Gott nytt år!

nu sitter jag hemma hos elin och gör mig iordning helt ensam för elin är på middag (hon brukar lämna mig här).
sen kommer hon tillbaka, då tar vi oss en sup här sen bär det av till torslanda och firar tolvslaget sen blir det nog ut som gäller!
känns som att nyår kommer bli ganska lyckat ändå.
vill bara önska alla ett gott nytt år och att 2010 blir det bästa året ni har varit med om för det hoppas jag att mitt blir. lägger upp bilder imorgon på min nyår.


nyår imorgon då

jag och elinrawr har haft våran spadag nu eller ja, spakväll eftersom att vi vaknade klockan typ.. middagstid!
vi har även suttit och planerat livet och lagt upp vårat schema för dom senaste 20 åren.. vi ska flytta ihop och det är bara en tidsfråga innan det blir av.. ähh, jag kanske ska börja jobba först också, kan vara en fördel eftersom att både jag och elin delar shoppingintresset och det "trendiga" utelivet.. hahaha och just det såklart, räkningarna kanske man ska lägga en slant på.
nu ska vi sitta och kedjeröka och snacka lite skit eller jag menar så jävla mycket skit sen ska vi se på två filmer som heter svarte orm(den har elin valt) och wild child(den har jag valt).
imorgon är det nyårsafton och det ser vi fram emot, vi börjar hos elin där mycket trevligt folk ska komma sen får vi se vart kvällen tar oss men något vi vet är att vi sover med varandra för vi lär ju inte hitta ragg så det är väl lika bra att vi vänjer oss att leva med varandra för sen när vi väl bor ihop så lär det inte bli allt för mycket hemtagning av ragg eller vad säger du elinrawr?
vi väntar också på elins pappa som är hos mrs annelie som är i "stort behov av hjälp med sin affärsplan". om vi då ska citera daddy K: " låt kärleken flöda och orgasmen styra" haha njaa, tänk på det du Krister! jag säger bara ta det lugnt inatt.
godnatt alla vackra människor!


allt blir bra, bara man tänker posetivt!

man ska alltid tänka posetivt och vara en glad människa, tänker man negativt så blir livet så himla mycket tråkigare och allt känns väldigt mycket jobbigare och det är väl det negativa som tar över idag kanske..
känns som att nyår kommer bli piss, som att kärlek ska vara något krångligt och jätte jobbigt, känns som att cigg ska man bara inte ha råd med och det känns som allt går åt helvete just nu i mitt liv..
men jag och elin ska iallafall ha spadag hela dagen med ansiktsmask, nagellack, massage, fotbad, peeling och massa mer. nu ska jag förkorta mitt liv lite!



jesus är det du?

alltså visst, reklamer kan vara så jävla jobbiga ibland typ som när man sitter och tittar på en skitbra film på trean eller femman så avbryts allt med en jävla reklamfilm liksom hallå?
men vissa reklamer sätter sig bara i hjärtat och jag skrattar lika mycket varje gång.. här är några exempel på bra reklamer som har fått med min humor och som får en att skratta:

Icas nya reklam med Ulf som "bloggar"
3 reklamen(telefonjack) hahahaha "jesus är det du?"
Icas gammla reklam med deras egna sång "icas egna varor"
Coops gammla reklam med någon jävla beatboxing och rap typ
ja, ni hittar det på youtube.. orkar inte sitta här och länka varenda jävel liksom
sen finns det väl en hel del andra roliga reklamer men kan ju inte sitta här tills imorgon!
nej skämt åt sido eller och sido.. så många bra finns det inte men ja, ni förstår ju att jag skrattar åt dessa eller förstår ni det? godnatt!


elin är min sjukaste vän

vi är nog dom sämsta hundpassarna i hela stan tror jag..
vi råkade typ ta död på öhm.. vad ska vi kalla den.. råtta? ja, råttan..
fast det gick bra sen men det var ingen lätt match ändå har jag en egen hund men denna hunden var nog ingen hund, tror det var en blandras helt enkelt mellan hund och råtta!
nu drar vi till Lerum snart och softar.. 

lite bilder från igår: 




ska bli bättre..

på att uppdatera min blogg.. fan nu kör vi från början så ska vi få lite sving på det här!
jag ska bli en riktigt känd bloggare eftersom att jag är född talanglös och eftersom att det är så fräckt att vara känd för då är man ju någonting så är det enda jag kan bli känd på, min blogg så tänkte att nu ligger jag i och kör.. vad är det med säger? cha cha bitches? rätta mig om jag har fel! tycker det börjar gå överstyr med alla "kända" bloggare nu hit och dit och någon ska vara värre än någon annan. fan skärp er.. no life! oh där kom lite engelska in vilket jag egentligen inte kan haha men det lät bra. nej tyst Mika.
är bara sjukt trött på samhället och att det tydligen är så jävla viktigt att vara känd och vara något helt plötsligt!


RSS 2.0