yes

igår var en jätte mysig dag med elin hafstrand och veras hund chilla men nu är jag hemma och sitter just nu inne på mitt rum på mammas bärbara mac dator.. dagens planer är stan med natha, sola och sen bio ikväll med två killkompisar till oss!! imorgon blir det berså och då tycker jag att så många som möjligt kan komma dit för jag ska köra lite skådespeleri på plats ;)
men nu måste jag skynda mig för ska iväg ut i kylan till nathas skola och möta upp henne.
hörs senare!
bye bye

so do you

godmorgon. kan bara säga att äntligen har min mössa och halsduk från nelly.com kommit.. det hade kommit bort i posten men nu är det på rätt plats, hos mig! :) bara det att mössan försvann igår på karisma..  vet inte hur eller vart men den är gone.. så jävla tråkigt! kan hända att jag hittar den när jag går dit nästa gång.
dagens planer är att sola och ha julmys med mamma och syster, inget annat! och anledningen till att vi firar lite jul idag är för att min syster ska åka till london i en månad och kommer inte fira julafton med oss.. jätte tråkigt men så är det. igår när vi var på karisma (nu skrev jag vi för att jag är så van att säga vi numera eftersom att jag umgås med nathalie varje dag, vi typ bor ihop) så blev jag utfrågade på en dejt.. av vem säger jag inte men på torsdag ska jag iallafall på dejt :) jätte mysigt!


en bild från karisma igår, blev väldigt bra tyckte jag!


nu ska jag hjälpa mamma med julmaten. hörs senare

bye bye .

..







det finns så många bra men bara en som är bäst!









haze

gomorron. vaknade alldeles förtidigt för att orka med denna dagen.. jag jobbade igår och det var sån jävla rolig stämmning och älskvärt folk men när jag har jobbat vill jag helt inte gå upp halv tio på morgonen men natha väckte mig för hon skulle till skolan.. ska nog sova ett par timmar snart igen så jag orkar med kvällen för ikväll ska vi ut med en arbetskamrat till mig kan man säga och lite annat folk fast tror inte jag ska dricka ikväll för det pallar jag inte! :) idag har jag även fått min lön och det innebär shopping och massa annat roligt!! jag älskar pengar.. men vem fan gör inte det? pengar är allt.. eller??! jag ska iallafall köpa typ lite nödvändiga grejer som busskort med mera.. (jätte roligt) även väska, solkort och lite annat dyrligt! sen ska jag självklart sola också med natha när hon slutar skolan.. vi ska bli rövbruna nu! palla vara blek, det är så jävla fult.. ursäkta men jag tycker det.

dagens låt och detta är ett måste att lyssna på: http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_2439&v=2B50RUXbs-8&feature=iv 

jag älskar den och kan inte sluta lyssna på den.. början är bäst!

dagens planer: sova, hjälpa mamma med hennes ögondroppar (hon har opererat ögonen idag), åka ner på stan och shoppa, köpa solkort och sola, göra mig iordning, utgång med nathalie och massa trevligt folk, sova igen. ser ut som en bra torsdag för mig iallafall..


en bild från igår..

lovely

jag fick en jätte gullig kommentar av min gamla flamma eller hur man ska säga.. han har flyttat till USA och han skriver att han saknar mig, han ska bara veta vad jag saknar honom!! så om du läser detta, tycker jag att du kan komma hem snart.
om ca 40 min kommer natha hit och då ska vi julmysa, äta grät, dricka te, titta på film och sitta vid våra macbooks! ;) jag tänker inte berätta mer hur mycket jag älskar snön och julen.
sen kommer kanske mitt ex hit och vi ska prata.. han vill förklara sig och det ska han absolut få göra fast han festade igår så vi får väl se hur pigg han är idag.
nu ligger jag och tittar på vakna med the voice, dom är väldigt roliga.. hade inte bangat att vara med där alltså!
ni undrar säkert vad jag gör uppe nu men jag somnade sju igår på kvällen så jag har sovit mina timmar kan jag säga fast det värsta är att ikväll jobbar jag på berså och då är det inte bra att jag vaknade såhär tidigt eftersom att jag jobbar natt/morgon typ men men jag klarar mig nog. för er som ska till berså idag, välkomnar jag dit och hoppas ni får en trevlig kväll och för er som ska vara hemma önskar jag en gosig kväll!
vi hörs senare!
bye bye!


jag, sofia och natha för ett tag sen.

mhm

sitter i soffan och myser med min mamma och då slog tanken mig:
det bästa som finns är att vara kär och tycka om någon, ni vet när det pirrar i magen såfort man ser honom/henne, man spenderar massa tid med varandra och gör massa roliga saker, man älskar med varandra och man delar alla sina hemligheter, man får en ny bästa vän och hjärtat slår fortare.. vad händer sen? hjärtat slår inte lika fort längre, det pirrar inte på samma sätt, man vill umgås med andra för man har varit så mycket med varandra! då är min fråga: vad är det som händer?! varför blir det så att man tröttnar och tappar känslor? vart tar känslorna vägen? hur slutar man vara kär? jag kommer nog aldrig riktigt förstå det där.. och kärleken är inte alltid fin som många vill få det att låta för i dom flestas förhållanden så är det problem inblandat och det slutar oftast med ett break up. but why?? jag fattar inte och kommer nog aldrig fatta heller.. så om någon har ett bra svar till mig så maila in erat svar till mig haha ;)
sitter på mammas macbook förövrigt och jag har kommit på hur mycket jag vill ha en sådan och en iphone!.. har någon cashflow eller?

i love winter

godmorgon alla fina människor! fick höra att jag var fin i blondt hår, tack.. det är mitt naturliga men nu har jag faktiskt gjort lite blonda slingor i mitt mörka hår som jag hade innan så det kan hända att jag blir så blond igen.. inte riktigt kanske! vi får väl se ;) just nu ligger jag i nathas säng och har tråkigt, känner mig ensam! hon är i skolan, därför ligger jag bara här.. ska nog sätta på en film snart och äta lite frukost! när hon kommer hem ska vi åka pulka lovade hon mig.. jag älskar snön men det vet ni redan. igår skulle vi bara vara här hemma och mysa efter att vi fikat med matilda på stan men det slutade med att vi delade på en vinflaska och sen blev det mer än förväntat haha! men sånt får man göra ibland bara man inte visar sig ute haha ;)
för alla er som ska ut på onsdag: kom till berså.. bästa onsdagsklubben enligt mig och alla för lön efter tolv!
även jag, så jävla gött.. för min lön ska jag köpa: solkort på vegasolariet, köpa gymkort, en ny väska, hörlurar till telefonen, kanske en topp och julklappar för resten!
har någon ett bra tips vad man kan köpa för julklapp till sin kära far? till min kära mor är det oftast lättare för hon är tjej eller aa förlåt kvinna!
nej, nu ska jag välja film, äta frukost och vänta på natha tills hon kommer hem! ska man kanske ta och lyssna på en jullåt med?
erkänn jag är rätt snygg ändå? haha

movietime!

sitter och tittar på ice age 2 med min syster.. inte ofta vi umgås faktiskt så det är rätt mysigt än så länge, det brukar bli så att vi börjar tjaffsa och sen slutar det med att vi bråkar men idag verkar det gå ganska bra faktiskt!
har ni också syskon som ni bråkar med eller?? ibland är det väldigt jobbigt att vara yngst i familjen..
väntar på att matilda ska sluta skolan.. hon simmar just nu för dom har simtest i skolan.
vet dock inte vad vi ska göra när hon slutat men det kommer vi väl på.. har någon några tips? vi fikade igår så vad finns det att göra? och speciellt i detta vädret! hon får la komma hem till mig eller något så får vi komma på vad vi ska göra sen. veckan ser väl ganska lovande ut.. :
imorgon- vara med nathalie antagligen, har inte varit med henne sen i fredags..?!!
onsdag- träna med min pappas flickvän, jobba på berså
torsdag- shoppa, köpa gymkort, gymma, sola!
fredag- jobba på parken och antagligen förfesta på lust innan jag börjar jobba.
lördag- antagligen utgång eller myskväll, det vet man aldrig!
söndag- julmys med mamma och syster :)
dagens låt: tinie tempah- miami 2 ibiza, en liten fest låt så men det skadar aldrig.. jag är ju trots allt partyprinsessan
nu ska vi fortsätta titta på filmen här.
ska ändå inte träffa matilda förns klockan sex så hinner ligga hemma och vila lite till med min kära syster.
bye bye!

PS. någon har gjort ett fejkkonto på facebook och låtsas vara jag där den har valt en gammal profilbild på mig där jag var jätte blond.. detta är inte jag som ni förstår!! DS.
såhär ser bilden ut så ni vet! DETTA ÄR UNDER ALL KRITIK!!

@matildas crib

gomorron gomorron.. jag fick en fråga om jag kan börja videoblogga! det är en fråga jag måste få tänka på, jag vill inte vara som alla andra bloggare men jag ska självklart tänka på detta! har sovit hos matilda inatt.. jätte mysigt för det var så längesen vi sågs, nu står hon naken och sjunger jingle bells.. hon har ju sneat! om ni undrar varför jag är uppe nu så är det för att matilda ska till skolan annars hade jag aldrig gått upp.. det fattar nog ni med! nu ska jag snart hem och sen ska jag nog träffa matilda igen och göra något roligt.

nu ska jag upp och käka lite frukost innan vi drar.. kände verkligen hur hungrig jag är..

vi hörs sen!

bye bye

you will never understand..

godmorgon! vet inte riktigt hur jag känner mig idag.. typ deppig!? but why? vem fan vet.. vet inte om jag överreagerade igår eller om det var så som jag kände.. fuck! jag hatar att tycka om någon och det säger jag av hela mitt hjärta! jag vill liksom inte fastna i skiten igen om man säger så!

annars var det en trevlig kväll som började på lust för förkrök och sen parken där jag och nathalie jobbade sen parklane, träffade massa goa människor och jag fick skratta mycket! så tack för det.
idag ska jag faktiskt bara vara hemma med min mamma och syster.. sjukt va? jag känner inte alls för att gå ut och är rätt trött på det om jag ska vara ärlig! (DUKTIG MIKA) sen som ni vet så älskar jag julen och tycker det är så himla mysigt när det snöar och är massa snö ute och då får jag hemmalängtan, typ dricka te och kolla på en film och äta julgodis! (?) haha jaja.. sen är jag lite lack på nelly.com alltså!! min halsduk och mössa har inte kommit än.. det börjar bli kallt hallååå????! men några dagar senare beställde jag en tröja och den kom efter en- till dagar.. va fan är det här!? ska kontakta dom nu!!

jaja nu får jag sluta vara så arg! inga vimmelbilder ställde jag upp på igår dock så ni får tyvärr inte se hur jag såg ut men ni överlever tror jag.. inget att titta på det där inte! ;)
aa just det uffie spelade ju på parken igår.. väldigt duktig tjej men jag tror hon tar någon form av drog!
nog om detta.. ska gå ut till mamma i köket nu så hon ser att jag är vaken så hon inte tror att jag har sovit bort hela dagen!

hörs sen.

bye bye!

music

godmorgon. sitter och lyssnar på min nya favoritlåt!! herregud, får gåshud.  petter, veronica maggio- längesen

"Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Du var gammal 
Jag var äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decennier tillbaks
Men jag minns det såväl 
Varför kärleken brunnit 
Utav olika skäl
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp 
Trotts min väg vart lång kantats med gupp 
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger 
Minns varje ord varje rad jag skrivit
En längtan så stor 
Minns varje dag jag lidit
Har gått genom livet med en övertygelse 
Att jag satt något spår 
Som har haft betydelse 
Aldrig besvarad aldrig tillmötes 
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst 
Hjärtan som slår 
Vi står där vi stod 
Minns det som igår
Första gången du log 
Som om jag snubblade pladask 
På marken och bara dog

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Jag var ung du var yngre
När vi sågs första gången 
Rusade förbi mig snabbt på perrongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår 
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Sen den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logiskt eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev 
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korresponderas
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras 
Du flyttade utomlands någon annanstans
Gav bort din hand till en annan man
Och breven som skrevs dom kom aldrig fram
Men mitt hjärta det brann och min åtrå var sann

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Ååå

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden 
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
För passionen vi kände kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
Det består i en takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskat på avstånd
Nu är det mitt tåg och dags för avgång
Stiga på aldrig tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa till slut
Kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år"

jag känner mig som 27

nu sitter jag och natha och jobbar med eventet till imorgon.. jätte tråkigt och jag är jätte röksugen, jag har inte rökt på hela dagen.. ingen som har cigg att dela med sig utav?? skulle vara jätte gulligt verkligen.....

är hungrig också och väntar på att maten ska bli klar sen ska vi åka hem till natha och sova där inatt.. bara ha jätte mysigt och titta på massa filmer och dricka te typ!(?) :) det enda som fattas är ciggen annars hade jag varit jätte nöjd med denna dag.
är det bara jag som älskar allt som har med julen och göra och längtar till julafton? i så fall är jag väl knäpp då men det är det bästa jag vet..

det bästa med julen:
* snö
* julgran
* fint julpynt längs avenyn och stan
* mörkret (om man sitter inne och tittar ut, inte annars)
* julafton
* paket på julafton
* god mat
* bra filmer på tv
* gosiga halsdukar och mössor
* att lägga sig i ett varmt bad med tända ljus när man precis har varit ute i kylan
* att mysa med pojkvän eller vänner och ha filmkvällar
* att man inte svettas och sminket rinner när man är ute på krogen.
* julsånger

 

 


hello .




okej, jag kan erkänna det.. jag tog fyllan igår men jag minns allt och jag hade trevligt haha som att det var ett plus!? aja.. på vimmelbilderna skelar jag och jag var allmänt full bara men det får man vara.. det är faktiskt sällan jag är full! kan man skylla på vädret? att det är kallt typ? haha...

snart kommer nathalie hit och då måste vi verkligen börja jobba, vi har ju nämligen vipen på fredagar på parken.. jag hoppade över dit istället för karisma! ;)

jag har fortfarande inte fått min halsduk och mössa? ska nog ta kontakt med den där nelly.com alltså!

jag brukar inte säga att jag längtar tills helgen för jag brukar inte göra det men jag längtar faktiskt tills helgen och tills imorgon mest men jag säger inte varför och ni kommer nog aldrig få veta heller.. kan hända att jag delar med mig av informationen längre fram ;) but i'm happy!

nåja.. nu är det slutpratat om mig, vad ska ni göra i helgen?


berså tonight.

nu måste jag börja göra mig iordning för ikväll jobbar jag på berså så för er som kommer till berså träffar jag där och för er jag inte träffar idag eller aldrig har träffat, hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag ska ha! ;)

ps. jag är väldigt lycklig!! ds.















här kommer era svar på era frågor!

fråga 1: i vilken ordning sminkar du dej ? vad tar du först och sen sist ? :)
svar: jag börjar med concealer sen solpuder, sen målar jag ögonbrynen, tar kajal på ögonlocken och under ögonen, böjer ögonfransarna, målar dom med mascara, lägger ögonskugga, sen rouge sen är det klart.

fråga 2:
 vem är ditt ex?
svar: han heter simon och är ganska så mycket yngre än mig (iallafall väldigt mycket omognare än mig), vi var på g till och från i typ nästan ett år sen blev vi tillsammans och var tillsammans i två månader fram tills jag fick
veta att han varit otrogen två gånger så där har du honom ;)

fråga 3: hur gjorde du för att få rollen som ullis??
svar: det var casting här i göteborg och jag var sjuk egentligen och hela min klass skulle dit och provfilma och så hade min lärare tipsat mig till dom så dom ringde mig och jag sa att jag var sjuk men bestämde mig för att gå dit och provfilma sen kom jag vidare och dom ville se mig nästa dag här i göteborg och sen gick jag vidare och vidare och vidare och då fortsatte jag provfilma i stockholm tills det var bestämt att jag skulle få den!

fråga 4: har du nån mer film på g?
svar: jag tänker inte svara på den frågan faktiskt, sorry men lite här i livet är privat.

fråga 5: ska du satsa på skådespelar drömmen eller ta nåt annat?
svar: jag har inte riktigt bestämt mig än faktiskt om jag ska vara ärlig men jag älskar att skådespela men vet inte riktigt vad jag vill göra resten av mitt liv, vi får se blir mitt svar!

fråga 6: gick du teaterlinjen på gymnasiet?
svar: japp, det stämmer bra.. på angeredsgymnasiet gick jag.. ett riktigt bra gymnasium kan jag säga!

fråga 7: ska du plugga vidare, vad isåfall?
svar: om jag ska plugga vidare så blir det scenskolan!!

fråga 8: hur stor fot har du?
svar: haha, jaa du! storlek 36-37? eller va? haha

fråga 9: brukar du måla naglarna? vilken färg?
svar: jag målar sällan mina naglar, jag gör helst gelénaglar med glitter och då behöver man inte måla dom.

fråga 10: var bor du? alltså om du bor i lägenhet eller hos mamma o pappa eller hos en vän?
svar: jag bor i linné i en lägenhet med min mamma och syster..

fråga 11: säg tre grejej man inte kan tro om dig.
svar: antar att du menar grejer? haha.. jadu, att jag kan vara blyg ibland, att jag har dåligt självförtroende, att jag har svårt att visa upp min kropp för andra!

fråga 12:  har du nåt "tvång", nåt kontigt du har för dig, typ att du bara MÅSTE gör det och det osv.
svar: jag hade jätte mycket tvång när jag var liten, var tvungen att säga godnatt till min mamma på ett speciellt sätt med mera.. men när jag ställa alarm på mobilen så måste jag verkligen kolla flera gånger så att jag verkligen satt på det.. sen kan väl alla få konstiga tvångstankar ibland!? haha

fråga 13: har du drömt om att bli kändis nån gång?
svar: nej, faktiskt aldrig!! jag spelade inte in filmen för att bli "känd", jag gjorde det för att jag älskar att skådespela.. man ska aldrig göra något för att bli känd.. då slutar man som alla dokusåpakändisar.

fråga 14: gillar du att rida, eller håller du på med någon sport?
svar: ska jag vara ärlig så är hästar jätte fina att titta på men jag är jätte rädd för dom och kommer aldrig sätta mig på en häst så nej jag rider inte, jag dansade i sex år men la av med det faktiskt tråkigt nog.

fråga 15: tränar du för att hålla formen, typ springer eller nåt?
svar: jag tar den frågan väldigt posetivt.. du tycker alltså att jag har fast kropp? jag gör faktiskt ingenting.. jag har blivit jätte lat.. fick höra att jag hade benmuskler herromdagen, vet inte alls hur det går ihop?! så ett svar på frågan är nej, jag gör faktiskt ingenting.. och jag har fått en liten tjockismage!

fråga 16: hade du många vänner i högstadiet, var du "populär"?
svar: vi var 11 stycken i min klass så där hade jag väl två väldigt fina vänner sen slutade en av dom och då hittade jag en annan väldigt väldigt fin vän som jag umgicks med nästan varje dag på fritiden också sen hade jag massa vänner i andra klasser!! poppis och poppis.. nja, jag hälsade på många och många visste vem jag var efter filmen.

fråga 17: vad fick du för betyg??
svar: jag var ingen ängel i skolan.. skolkade en hel del så jag gick ut med väldigt dåliga betyg men huvudsaken var att jag fick ta studenten iallafall, jag tänker inte berätta exakt vad jag fick för betyg..

fråga 18: Har du någon annan film på gång?
svar: som sagt så svarar jag tyvärr inte på det!

fråga 19: Vad är dina fritidsintressen?
svar: jag gillar att festa, vara med vänner, gå på bio, fika, sjunga och spela piano typ!

fråga 20: Hur va det att spela in I taket lyser stjärnorna?
svar: det bästa jag har gjort i hela mitt liv, behöver inte säga mer än så :)

fråga 21: vilken scen var roligast att spela in?
svar: när jag snor en tröja och vi måste springa helt klart!

fråga 22: Var det någon scen som ni var tvungna att göra om många gånger?
svar: ja, när vi dricker vin på toaletten var väldigt svår för det var andra dagen i filmade och det var trångt plus att det var svårt att hitta den rätta känslan.

fråga 23: Var det något som inte kom med i filmen och i så fall vad var det för scen? 
svar: ja, en scen när ullis och jenna står utanför sakkes hus och hon ska gå in och kyssa honom.. den tog vi bort men det var nog allt! kan ha varit vissa snuttar också från olika scener men inte en hel scen förutom den.


frågestund.

ställ nu exakt vilka frågor ni vill så ska jag svara trevligt och ärligt!
maila in era frågor till: [email protected]


uppe med tuppen

godmorgon och då menar jag verkligen godmorgon! klockan är liksom kvart i sex.. och nu undrar ni säkert va fan jag gör uppe haha men jag känner mig redigt utvilad och varken jag eller natha kunde somna om efter att vi vaknat så därför är jag uppe med tuppen eller ska man kanske säga före tuppen!? idag har vi lite ärenden som måste fixas.. för det första ska vi på möte på nattstads kontor klockan ett och för det andra så OM mina kläder har kommit ska vi hämta dom vilket jag hoppas att dom har gjort!!
har iallafall sovit som en stock inatt och drömt om dig.. (igen) jätte konstigt.. har gjort det tre dagar i rad nu! är det ett tecken kanske? ;)

det tråkigaste med att vakna såhär tidigt bara, det är att ingen är vaken.. och det är lite trist sen börjar jag bli hungrig med men vill inte väcka min mamma som ligger där ute och sover!



jaja får väl vänta någon timma och äta senare.. tänkte ha en liten frågestund senare så då är det bara att fråga på exakt vad ni känner för så ska jag svara på alla frågor!


it takes two..

jaa fick en fråga igår som lyder följande:

ringde han dig då eller? sa du ja?

det tjejen/killen menar med denna frågan är om modelljobbet jag skrev om tidigare..

svar: han ringde inte, utan jag träffade honom ute på krogen, då han kom fram till mig. jag sa att jag skulle kontakta honom och få veta mer!

egentligen har det inte hänt så mycket denna veckan mer än att mitt ex har kallat mig pajas och det var väl nästan det största skämtet jag har hört. om hans nya tjej bara visste hur han var, då skulle hon nog överväga om det är värt att vara tillsammans med honom! ;) okej jag ljög om att det var det största som hade hänt denna veckan för det har hänt en grej som är större och mycket viktigare men ville bara lätta lite på mitt hjärta för jag känner verkligen vilket misstag det var att vara tillsammans med honom.
jaja det är inte lätt att vara ung.

veckans planer:
tisdag: gå på möte med nathalie på nattstads kontor om jobb, fika! ;)
onsdag: möte med bassam på berså på dagen och jobba där på kvällen
torsdag: ta det lugnt typ.
fredag: jobba på parken(?) utgång? förbi lust:)
lördag: ingen aning?! har någon något tips?
söndag: middag med pappa?

ja, som ni ser så vet jag inte riktigt själv än vad jag ska göra så vi får väl se!


jag och shirre från helgen.


nu ska jag gå ut och röka och sen lägga mig tidigt för jag är trötter. 

"Skin, skin som den sol du är
Låt hela världen se ditt vackra leende
Jag säger lys, lys som den stjärna du är
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil
Saknar jag din doft och din vackra profil
Diggar din stil och sättet du är på
Diggar din stil, ja du vet det bara är så
För det bara blev så

Vet och kan förstå
Tror de finns en högre plan för oss två
Känner när vi ser på varann
Hur du håller i min hand
Nu är vi långt isär olika städer i vårt land
Värme som sätter mig i brand
O jag känner hur de glöder min vän
Passionen och kärleken de växer med den

Kan vara mörkt vet att ljuset kommer sen
Svårt att ta farväl svårt att va isär
Önskar att mitt hjärta
Jag önskar du vore här
Jag önskar du vore här

Jag försöker förklara jag försöker berätta
Hur du lyfter mig får en tung man å lätta
Försöker sitta ihop fast de inte riktigt går
Värmen och kärleken den läker mina sår
Tack för du håller i mig när jag ostadigt står
Känner du förstår vad jag genomgår
Tills vi möts igen sitter jag å räknar dar
Du är speciell för mig, helt underbar
Jag står kvar."



monday morning

goddag vackra människor! hoppas ni har sovit gott.. det har inte jag!! har hostat hela natten och då menar jag hela natten verkligen.. har jätte ont i bröstkorgen idag men det går väl över.. är lite trött bara men men.
natha ligger just nu och sover bredvid mig, hon skulle bara ta en powernap men så bra som jag känner henne så kommer hon la sova hela dagen! om hon nu inte göra det så ska vi in till stan en sväng sen och fika förmodligen men med vilka, det säger jag inte;)

sitter och lyssnar på massa bra musik och här kommer en lista på dom låtarna jag tycker är bäst just nu:

melanie fiona- monday morning
jeremih feat 50 cent- down on me
duck sauce- barbra streisand (orginal mix)
bruno mars- just the way you are
kapten röd- stjärnorna finns här
tinie tempah, eric turner- written in the stars

nu ska jag hoppa på nathalie så vi kan komma iväg någon gång för jag tror till och med att min halsduk och mössa har kommit från nelly.com idag!

vi hörs sen..

bye bye!

kaoz .

godmorgon, vaknade för en liten stund sen.. nathalie ligger fortfarande och sover, jag är inte heller så himla pigg men tänker inte sova bort hela dagen! fick ett modellerbjudande igår (?) vi får väl se hur det blir med det.. han tyckte att jag hade världens vackraste ögon och sen fick jag höra i efterhand att han har jobbat med tyra banks.. (ja, han kunde inte svenska). kanske dags att banta ner sig lite?
det har varit en väldigt trevlig helg och jag är väldigt glad att jag har nathalie som vän och att det finns så fina pojkar här i göteborg trots allt.. har bara inte hittat dom tidigare! :)

jag är glad, kan man säga lycklig? aja, det är bara jag som vet!

vi får hoppas att min halsduk och mössa kommer imorgon för det börjar bli sjukt kallt ute nu.

DAGENS FRÅGA; hur firar ni jul?
DAGENS TIPS; ge aldrig upp, ska du ha honom.. kommer du få honom!

nu regnar det också... åh jag blir så trött!

några vimmelbilder från helgen:




då tackar jag för mig och skriver igen senare!

bye bye!

kisses!

















JAG ÄLSKAR ATT PUSSAS!

down on me

godkväll! har precis ätit en redig omelett som min mami har stått och gjort till mig, väldigt gott må jag säga!
medans jag satt och åt den beställde jag en mössa och en halsduk från märket svensk, jaa märket heter så och jag älskar deras grejer.. har redan ett par sköna vintersockar från dom som är ljusgrå med ljusrosa rosetter på så jag tänkte.. varför inte ha hela serien liksom? aa nu har jag ju då inte hela serien men nästan ;)
halsduken är ljusgrå med ljusgråa rosetter på och mössan är svart med en knallrosa rosett på.. väldigt fina och jag är väldigt nöjd med mitt köp! om ni undrar vad jag ska göra ikväll ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt, kan hända att jag åker till nathalie och gosar med henne och sedan sover där men det är inte bestämt än!

imorgon blir det utgång(ovanligt) fast jag ska faktiskt inte jobba imorgon utan ska gå ut med mina vänner för en gångs skull! självklart blir det jag och nathalie som tar en krogrunda, vi är ju ändå partyprinsessorna!
så det blir nog lust för förkrök, parken för att kolla på shirre när han spelar, deep för ett hemligt uppdrag och parklane där man oftast avslutar kvällen!

en vimmelbild på mig och marcus från igår på berså.. riktigt lyckad kväll! :)


tio saker ni inte visste om mig:
*
jag hatar att sova ensam
* jag är rädd för mörker och hatar att gå hem själv på kvällar/nätter
* jag älskar att spela piano och sjunga till
* jag måste alltid kissa precis innan jag ska hoppa i säng annars får jag för mig att jag kissar på mig på natten
* jag har dansat i 6 år och älskar att göra det ute!
* jag älskar snö
* jag badar mycket hellre än duschar
* jag är väldigt nogrann när jag målar mina ögonfransar,blir inte mascaran bra, gör jag om det!
* jag har aldrig väska när jag går ut
* jag måste matcha strumpor med tröjan jag har på mig


nu ska jag ta mig en glass och titta lite på tv med min mamma och syster.
vi hörs imorgon!

godnatt göteborg/sverige/världen!

bye bye!

fråga på ba

har fått en anonym fråga två gånger nu och orkade inte svara först men nu får jag väl göra det då! såhär lyder frågan:

hej, en fråga här och skulle bli grymt glad om du tog tid på dig och svarade vad du tänker och tycker om det osv :)
:det är ju ganska svårt att vara skådis på heltid i sverige och ha råd med allt, om man inte har gjort nån super film och får mycket pengar. så hur har du tänkt på framtiden, med Hollywood menar jag? vill du flytta till USA och starta en bra skådespelarkariär där? eller vill du vara kvar här, för det är här du har dina nära o kära.
vad anser du om dom som flyttar till USA från sverige för att bli skådisar? alla som gör det är ju inte "kändgalna" :)
det blev långt, men aja. svara som du tycker, din blogg är superbra och du var grymt duktig i filmen!

ska du va me i nån mer film framöver feresten?

svar: för det första är jag inte speciellt bra på engelska så jag känner inte att jag vill satsa på hollywood just nu om jag inte väljer att ta privatlektioner i engelska lite längre fram men inte som det ser ut just nu. jag tänker vara kvar här, kanske inte i pissiga göteborg men kvar i sverige iallafall.. får se.. kan hända att jag flyttar till stockholm och kör på där! ska iallafall söka någon scenskola! hoppas du är nöjd med ditt svar. kram!


frissan!

jag och nathalie, sommaren 09


godmorgon! idag är jag glad.. för många olika anledningar men en utav dom är att jag och nathalie ska  gå till frisören..  hon ska bli mörkare och jag ljusare! =) sen ikväll är det dags för berså!! vi gästas av dj nathalie från kungarna av tylösand.. detta kan bli roligt!!

bloggar mer sen.

bye bye!


host host..

godmorgon mina fina läsare! har inte orkat blogga och inte nog med det så blev jag sjuk igår så har verkligen inte orkat.. kan ju ta och berätta lite om min vecka som varit ifall ni är intresserade. i lördags jobbade jag, i söndags var jag hos min pappa på middag och med mig hem fick jag en moncler jacka och en ny telefon.. det blev som en liten julafton typ :) åkte hem till natha efteråt och hade harry potter maraton, i går (måndag) var jag hos natha och fortsatte med att titta på resterande harry potter filmer som var kvar.. sov även där eller ja sov och sov.. dygnade nästan! och idag vaknade jag upp och var sjuk så jag åkte hem väldigt tidigt och har pysslat om mig själv hela dagen med varmt täcke, film, godis och glass.. man får faktiskt tjocka sig när man är sjuk!! eller aa, det är min ursäkt iallafall haha!
dock jobbar jag imorgon på berså (den bästa nattklubben på onsdagar i göteborg) men jag kommer säkert bli piggare tills imorgon får vi hoppas på!

jag lovar er iallafall att min blogg ska bli roligare och att jag ska skriva oftare och det är inget jag bara säger utan nu har jag ju sagt att jag lovar det och då får jag ju hålla det!
och är det något ni vill fråga mig så är det bara att fråga på så ska jag försöka svara på allt.


nathalie och jag!

DAGENS FRÅGA; hur firar ni julafton?
DAGENS TIPS; tro inte att du är kär i varje kille du träffar.. problemet är att du är kär i kärleken!


nu ska jag vila lite igen och vänta tills mamma kommer hem så jag kan få mitt nya simkort till telefonen så folk kan få tag på mig. bloggar lite senare!

bye bye!

fuck it!

vill börja detta inlägget och säga att det finns inte EN kille här i sverige.. eller aa världen som är bra!! alla är precis lika ruttna och vidriga!! hade jag haft ett gevär hade jag skjutit ner så många jag kunde för nu är jag lack!
har iofts hittat min man som jag ska gifta mig med. han heter Dwayne Michael Carter Jr
min vecka har annars varit jätte bra och lite glad är jag faktiskt!

ikväll jobbar jag på karisma vilket jag gjorde igår också så välkomna till karisma!

imorgon måste jag, min mamma och syster spela in en video och skicka till stockholm men jag säger inte varför.. det får bli en överraskning! ;)

RSS 2.0