hejhopp

har varit väldigt deppig det senaste så har inte orkat skriva.. men nu är jag tillbaka men drar igen kan man väl säga för imorgon blir det stockholm med min syster för att gå på galapremiären för BECK, levande begravd!!!
kommer bli grymt. egentligen vill jag stanna där för evigt känns det som, komma bort från allt och sluta vara så deppig.. vara glad och ha en underbar sommar/fortsättning på mitt liv.
en kompis sa till mig idag "det är så tråkigt när ens nära vänner skaffar pojkvänner och skiter i sina vänner" jag håller med fullt ut fast jag kanske blir likadan en vacker dag om det nu skulle hända, är trött på killar och deras sviniga sätt att vara på och jo, jag kan dra alla killar över en och samma kant för det finns nog fan ingen kille som inte är ett svin (sorry för min agressivitet men så blir det).
fan vad jag surar nu men jag är fan grinig idag och därför ska ingen få förstöra det ännu mer.. det kanske blir bättre imorgon när jag ska få träffa en väldigt fin vän till mig jossan(jenna i filmen) som jag inte har träffat sen januari då guldbaggegalan var.. nu ska jag fortsätta deppa och lägga mig och titta på en film med min mami.
i veckan blir det nog liseberg också med jonathan, hans killkompisar och jenny om allt går som planerat och om jonathan slutar vara så feg!! vi ska fan gå gasten =)

fräckt så..

ska man skratta eller gråta? jag och några vänner satt och diskuterade härromdagen varför man har en blogg och det finns inget bra svar på det om vi kommer till mig.. mitt svar lyder: jag skaffade en blogg för jag ville att mina vänner skulle läsa den, dom som missar vad jag gör om dagarna med mera sen är det skönt att skriva av sig om känslor ibland också.. jag strävar inte efter att ha läsare! sen lyder svaret för resten av bloggerskorna: JAG MÅSTE BLI KÄND!! varför? svar: DET ÄR SÅ JÄVLA COOLT OCH MAN FÅR EN STATUS LIKSOM!
dra åt pipsvängen säger jag tillbaka då. har ni ingen talang att bli kända på så ska ni fan inte bli kända överhuvudtaget.. nu har jag sagt vad jag har sagt!

vissa människor mår inte bra ibland alltså.. eller dom som byter vänner som dom byter trosor?
det är väl bättre att ha en riktig vän än massa olika som knappt betyder någonting för en..?
eller ni som skriver om varandra i bloggarna och hur mycket ni hatar varandra och "drama".. alltså lägg ner, är ni så osäkra på er själva att ni måste trycka ner andra människor för att "växa"?!! vem kom på bloggen egentligen?
allt handlar inte om status, det är väl viktigare att man har en fin insida och vänner som älskar en!

och snälla.. ni som tycker själva att ni är jätte kända fast ni inte är det.. lägg ner på en gång för det är ingen som vet vilka ni är!

nu ska jag sluta klaga och åka till brännö senare för att mysa med min kära vän och hitta på något roligt!

RSS 2.0