska sälja och fortsätta på stan med jenny och köpa något fint som vi ska ha på oss på kvällen.
17.00- fira jenny hemma hos henne i påvelund med hennes pappas släkt.
19.30- dra hem till mig och här väntar en överraskning till henne.
21.00- dra ut och festa :D
kvällen ser lovande ut eller vad säger ni??!



nej men nu måste jag ta en morgoncigg och kaffe på uteplatsen och sen börja göra mig iordning.
vi hörs sen! ♥



så söt tjej alltså!

what a beautiful morning

torsdag, sitter och äter macka med ost och dricker te.. fan vilken bra start på dagen! men det är bara för att jag ska orka med morgonföreställningen nu annars brukar jag skita i frukost. har sminkat klart mig nyss och ska väl börja platta mitt hår lite lätt.. måste vara på brunnsparken klockan åtta för då står jenny och väntar på mig.


DAGENS vill ha: massa nya kläder och att vi tar studenten idag :)
DAGENS klädsel: ny blå tunika från sara, legins och converse
DAGENS smink: samma smink som jag brukar ha
DAGENS frisyr: lockig knut tror jag
DAGENS händelse: våra föreställningar!
DAGENS låt: cragga- please mr postman (dubstep remix)
DAGENS planer: vara i skolan HELA dagen verkligen.. tre föreställningar
DAGENS saknad: josefine mattsson, charlie gustafsson och samuel haus!!!!
DAGENS dummaste: att jag har bråttom men fortsätter sitta här och skriva!
DAGENS behov: koncentration, fokus och ta ett lugnande piller
DAGENS bästa: min bästa vän jenny eek!!
DAGENS köp: blir nog cigg och maten jag köper sen
DAGENS kärlek: jenny eek, jenny eek, jenny eek, jenny eek osv..
DAGENS sms: inget sms än men jenny ringde och väckte mig med sin morgonröst, hörde inte vad hon sa och vet inte vad jag själv svarade men vi ska mötas åtta iallafall, det minns jag!

don't

åh vad skönt det var med ett bad.. bästa på länge!! låg i massa olika duschcremer som luktade mandel, jordgubb och vanilj och peelade hela min kropp, gjorde allt man kan göra när man badar tror jag! :)) har borstat tänderna, smörjt in mina händer, tagit ansiktskräm, smörjt in mig med jordgubbsbodylotion och fixat mitt hår för morgondagen det enda som fattas just nu är lite sömn, det kan jag verkligen behöva!

anledningen till att jag inte vill visa min studentklänning är för att om jag visar den här så kommer alla köpa en sån och är inte det lite tråkigt? det tycker jag.. hatar att ha samma kläder som någon annan men det är inte lätt att undvika känner jag.
förövrigt har jag världens bästa mamma som visar mig vad kärlek är för något, behöver ingen annans kärlek..klarar mig bra med mammas kärlek för det är ta mig fan den bästa kärleken jag kan få!
älskar när hon kramar mig som bara hon kan, hennes doft som bara hon luktar, när hon pussar mig i pannan som bara hon kan och när hon säger att hon älskar mig som bara hon kan!! mamma ♥

imorgon måste jag göra lite ärenden på stan om jag hinner det eftersom att vi slutar typ 20.00 från skolan så kommer vara på skolan hela dagen men kan hända att jag har en paus och då måste jag till stan för att fixa lite saker inför jennys birthday på fredag.. gud så jag längtar och då förstår jag bara hur mycket hon längtar haha!

vill bara säga att vi har en ny väldigt snygg fastighetsskötare som kom och fixade våra element härromdagen.. han tyckte att jag hade ett väldigt fint rum och lånade även min nyckel av mig som jag fick tillbaka i brevlådan två dagar senare.. han kanske ville ha dom och inte tänkt att lämna tillbaka dom från början utan tänkt komma hit ibland och hälsa på mig sen ångrade han sig och fick skuldkänslor och la dom i brevlådan.!? jag ska allt leta upp "mr beckham" på facebook och meddela honom att det är fel på elementet i mitt rum ;)

jaja nog om detta roliga.. nu måste jag sleepa så jag kommer upp imorgon för imorgon har vi tre föreställningar och kommer inte hem förns nio så godnatt verkligen!


min älskling charlie kommer på min student också, ännu en god nyhet!

you give me something

hello my friend! min dag har inte varit så jävla rockig men helt okej. började med att vi skulle vara jätte tidigt i skolan för att ha föreställning och det gick bra idag, när den var slut åkte vi hem till jenny och myste massor sen åkte jag hem och nu är jag hemma.. har faktiskt hunnit med massa saker här hemma med: ätit god middag med syster och mor min, provat min balklänning som snart är klar!!!, skrivit ett tal till klassen som jag ska hålla på champagne-frukosten, beställt studentklänning och nu sitter jag framför datorn och "chattar" som jag har gjort dom senaste dagarna.. undra varför? ;) haha nej men ska väl snart ta mig ett bad i goda dofter och vänta på jennys samtal om hon kommer hit och sover eller inte! vi hoppas på att hon sover här, mysigt och vi kommer upp lättare imorgon då(eftersom att vi ska vara på skolan halv nio) hatar att gå upp så jävla tidigt.. men får väl "kriga" :D

en väldigt bra låt som jag tipsar er att lyssna på: Bassnectar – Cozza Frenzy - Mega-Bass Remix feeeet!!

men nu ska jag gå ut och röka och fortsätta vara glad för att jag har beställt min fina vita studentklänning som ni inte får se förns jag ska ha den på mig då dagen är kommen!

hörs senare.


please, mr postman.

åh, jag mår genast mycket bättre av denna dagen och är hur trött som helst just nu.. sitter och sover halvt.

en bra låt ni inte får missa att lyssna på även om den är "uttjatad" för vissa: http://www.youtube.com/watch?v=O_VFU4dKsr8 får gåshud!!

funderar starkt på att sova nu efter ett par timmars chattande ;) ska nämligen upp jätte tidigt imorgon, orkar jag? nej det gör jag inte.. måste jag? jaa, det måste jag!

godnatt mina vänner!


yes, yes, yes!

hej alla glada!! genrepet gick hur bra som helst idag och det känns hur bra som helst nu efteråt, fan vad vi satte det.. gött klassen :)
just nu sitter jag och äter nudlar och dricker coola, jag vet jag ska bli nyttig men har inte orkat än hehe.
sen blir det väl att träffa min kära vän elin norström warpare (http://elinnorstrom.blogg.se/) och mysa med henne, hon kan behöva trösta mig lite också om hon skulle vilja för det behöver jag faktiskt.. 
 
jag längtar tills fredag för då fyller min älskade jenny 19 år och då ska det festas!! så jag hoppas att alla säger grattis till henne nu men ni får inte vara med och fira henne för hon är min ;)

nu ska jag gå ut till min syster och hennes kompis och kolla vad dom hittar på och sen ta en cigg, fy fan vad fint det sitter med en cigg efter en måltid!! börja rök tjejer och killar!! (Y) skitgott och jätte bra. nu skämtade jag ju då om ni inte förstod det.. skriver sen.


saknar förövrigt min blonda hårfärg lite och mina kompisar lotta och maja!

- är han snygg? - jaa, han är snäll!

godmorgon.. sitter och äter keso på burk, nyttigt och bra!
ska göra några situps snart tänkte jag, det är en bra start på dagen efter det måste jag börja göra mig iordning för jag ska till skolan och vi ska ha vårat jävla genrep som jag känner att jag hatar just nu men vissa saker är man nervös över, sen går det över och det är bra att vara nervös ibland för så kommer det alltid att vara.. så bara bra att få känna lite på det.
hatar efterblivna människor, snälla ta inte åt er någon utav er men ibland undrar jag!!!

det jag vill göra: vara med min pojkvän (inte för att jag har någon men det kommer väl), lyssna på fet musik, jobba på ett ställe där jag älskar att jobba, skaffa körkort och bil, åka utomlands, mysa för jag älskar att mysa :)

nej vi hoppas på lika fint väder idag som igår fast ännu varmare, typ 25 grader hade inte suttit helt fel!

gick även med i gruppen på facebook: vi som sjöng freestala, raka maka fon istället för "rock the microphone "
hahahaha tycker den är lite rolig för alla som växte upp samtidigt som jag, sjöng nog likadant!


måste kila, magen vill bli platt! vi hörs sen.


kan säga det av hela mitt hjärta utan att skämmas: dra åt helvete!!

det är försent för att blogga nu egentligen, jag vet men jag tänker ändå inte sova nu ändå för jag är så deppig så jag får panik.. träffa en kille som inte är otrogna och kontakta mig sen när ni har hittat honom.. kommer ta många år det där för det finns tyvärr ingen kille som inte är otrogen!! im so sorry..
man borde skära av tunga och penis på dom!! ursäkta uttrycket men det är inte mer än rätt.. min kära vän martin fick mig på lite bättre humör i allafall så nu kanske jag kan somna utan smärtor i hjärtat ändå(tänker inte på dom iallafall). börjar fan tveka på det där med förhållande nu alltså! finns inget som heter så.. inte enligt mig iallafall..ska bli känslokall och se ner på alla killar, trycka ner dom i gatan och skrika: dra åt helvete din otrogne jävel, då ska dom få smaka!! mika tar inte skit från någon och det måste ni lära er.
fy vad grov jag är i käften nu och vad otrevlig jag låter men helvete vad förbannad jag är!

förlåt.. ska bli gladare nu när jag börjar på den här meningen..
imorgon har vi genrep för publik med våran nya pjäs, det är också en av anledningarna till varför jag inte kommer kunna sova inatt.. min nervositet sträcker sig till månen!! HATAR det.. okej jag var fan inte mycket gladare i den här meningen så resultatet är: jag är inte speciellt happy just nu kan vi komma fram till.

hatar sånna här inlägg men dom måste skrivas ibland!
nu ska jag "sova", godnatt!!


slottsskogen.....

slottsskogen nästa med massa filtar och sånt mysigt mysigt MYSIGT!!

och vill bara säga att det finns en del väldigt roliga killar som man bara vill skratta åt..

men nu ska vi ha det mysigt i solen som snart går ner!!

cause we can't get enough

DAGENS vill ha: dig!!
DAGENS klädsel: ljusa baggyjeans, t-shirt.. jag säger ju hiphop!
DAGENS smink: fräscht sminkad, ingen rouge för jag ska sola!
DAGENS frisyr: lockig knut tror jag
DAGENS händelse: vad kan hända? ingenting..
DAGENS låt: xzibit- multiply
DAGENS planer: tandläkarn med elin och sen sola i slottsskogen :)
DAGENS saknad: känner ingen saknad just nu.. jag kommer sakna skolan, det känner jag redan nu!
DAGENS dummaste: att jag inte gick till skolan för jag behöver det..
DAGENS behov: ha en pojkvän!!
DAGENS bästa: elin norström warpare ♥
DAGENS köp: ingenting
DAGENS kärlek: tänker på dig varje dag och hur snygg du är.. så det får nog bli dig!
DAGENS sms: från mamma: godmorgon, glöm inte att det kommer gubbar som ska greja med elementen. de har nyckel och kan gå in själva.. men jag vet inte vilken tid dom kommer! puss


blunda

godmorgon!! sovit gott? för det har jag, som fan!
sitter just nu och lyssnar på xzibit- multiply, kan vara den bästa låten just nu.. jag har alltid älskat hiphop och denna låten är fet, speciellt om man dansar till den!! :)
funderar på att bli hiphop kung. skratta inte för jag är seriös..

nu snart måste jag börja göra mig iordning för jag ska inte till skolan utan jag ska möta elin och följa med henne till tandläkarn efter det ska vi ha picnic i slottsskogen och sola, gud så härligt!
anledningen till att jag inte går till skolan är för att vi har genrep imorgon för publik och då blir jag alltid konstig dagen innan, nervositeten ni vet och då kan jag verkligen inte gå till skolan!! så tog lite ledigt ;)
ska ta bilder sen som jag ska lägga upp.. tog även bilder igår när vi var i askim och spela basket men dom kommer väl upp sen för det är elin som har dom.

längtar man inte till sommaren när man ser dom här bilderna? det gör jag iallafall.


jag och elin i slottsskogen

jag och kim i onsala

jag och jonas på avenyn

jag och elin på saltholmen


allt möjligt på en och samma gång..

godmorgon lovers!! jag har blivit fett dålig på att blogga.. vad är det här?? nu får jag sluta.. jag måste bli bättre på detta!! eller vad säger ni? inte för att jag har så jävla många läsare men ändå.. haha

jag älskar att det har varit så jävla fint väder nu dom senaste dagarna förutom igår typ.. har myst med jenny mycket och suttit på hennes altan, grillat, ätit pannkakor och druckit öl.. kan inte bli bättre!! i fredags var vi ute med tobbe och christoffer, väldigt trevligt och igår(lördags) var jag först på charlie änglar och passade en liten puppy som heter broshan, en pitbull till en av vakterna där sen drog vi på fest hos shahin men jag vet inte vad som hände men alla drog där ifrån så då drog jag också såklart?! jaja nu sitter jag här hemma och har fortfarande ont i magen?? tror jag ska åka till sjukhuset idag och kolla upp detta!!! och jaa, jag är hypokondriker men det handlar inte om det i detta fallet för jag har så ont så jag inte kan stå och igår tog jag massa ipren och det hjälpte inte och sånt ska ju hjälpa? blir nojig som fan nu när jag tänker på det..
jaja nog om det! jag tror jag har hittat min blivande man.. jesus säger jag bara!!
sen har jag lite ångest för vi har genrep av våran pjäs på tisdag inför 9:de klassare, finns det en ogilla knapp? fyttirackarns!

filmtips

filmer att se: old dogs- med robin williams och john travolta ihop blir den bäst..riktigt bra film, det var längesen jag skrattade så mycket och den är fin också!!
farsan- älskar svenska komedier.. vet inte varför egentligen och jag älskar josef fares pappa och fares fares och josef fares.. jag älskar hela familjen!
i taket lyser stjärnorna- såklart, vad tror ni? bästa svenska filmen hehe.. grymma skådisar med också!! ;)
the bounty hunter- har inte sett den själv men den verkar fet.. älskar gerard butler.

filmer ni inte ska se: närkontakt- kan ha varit den sjukaste och läskigaste filmen jag har sett genom tiderna.. baserad på en sann historia i alaska, huvudrollen jobbar som psykolog och hypnotiserar olika människor och dom blir bortförda av ufon.. den låter töntig men jag kunde inte sova på tre dagar och det är inte likt mig..


varsågoda, se och njut!

nu ska jag be mamma att följa med mig till sjukhuset.. även fast jag är stor och klarar allt själv så kan det vara skönt att ha med sig mamma ibland!
sen blir det nog att gå hem till elin en sväng.
vi hörs sen.

min pannkaka! fin eller hur?

run!

nu måste jag och jenny springa till skolan!! VI FÅR INTE FÖRSOVA OSS IDAG IGEN!! därför vill vi visa att vi är i tid.. så nu springer vi till angered bror, 424 warrior!! hon har sovit hos mig, bara så ni vet.. bloggar mer sen :)

ähh vi kör det igen

godmorgon, ännu en fin dag att se fram emot!! ÄLSKAR VÄDRET!
igår var jag, jenny och jennys bror johan på triumph glass i majorna och käkade feta glassar sen åkte vi hem till henne igen och spelade krocket, hur mysigt som helst.. sen skulle tobbe komma och vi skulle grilla och dricka öl på hennes altan men han ville hellre kolla på film så jag drog hem till natha och sov där istället :)) en trevlig dag helt enkelt.

idag har vi genrep i skolan såklart men efter det ska jag och jenny åka till styrsö och kolla på när killarna spelar fotboll, dom är sjukt duktiga ;) efter det blir det nog så att jenny sover hos mig, myspys!!! jag hatar nämligen att sova själv..

just nu sitter jag i allafall och lyssnar på maskinen- segertåget dada life remix jag älskar denna remixen även om låten är sjukt gammal. ♥

men nu måste jag iallafall skynda mig att göra mig iordning för jag har liiiiite bråttom.




jag och sebastian hemma hos natha någon gång på lovet.

summertime

godmorgon ♥ det ser ut som att dagen kommer bli väldigt fin!! älskar detta vädret..

igår var jag först och fikade med elin, jocke och natha sen åkte jag och natha hem till henne och myste med kladdkaka, läsk och ansiktsmasker, senare på natten kommer nathas mamma hem och lagar jätte god mat åt oss.. jag älskar hennes mat!! mmmm..
sen myste vi ännu mer och självklart sov jag där så nu har jag precis kommit hem och ska göra mig iordning snart för att åka till skolan!! 


bild lånad av natha


saker som ska göras lista: 

* ha premiär på våran pjäs i skolan.
* fira valborg någonstans men vart?
* sy klart balklänning och hitta slips åt martin.
* köpa studentklänning och skor.
* göra klart det sista i skolan.
* söka jobb.
* STUDENTEN!!!!

jag längtar så mycket så jag vet inte vart jag ska ta vägen, typ så känns det.. fast jag har panik också för det känns så konstigt men idag när jag kommer till skolan ska jag ta en cigg med en vän och snacka egenom saker och ting typ deeptalk ni vet;)

nu kommer snart jenny till mig med cigg och nu såg jag vad klockan var så jag måste verkligen sluta skriva och fortsätta sminka mig.. vi hörs senare!!



gomoorron

godmorgon sömntutor, sovit gott? jag vaknade upp hos elin och skulle egentligen göra mig iordning där men eftersom att hon skulle iväg före mig så var jag tvungen att åka hem.. så nu sitter jag här och ska snart börja göra mig iordning för snart är det skola (Y)
och eftersom att det är måndag och en ny dag på en ny vecka så har jag börjat äta nyttigt och ska verkligen ta tag i detta nu.. GI och hård träning kallas det!! men nu måste jag springa till duschen.
ha en trevlig dag i det fina vädret.

blev ett inlägg till iallafall...

satt och pratade med en gammal god vän till mig(som jag även var kär i som liten) och vi kom båda fram till att vi har fett med ångest att skolan slutar.. vad fan ska man göra då? och vi som alltid har klagat och sagt att vi är skoltrötta och att skolan är piss men ofta jobba är roligare? och där kan man verkligen inte ringa och sjukanmäla sig.. köra el classico: jag är "sjuk", har svinont i halsen, måste till ungdomsmottagningen eller jag försov mig!! fuck.. vad ska man köra med nu då? jag orkar inte jobba idag eller vad!? haha shit.. kul att få sparken menar jag.
jag vill tillbaka till det gammla, där jag var förr.. kunde inte tiden stannat där? typ 12-16 års åldern.. visst det fanns problem men inte sån här ångest och inte problem på samma nivå som nu. jag saknar mina gammla vänner.. Isabella, vart fan har du tagit vägen och har vi glömt våran tid och våra minnen? (detta skrev jag enbart för att jag vet att du läser min blogg) haha nej du vet att jag menar det.. och vart är Maja och Lotta?! vart är alla vi just nu? vart står vi idag? vem är det som busar nu? inte är det då jag!! nej för nu är jag "vuxen" och ska ta eget ansvar.. va fan hände där? vad hände med det där att man hade 13 olika killar samtidigt och lekte pussjage? dagis liksom, man behövde inte tänka på någonting, nu ska man tänka på allt, verkligen allt!! helvete vad trött jag blir ibland.. så jag säger detta till mina 12-16 års läsare.. be happy!! ni kommer inte njuta sen så lev livet till fullo nu när ni har chansen.. bara ett tips!

men nu ska jag ut och ta en kvällscigg sen gå och sova med elin och bara mysa.
imorgon blir det att färga håret och självklart ska min kära vän jenny hjälpa mig.. ni får se resultat senare och jag avslöjar inte vilken färg det kommer att bli!! jag är sååå busig.


mina vänner och fiender förlåt för dålig uppdatering.

förlåt vill jag börja med.. har varit jätte dålig på att skriva på några dagar men det är bara för att det har hänt så mycket roligt som jag jätte gärna vill dela med mig av.. hard rock har jag redan berättat om och ni har fått se en bild woho haha men parken har jag inte hunnit berätta om.. det var jätte trevligt folk där och väldigt roligt.. så jag tackar alla för en grym kväll!! ♥

en bild från kvällen(innan vi drog till parken) som jag har lånat av natha eftersom att jag inte hade någon egen kamera med mig.

nu är jag iallafall hos elin min baby och vi sitter vid varsin dator och har jätte roligt.. joakim och justus har precis gått efter en fika på elins balkong.. jätte mysig dag och jätte fint väder, snart är sommaren här säger jag bara och det ska bli den bästa sommaren på länge!! :) jag sover här inatt för jag vill mysa med elinsson eftersom att hon aldrig har tid för mig längre.. (inget illa menat mot dig elin) har ni haft ett bra lov?
jag kan ju säga att skolan börjar imorgon och det känns väl sådär halvroligt eftersom att vi har premiär på våran föreställning på tisdag nästa vecka och jag börjar känna mig lite stressad och nervös.. men jag får ett leende på läpparna när jag säger att jag ska hämta min studentmössa imorgon och snart är det verkligen slut för gott!!!!

sov gott allihopa. skriver imorgon!!


avslutar med en bild från hard rock på mig och nathas mamma susanne, jag diggar den även om jag ser mongo ut!

vi som älskar att partaja!

UTGÅNG!! natha har hyrt parken såklart och bjudit alla sina vänner plus massa till så det kommer bli ett jävla party.. jag ska vara hos natha runt sex halv sju, då drar det igång sen drar vi till parken runt nio till tio tiden :))
kommer bli det roligaste på länge tror jag.. eller jag hoppas på det för jag har sett fram emot den här dagen jätte länge. så så roligt ska jag ha det ikväll.. vad ska ni göra?

nu har jag precis kommit hem från natha(sov där inatt) så nu ska jag väl börja göra mig iordning för kvällen.. jag kommer vara vacker! ;)

vi hörs senare.


skulle bli en skämtbild men jag lyckades bara lite..

yepp

ikväll blir det att vara med nathalie och busa, jag älskar att busa!! bästa som finns.. ♥
vi var på stan förut och bytte mina skor som var trasiga, sen till nattstads kontor och det bästa av allt var att vi ville åka buss helt plötsligt så vi tog 60 bussen till endhållplatsen och vände, fett värt!! det var en rolig åktur vill jag lova och vi träffade massa trevligt folk!! vi har sett massa roligt folk idag på stan.. typ två gående second handbutiker hand i hand med ett får runt sig och picnic ryggsäck, en rolig busschafför som inte kunde säga något annat förutom sista hållplatsen!
nu är jag iallafall hemma och har duschat, sminkat mig och ska precis klä på mig och platta håret för jag ska möta natha klockan nio så jag börjar känna mig lite stressad faktiskt!
men ikväll gäller det, smäller det och ryker det så håll i hatten göteborg/järntorget för här kommer vi hahaha!
eftersom att natha är bloggerska(större än mig haha) så kommer hon ta massa bilder ikväll så jag lånar nog några av henne och kör in här på bloggen så ni får se våran galna kväll.
för er som ska ut, vi ses i vimmlet och för er som stannar hemma och myser får ha det jätte bra.

happy birthday to ya!

GRATTIS NATHALIE SORTING 18 JÄVLA ÅR!!

jävligt lyckad kväll igår vill jag bara säga.. hard rock är fan grymt och det var roligt folk där :))
vi får väl se vad som händer idag, jag hoppas på något roligt och man kan ha roligt utan att festa så kanske grilla eller något?


en bild från sommaren 09 på min uteplats.


happy birthday

godmorgon mina lovers! ♥ igår var jag och natha på fest och sen ännu en till fest.. hela kvällen var väl ganska rolig i sig men jag gillade inte alla människor som var på den första festen kan jag säga.. tvi!
sen drog vi hem till mig och sov och nu är vi här.. natha ligger och sover fortfarande men det gör inte jag, jag är alltid uppe först.. då missar man minst ;)
idag är jag lite kluven över vad jag ska göra!! fira nathas födelsedag vilket man brukar göra när ens kompis fyller år? eller åka till strömstad? jag vill ju iofs komma bort från denna äckliga stad men jag vet inte vad som lönar sig mest.. egentligen firar man ju sin kompis som fyller år.. och speciellt 18 liksom!! bara att jag måste få ihop pengar och det är en annan femma.  GRATTIS NATHALIE SORTING 18 ÅR INATT!!
jag längtar så sjukt mycket till balen och studenten just nu så det är helt sjukt!! min balklänning kommer ungefär se ut såhär fast en helt annan färg och inte riktigt likadan..


och jag kommer vara lite snyggare än hon på bilden. tråkigaste med balklänningar är ju att man bara använder dom en gång typ haha.

ännu fetare.

DAGENS vill ha: en schysst boy som visar vad kärlek är.
DAGENS klädsel: vet inte.. har inte börjat göra mig iordning än
DAGENS smink: gårdagens än sålänge men sen kommer jag ju självklart inte ha det.
DAGENS frisyr: mittbena, utsläppt
DAGENS händelse: att jag vaknade och hade drömt att jag ätit i min säng så trodde jag hade mat på magen?
DAGENS låt: lady gaga, beyoncé- telephone
DAGENS planer: ta det lugnt och planera inför imorgon, hoppas det blir fint väder imorgon!!
DAGENS saknad: saknar simon :'(
DAGENS dummaste: att sakna simon..
DAGENS behov: behöver nya cigg för mina tog slut igår..
DAGENS bästa: elin norström warpare ♥
DAGENS köp: ingenting
DAGENS kärlek: har slutat tro på kärlek..
DAGENS sms: jag tänker inte dela med mig av det.


fett.

godmorgon babes ♥  sovit gott? för det har jag. igår var det skoj, jag och viktoria drog till chez, inte nog med det kommer våra vänner också.. charlie, daniel, elin + 15 pers till typ.. vi hade jätte mysigt :)) sen fick jag följe hem av två killar för dom tyckte inte jag skulle gå själv.. visst finns det fina människor där ute? men det finns väldigt få av dom kan jag säga.
jag får se vart dagen tar mig idag och hur mycket jag orkar göra.. är ju trots allt inte riktigt samma person som jag var innan.. men kärlek kommer och kärlek går eller hur säger man? fast det enda jag ser fram emot nu är balen och studenten fast ändå inte.. för alla dom fina människorna på skolan som jag "hänger" med nu kommer jag säkert inte träffa så ofta när vi väl slutar.. och det är förjävla tråkigt!!

imorgon drar vi till strömstad och där ska tas en jävla massa bilder så ni kommer känna att ni nästan har varit med under hela resan, så många bilder ska vi ta ;)
blir ett gått gäng som åker och jag gillar att åka på roadtrip så för mig är detta bara lycka förhoppningsvis.. så det inte blir sånna här nära döden uppleverser och grejer för då kommer jag nog längta hem haha.

lite bilder från i fredags:





på återseende! föresten, jag är singel nu.. så för er som är upptagna som singlar, ring mig!!! (Y)

feel pretty

vaknade upp hemma hos ferre imorse med elin, daniel, clywert, ferre och sam :) jätte trevligt!!
igår var vi först hemma hos stina på förkrök med jätte trevligt folk.. tack alla som var där!! sen drog jag och elin till ferre som bor i en jätte fin villa fast det var en bit att gå haha men vi hade kul på vägen.
idag har vi bara varit hos mig och degat.. men nu är det dags att börja sminka sig igen för senare blir det utgång med viktoria :)) man har ju inte lov så ofta så man får väl passa på eller vad säger ni? höhö.

ska väl gå med martin någon dag på stan för att hitta en jävla slips i samma färg som min klänning, vilket kommer vara hur svårt som helst. mamma håller på för fullt med att sy den och jag kommer vara snyggast på hela balen. har även hittat min studentklänning, den är hur fin som helst men som sagt lägger jag ut den här så är den slutsåld sen och då har alla den så jag väntar gärna!

nu ska jag ta en cigg, tänka lite och sedan göra mig iordning.. min syster har lovat att lägga ögonskugga på mig idag.. tack syster!

någon mer än jag som längtar tills sommaren?





sunny day!!

har precis duschat, sminkat mig, smörjt in mig.. och nu blir det ett glas vin på min uteplats med bästa elin :) kvällen kan inte börja bättre.. när vi är klara drar på vi middag och efter det drar vi på fest!!
verkar bli en lyckad lördag ändå.
ska försöka ta lite bilder ikväll även om det blir vilt.. i sånna fall kommer dom upp imorgon!! håll ut ;)

jag står fortfarande på mina ben, borstar bort smutsen från axlarna, glömmer allt gammalt och går vidare.. jag tar inte skit från någon!!

det var allt jag hade att säga just nu.. måste springa ut till elin i solen. hörs senare!


kärlek är överskattat

jag tänker sluta tro på det där pojkväns snacket.. att man är så mycket lyckligare med en man i sitt liv. ja, man är det ett tag under den tiden han är trogen, snäll och man bara älskar honom.. men det kan också vända såhär fort.. folk tror att dom skaffar en pojkvän och det kommer vara i all evighet.. haha bullshit, ni får sluta vara så blåögda tjejer för det kommer inte hända!! skaffa aldrig ett förtroende för någon för det slutar bara illa men jag står fortfarande på mina egna ben så det känns skönt!
det jag vill komma fram till är att jag är singel nu..bara så ni vet om ni skulle vilja veta!
har hittat en annan baldejt och skakar av mig det gammla smutsiga så om ett tag kommer jag må bra igen.

igår var vi ute, jag, elin och susanna.. en mycket trevlig kväll med hur trevligt folk som helst :)
tog lite bilder men lägger upp dom senare!

coosy ♥

har precis kommit hem och satt på mig mammas mysbyxor och mina duntofflor! 
 nu väntar jag bara på mina nudlar som ska bli klara. sen kommer simon hit och vi har två månader idag
det känns som om vi har varit tillsammans hur länge som helst.. i flera år och ska snart gifta oss.. jag är så lycklig och hur kär som helst!! och förlåt älskling, jag kan vara lite svår att förstå ibland men jag avgudar dig att du står ut med mig. jag älskar dig!
vi får se vad vi hittar på ikväll eftersom att vi är lediga imorgon båda två.. antingen blir det en myskväll eller så blir det en rolig kväll med natha och hennes kära vänner.
nu ska jag läsa lite blogga, sitta vid fb och bara koppla av med mina nudlar så ni får ha det bra sålänge.



här har ni mitt vanliga jag ;) kan ha varit den fulaste bilden men jag bjuder på den.

helvete, helvete, helvete!

ge inte upp läsare, jag är tillbaka.. fett dålig på att uppdatera bara och jag förstår om ni tycker det är tråkigt.
jenny sov hos mig igår till idag och vi satt och plugga halva kvällen på ett arbete som ska vara inne idag.. och visst fan försover vi oss imorse.. så nu måste vi skynda oss om vi ska hinna vara med på någonting i skolan överhuvudtaget!
idag är det första april, det betyder massa aprilskämt!!! i like :) ska ni busa mot någon idag? alla måste ju åtminstone dra varsitt skämt annars är det ju inte kul..

nu måste vi sminka oss för att sen springa!

RSS 2.0