soffmys

ligger i elins soffa och är helt slut.. jag skrev i ett tidigare inlägg att jag förmodligen skulle vara sjuk igår och inte jobba men jag ångrade mig och kvällen blev mycket lyckad och då menar jag mycket lyckad! :)
elins lillasyster kom precis hit och vi ska snart åka till lerum och mysa.. imorgon är det ju nyår och jag har äntligen hittat allt jag ska ha på mig.. igår var jag och elin på stan och jag fick köpt ett par svarta jeans som jag ska ha på mig imorgon, en topp i lite lila brun- skitsnygg, ett par högklackade skor och en ögonskugga.. killar ni får passa er nu när jag firar nyår imorgon och kommer vara jätte snygg!
min nyårskyss: blir ett mysterium.. vi får väl se vem den vackre prinsen är höhö
mitt nyårslöfte: jag har faktiskt ganska många.. att sluta ställa upp för folk som inte ställer upp tillbaka, hitta mig en pojkvän, sluta vara så naiv och tro att killar inte bara är ute efter sex haha
en annan rolig grej med nyår som jag precis berättade för elin och hennes syster hade ju varit om man fick presenter där också.. liksom både julafton och nyårsafton, det hade vart något!
nu ska jag mysa till det ordentligt med elin och maja (hennes syster) och längta tills imorgon.
vi hörs senare!

dansa din djävul

godmorgon. har inte bloggat på jättelänge och det är jätte dåligt av mig för jag har varit hemma från malmö ett bra tag nu.. men om jag ska vara uppriktigt ärlig så har jag inte pallat så det är inget mer med det! idag skulle jag egentligen ha jobbat på berså men känner mig faktiskt inte riktigt frisk så jag stannar hemma istället och vilar upp mig tills nyår! vad ska ni göra på nyår? det jag vet än sålänge är att vi ska på middag hemma hos elin norström som bor vid järntorget och sen hoppas vi väl på hemmafest, man hittar alltid något!! :)

blev väldigt rörd när det ringde ett fans igår och försökte säga mina repliker från en scen i filmen och sa helt fel så jag rättade honom och han blev helt till sig och la på.. om du ser detta menade jag inget illa, kände bara att om du ska ringa mig sådär sent på kvällen och försöka vara rolig och säga mina repliker så ska du säga dom rätt!

nu ligger jag här hos elin och softar i hennes väldigt sköna säng.. vi hade lite folk här igår och det var jätte trevligt. nej men här kan jag inte ligga mer, måste göra något vettigt av dagen och jag MÅSTE hitta nyårskläder.. har bara hittat en topp än sålänge och det räcker inte på långa vägar!!

en bild på elin och mig för väldigt längesen och då menar jag väldigt längesen

vi hörs senare.

GOD JUL!

jag åker till malmö imorgon och kommer därför inte kunna blogga någonting nästan plus att jag kommer inte vilja göra det heller eftersom att under julen vill jag bara känna lugnet.. kommer befinna mig på berså ikväll så för er som vill träffa mig, är det bara att gå dit och fira lite jul med mig där! kommer dock inte vara där sålänge idag eftersom att jag och natha måste upp jätte tidigt imorgon om vi ska hinna köpa julklappar innan mitt tåg går och det går vid halv två så vi måste vara på stan när det öppnar, alltså 10.00 och det innebär då att vi måste gå upp typ... 8.00??!! så aa ni förstår ju själva.

för er som inte kommer till berså ikväll, önskar jag en riktigt god jul!! bloggar när jag kommer hem igen alltså den 26:de :)





mikafika







jag har förändrats.. elllerrrr?

längesen..

vet inte hur ni firar jul men jag firade och betona firade jul precis som alla andra tror jag.. vi var en hel familj som kollade på kalle anka och öppnade presenter och hade världens mysigaste stämmning.. vartannat år var vi hemma hos oss och vartannat år var vi i malmö men när pappa drog blev det en förändring såklart.. vi firar aldrig här hemma längre.. känns lite tomt och tråkigt så numera åker vi alltid till malmö, visst när han flyttade trodde jag inte ens att jag någonsin skulle få se honom igen men det fick jag och våran kontakt är väl inte den bästa.. jag trodde åtminstone att vi kunde ha någon liten mini julafton tillsammans (som vi faktiskt haft nästan varje år nu) jag får en peng av honom, vi äter lite god mat hemma hos han och hans nya tjej sen känner jag mig obekväm och vill gå och då går jag hem.. inte mer med det men detta året känns det tydligen inte så viktigt för honom överhuvudtaget att ens träffa mig, vill jag träffa honom ska jag komma ner till deras stammiskrog och sitta där och lyssna på gamla alkisgubbar som snorar och luktar kiss.. nej tack! men det värsta är nog att han ljuger och säger att han och hon är trötta och därför blir inte middagen av denna gången.. men istället sätter dom sig på en krog, jag vet inte riktigt.. frågan är vad som känns bäst, att bli sårad av sanningen eller vara lycklig av lögnen.. jaja jag har en mamma och det är huvudsaken men att inte bry sig om sina barn är rätt lågt. jag må vara äldre nu och hantera det bättre men smärta blir man aldrig för gammal för. tänk på det!

jag borde bli poet. ville faktiskt bara få ut mina känslor lite.. man blir ju trots allt deppig nu runt juletid? rätt konstigt egentligen för det var ju nu jesus föddes och då var ju alla så jävla happy.. eller det var väl nu han föddes? haha


all my life

förlåt för dålig uppdatering.. det blir så när man har en bästa vän som man umgås med 24/7.. fett jobbigt hehe ;)
jag och nathalie älskar äventyr och vi lyckas alltid äventyra lite extra, crazy girls liksom! har haft en underbar vecka med henne iallafall och nu hoppade jag till för jag vände mig om och såg att hon ligger i min säng och sover och ser ordagrant ut som en råtta.. haha (förlåt nathalie).

och jag har verkligen tänkt på en sak.. varför ska alltid vi tjejer tänka på vad vi skriver till killar? killar bara skriver utan att tänka eller bry sig så mycket.. och vi tjejer gör speciellt så när vi tycker om någon och det är sjukt störande.. tänker på vad vi säger och gör så att inget blir fel, tänker i helt andra banor.. typ om man är sur på killen om han hållt på med någon annan tjej utan att vi är på g eller nåt så ska man ignorera honom och inte hälsa nästa gång du ser honom och det hade man ju aldrig gjort om man bara var kompis med honom? och det är så killen fattar att du gillar honom och jag lyckas alltid göra något jävla misstag med det där.. håller ni med mig? det hoppas jag.

jag och mitt ex simon på tal om killar liksom..

iallafall nu på torsdag åker jag till malmö, jobbar även på berså imorgon men kommer gå hem tidigt om jag ska orka.. och nu tänker ni varför ska hon åka dit? jo för jag har släkt där, min mormor, morfar, moster, ingifta morbror, två kusiner, ett kusinbarn och massa annan "wannabe släkt" kommer bli jätte roligt. ellerrrrr?

nu ska jag iallafall ut och röka känner jag. kan inte sitta still!

hörs sen.


perfection

ligger just nu i sängen hemma hos mig och nathalie (vi har nästan flyttat ihop kan man säga) och tittar på någon film som jag inte vet vilken det är haha men den verkar väl helt okej! ska snart hem och mysa med min mamma, behöver det.. det var längesen jag gjorde det, tror det är tänkt att vi ska hyra en julfilm och äta lite godis! :)
denna veckan ser lovande ut förutom att det kanske blir lite för många utgångar men ibland får man faktiskt gå ut mycket, det är ju snart jul hehe.

veckans planer:
imorgon (onsdag)- jobbar på berså
torsdag- personalfest med nattstad
fredag- jobbar på parken
lördag- julmys
söndag- julmys

perfekt!
funderar på att klippa snelugg, vad säger ni om det? skulle det passa mig?
vad händer på nyår föresten? har ni några nyårs planer? och har ni några nyårslöften? jag och natha har ett men vi kan inte dela med oss av det ;)

vi hörs senare.

bye bye!


från mötet igår på nattstads kontor..

lucia

nu ska jag och natha gå ut och möta hiwa så ska vi åka pulka.. det är ju trots allt lucia och snön räcker och blir över så nu ska vi ut på äventyr! :)
hörs sen!!

förlåt att jag aldrig sagt förlåt

goddag. jävlar vilken kväll det var igår!! skit roligt verkligen.. :) sjukt bra människor och inget kan bli dåligt när man är med nathalie, min andra halva! vi har precis tittat på en film- en tomtesaga.. nu ska vi snart sola och sen blir det sushi.. tror vi får dra ner en snabb sväng på stan och kolla efter en topp innan det blir hem och fixa sig och sen utgång idag igen! (vi är partyprinsessor så är det bara) det går liksom inte att ändra på!!
bästa vänner föralltid? föralltid!
nu ska jag väcka nathalie som hann somna.. fuck!! hon är så jävla arg när man väcker henne.
vi hörs sen!!
kom till karisma ikväll.
bye bye!

hey baby

har hunnit med massa saker idag.. sola, prata med mamma om livet, laga mat, tagit ett långt bad, sminkat mig och fixat mitt hår, nu är det bara att klä på sig kvar sen ska jag väl börja ta mig till berså.. elin, vera, bassam och marcus kommer vara där redan vid åtta idag så jag är väl också där någon gång då. så för er som ska ut idag, jag hoppas ni tar er till berså annars ;)


dagens låtar: bruno mars- grenade, pitpull feat t-pain- hey baby.. en partylåt och en ganska lugn.

jag brukar inte gilla att vara själv hemma men nu är jag det och för en gångs skull är det faktiskt rätt skönt.. lyssna på lugn musik och bara gå runt och göra allt så långsamt som möjligt, hoppa runt och slappa liksom!

det hetaste samtalsämnet just nu är nog faktiskt otrohet, jag och min andra halva (nathalie) låg och diskuterade det igår.. vad är det som händer egentligen? varför är han/hon otrogen? finns det någon förklaring? ibland gör det ju det men oftast inte.. det bara så att killen vill prova en ny ***** och det är under all kritik.. natha berättade även igår att 1 av 4 killar är otrogna.. vet ni hur mycket det är eller??!! helt sjukt! och jag stöttar alla tjejer/killar som har otrogna pojkvänner/flickvänner.. det borde typ vara straffbart! eller vad säger ni? ;)

nu måste jag fortsätta om jag ska hinna till jobbet!
kommer nog upp en och annan vimmelbild imorgon så håll utkik.

förövrigt saknar jag min vän ronja "voff" hernach


har nog aldrig skrattat så mycket som när jag umgicks med henne.



kisss

jag behöver inte oroa mig, jag har hittat min man. fy fan vad jag ska gifta mig





han kan få rappa i mitt öra varje natt tills jag somnar!

" du förlorar dig själv om du försöker ha det som alla andra "

vad gör jag uppe nu? ja det är frågan.. jag sov hos elin inatt igen och dom började jobbet så tidigt i morse så jag fick skjuts hem.. men egentligen har jag ingenting emot att vara uppe såhär tidigt för du hinner med så mycket av dagen.. hitills har jag hunnit med att pussa mamma hejdå, fixa hennes julklapp som hon får i förskott, gnida in min nya ring med genomskinligt nagellack och göra mig ett halsband! ni ser ju själva.. och snart ska jag ner och köpa mig ett nytt solkort för på det andra har jag bara en gång kvar sen ska jag duscha och göra mig iordning för att sedan träffa natha när hon slutar skolan, ikväll blir det filmkväll med natha och ragie (rasmus)


olga, jag och natha


imorgon jobbar jag på berså så jag hoppas att alla som läser denna blogg och är 18-20 kommer dit! :)


veckans planer:
idag- sola, filmkväll med natha och rasmus.
imorgon- jobba på berså.
i övermorgon- utgång!
i överövermorgon- jobba på parken :)
i överöverövermorgon- inget planerat.
i överöveröverövermorgon- mysa med mamma.

daniel lemma- haze

nu ska jag ta mig något att äta tänkte jag och sedan vila lite fram tills jag ska sola.

hörs sen.


julmys

godkväll!! jag säger det en gång till.. jag älskar julen.. thats it!
sov hos min underbara vän elin norström igår tills idag och vaknade upp här, åkte och mötte mamma och fick pengar sen åkte jag och mötte elin och då tog vi oss en tripp till frölunda torg och julhandlade, jag älskar att julshoppa!!
det jag fick köpt var: en militärfärgad sjal, en tröja med en glittrig döskalle på, ett läppsyl från body shop, en döskallering, halsbandsdelar och kedja (så man kan göra ett eget halsband) och två julklappar till mamma.. som sagt jag älskar shopping!! nu har vi kommit hem till elin igen och vi ska snart äta middag allihopa och när jag skriver allihopa så menar jag.. jag, elin, jocke, alex och maja.. dom har gjort fläskfilé- potatis och sås! mmmm, i like that! vi har tänt massa ljus också så det är jätte mysig stämmning.. dom har verkligen en fin lägenhet!! :)
sen ska jag hem och mysa med min mamma så ska hon faktiskt få sin julklapp i förskott för hon är världens bästa mamma (och självklart kommer hon få julklappar på julafton men hon får denna i förväg)
nu måste jag ut i köket och hjälpa elin och maja som håller på med maten.
vi hörs senare!!
bye bye!

@älskadenathaliesorting

goddag! sitter och lyssnar på my boo med alicia keys och usher inne på nathas toalett samtidigt som jag tittar på när hon badar.. okej det där lät fel men det är typ sant! idag är det tequila kväll som gäller och sen karisma (mitt andra hem) vi väntar bara på olga som ska sola och skit först.. utseendet är ju faktiskt viktigt hehe..
men nu ska jag också snart hoppa in i duschen och göra mig iordning! det ser ut som att vi har en bra kväll framför oss..
hoppas ni får en lika bra kväll som vi!!
vi hörs imorgon. då kommer bilder upp!

bye bye!

love you no more

godmorgon! har tänkt på en sak.. fan vad mycket bebisar det är runt omkring en just nu och alla bara föder barn hela tiden eller är gravida.. jag vill också!! :( okej det kanske är en sak jag inte har berättat för er, jag har velat ha barn sen jag var 16 år gammal så det är nog dax snart tror jag!
sov hos min älskade nathalie inatt men hon var tvungen att åka till skolan imorse så jag åkte hem.. vi har ganska mycket att göra idag så det är bra att hon slutar tidigt iallafall! igår var vi och tränade på sportlife i partille, fan vad skönt det var och jävlar vad snygga killar det var där..farligt! ;)

dagens planer: träna på sportlife, sola, gå på stan, göra oss iordning, förkröka med joel och hans vänner, jobba på parken (girls night)!

ser ut som en riktigt bra fredag :)


helgens planer:
fredag: parken och resterande grejer som står där uppe.
lördag: glöggkväll hos nathalie.
söndag: personalfest på berså.



jag hade solat och var jätte brun.. vet inte riktigt vad som hände?


nu ska jag iallafall vänta tills natha slutar sen blir det träning även fast jag har lite träningsvärk!

dangens låt: bob sinclar- love you no more

RSS 2.0