kungälv is the shit!

godkväll!! vill börja med att tacka min fru nathalie, fina tobias och roliga "smuts" för igår..
ska berätta gårdagen lite kort.. jag kom hem till nathalie igår någon gång runt fyra, vi myste i sängen lite sen drog vi ner på stan och köpte en plattång som dom skulle lotta ut senare på klubben där vi skulle vara. sen åt vi och sen snabbt hem till mig för att hämta smink och kläder, då ringer tobias och säger att vi måste vara på centralen om tio minuter, jag och nathalie har nämligen ingen bra tidsuppfattning så ja, det var väl bara att åka då! tobias hämtade upp oss med en full bil och vi åkte till kungälv i typ 300 kilometer i timmen plus att jag hade inget bälte eftersom att jag satt i frugans knä.. men vi kom fram hela, tobias körde hem oss till honom så vi kunde vi duscha och göra oss iordning sen när vi var klara körde hans mamma oss till malt och humle (klubben där jag och natha skulle vara djs på) det var en sån lyckad kväll och sjukt skönt att komma bort från göteborg! jätte roligt folk och ja, jag vill dit oftare kan jag säga :)

nog pratat om det, idag ska vi SLAPPA väldigt mycket.. har precis ätit sushi och tittat på film, nu ska vi vila fram tills maten är klar!  bilder kommer sen, natha måste bara ladda upp dom innan!

vi hörs senare!

oh i think i like you!

GODKVÄLL.. sitter i nathas soffa och tittar på film, vi har bara myst hela dagen och när vi myser äter vi massa god mat och ligger och tjockar oss framför tvn. sjukt trevlig kväll igår på berså med väldigt trevligt folk så vi är riktigt nöjda med gårdagen, det hälsar natha också! idag orkade vi inte göra någonting eftersom att vi är helt slut.. folk ringer och tjatar och frågar om vi ska med ut men icke sa nicke, vi ska mysa med varandra! det är vi bäst på efter att festa då såklart ;) en rolig nyhet är att natha har klippt snelugg på mig, kan inte ladda upp någon bild på det än men det kommer, jag lovar! natha ligger och säger att hon är sugen på mcdonalds.. hallå?? vad hände med bantningen? haha vi är tjocka vi!
jag ser fram emot en trevlig kväll imorgon. då det först blir lust sen karisma där jag och natha jobbar så kom och hälsa på vet jag! självklart så är det inte bara jag och natha som ska ut imorgon utan vi ska ha med oss några väldigt trevliga människor!
en bild från igår och jag vet, nu tänker säkert ni att "hon lägger alltid ut bilder från när hon festar" men det är ju faktiskt dom som blir bäst ;)
saker ni inte visste om mig:
* jag älskar uppmärksamhet
* har jätte svårt för att ta ett nej
* föredrar hellre snygga killar än snälla (jag vet, helt fel men inget jag kan hjälpa)
* tycker mycket bättre om svenska serier/filmer än engelska/amerikanska
* har svårt för flirtiga killar som är för på
* älskar att tycka om någon som jag inte kan få även om det är frustrerande.
orkar inte skriva mer saker just nu.. nu ska jag och natha ladda ner en film och mysa ännu mer!
hörs imorgon. godnatt!

baby baby

ja, nu undrar ni nog vad jag gör vaken och den frågan ställer jag mig själv också.. men då kan jag berätta för er att bella kom hit med hennes hund till elin för elin ska sitta hundvakt idag så det är därför!
men det är väl skönt att gå upp tidigt ibland också.. jag menar det gjorde jag ju jämt när jag gick i skolan ändå så.

idag har jag fått min lön och hade tänkt gå på stan och shoppa lite med nathalie. vi fick även reda på igår att vi ska jobba på karisma på fredag, vi är sjukt eftertraktade.. folk ringer som hysteriska och vill paxa oss och eftersom att karisma är mitt gamla goa jobb så tackade jag ja till just det jobbet.. man måste ju ställa upp! :) kul, ser ut som en bra helg och en sjukt rolig vecka också för den delen.
jag är bara allmänt glad just nu, vet inte varför eller jag vet kanske men det är svårt att förklara..

så för er som hade tänkt gå till karisma på fredag kommer få se något ni aldrig sett förut, en dj som spelar toppless och det är inte jag haha! kunde vart men så roligt ska vi inte ha det ;)
och för er som vill festa till det imorgon, ni vet att det är berså som gäller.


nu ska vi käka lite frukost och titta på tv.. det är väl inte en kotte vaken nu ändå!


hörs sen.

happy :)

godkväll mina fina. vaknade upp av ett fint sms imorse och sen dess har dagen varit väldigt bra. jag och natha hade en fruktansvärt rolig morgon och snackade massa gossip, sjöng även låtar om folk som vi kommit på själva.. skrattade så mycket så nu har jag tränat magen klart för idag. åkte till elin norström en stund förut och ska strax tillbaka dit.. var bara tvungen att fixa med min iphone hemma lite och käka med mera.
men jag mår inte så bra idag i kroppen så vi ska bara mysa! försökte även blogga från min kära iphone förut men det gick inte :( fett segt men men vad ska man göra..
nu snart ska jag som sagt tillbaka till elin och sen ska jag ringa lite samtal ;) sen ska vi väl sova antar jag.



imorgon- lönen kommer, shoppa!
i övermorgon- jobba på berså sen blir det väl att titta på den nya onsdagsklubben som sebbe har.
i överövermorgon- sticky fingers med natha!
i överöverövermorgon- lust och sen utgång.
i överöveröverövermorgon- titta när natha är dj på malt och humle.
i överöveröveröverövermorgon- ta det väldigt lugnt!

min vecka ser lovande ut. nu ska jag åka till elin med ett leende på läpparna :)

vi hörs sen.


freaky bild på oss men den bjuder jag på!

magkatarr!!????

mamma tror att jag har magkattarr och det börjar jag också tro nu efter att jag läste symtomerna på det.. sjukt! kanske dags att gå till läkaren!! vill inte döööö :(


en bild från igår på mig och underbara fabbe!!

godmorning

vaknade precis.. var ute igår och hälsade på mina gamla arbetskamrater.. det var väldigt lyckat och sjukt bra människor där, det kom även dit väldigt underbara människor!! :) idag ska jag pilla lite med min iphone som jag har fått och jag är såå happy!! sen får vi se vad jag och nathalie hittar på idag.

nu ska jag pilla pilla pilla!! 

vi hörs sen.

<3

är fett deppig idag.. ska åka och träffa min bästa killkompis som hjälper mig med allt i alla lägen. zaya kalasho, vad hade jag gjort utan dig


 


paradiset

-vill bara åka iväg till en solig och varm strand. känna den sköna sanden mellan tåna och doppa fötterna i ljummet turkost vatten, sitta under en palm i solnedgång och andas in den sköna luften..

okej jag kanske borde bli poet?! nej men jag vill verkligen åka till något varmt ställe snart med fina människor, pallar inte vara här i tråkiga, kalla och trötta göteborg där alla snackar om alla och alla ligger med alla och alla känner fnask?! haha killarna är dumma i huvudet med mera med mera.. okej jag hittar nog inte bättre män utomlands för det finns inga bra killar bara svin.. kan lika gärna ta en gris och bli tillsammans med, ungefär samma känsla fast grisen grymtar bara (skönt)! vill någon åka med mig snälla?!


jag minns det som de var igår med andra ord inte alls..

vaknade för ett tag sen.. har suttit vid datorn en stund faktiskt och nu äter jag lite frukost, tackar mina fina vänner för en otroligt bra kväll igår och speciellt elin och vera :) efterfestade till halv åtta i morse (nykter) fett kul!!
vet inte vad jag ska göra idag, sitter och lyssnar på musik och när jag lyssnar på musik behöver jag inte göra något för jag hade dött om inte musik hade funnits!! tror dock att jag ska träffa elin norström en sväng om hon känner för det annars har jag inget planerat faktiskt. en "ta det lugnt dag" helt enkelt! åkte även fast av kontrollantfittorna igår när jag skulle hem så nu blir jag 1200 kronor fattigare. känner någon en torped som kan ta död på hela bunten kontrollanter? hör av er i sånna fall..

lite bilder från igår:


WHITE NIGHT! snyggt va? ;)

tvi

hämnden är ljuv och jag älskar att hämnas ska du veta så det var dumt gjort, det du gjorde! du skulle tänkt att steg längre men eftersom att din hjärna är rätt liten så förstår jag dig. folk som är elaka mot mig, är jag elak mot tillbaka och så kommer det alltid att vara! fattar inte ens hur jag kunnat tycka om dig. du är en luffare och hela du stinker svineri. du har världens sämsta kvinnosyn och att trycka ner tjejer och försämra deras självförtroende, det är din vardag. men vet du vad? jag är inte arg, jag tycker synd om dig och jag tycker det är sorgligt att din mamma har uppfostrat dig med den kvinnosynen eftersom att hon själv är kvinna menar jag plus att dina kompisar du hänger med gör ju inte saken bättre precis! ville bara få ur mig detta. men som sagt hämden är ljuv, vänta bara ;) PUSS PÅ DIG!



jag vill kunna se dig le en sista gång

godmorgon. vaknade för en stund sen, har legat och kollat på solsidan för min syster har hela säsong 1. har skrattat så jag har ont i käkarna.. nu fattar jag varför alla hette på facebook att dom skulle titta på det..
igår var jag ute med jennifer och hennes kompis louise, det var trevligt men nu får jag lugna ner mig. har bestämt mig att jag ska sluta dricka och bara dricka när det är speciella tillfällen för jag ska börja träna och ta tag i min hälsa! bra va? :) själv är jag stolt över mig själv.
idag ska jag jobba på berså som jag gör varje onsdag och idag är det white night så klädseln är självklart vit!!
frågan är varför jag tänker på dig hela tiden? jätte konstigt.. aja

nu ska jag äta lite och sen göra mig iordning. vi hörs imorgon!


vi kan göra allt sålänge det glädjer dig

pratade med killen som skrivit och rappar samt sjunger en låt som heter en sista gång.. kan vara en av dom bästa svenska låtarna jag hört. refrängen går: vi kan göra allt så länge det glädjer dig, vi kan göra allt så länge det glädjer dig
jag vill kunna se dig le en sista gång, jag vill kunna se dig le en sista gång. vi kan göra allt sålänge det glädjer dig, vi kan göra allt så glädjer dig, jag vill kunna se dig le en sista gång, jag vill kunna se dig le en sista gång. och även om meningarna kommer om om igen så är den grym, jag älskar den!! det där är alltså bara refrängen.. den finns på spotify för er som vill lyssna.

och du din dumma jävla idiot som kommenterar min blogg och frågar vem min fula kompis är.. du verkar bara vara jävligt osäker på dig själv och väldigt omogen som inte ens vågar visa vem du är. min "fula" kompis heter elin och är världens vackraste. frågan är hur fan du själv ser ut egentligen eftersom du sitter och trycker ner andra. jag vill inte ha dig på min blogg!! ursch och fy.

nu ska jag snart ut med jennifer, blir berså idag!! så ni som sitter hemma och tråkar, gör det för vi ska fan ha kul ikväll!! :) vi hörs imorgon.


denna veckan


idag: fika med elin norström, gå ut med nathalie!

imorgon: jobba på berså, white night!!

på torsdag: ta det lugnt, mysa

fredag: gå ut med jenny, nathalie, edwin och martin?


lördag: ingen aning..

söndag: middag hos pappa med syster och systerdotter också :)


tatuering



min nya tatuering som jag ska göra.. vad tycker ni?


dramadrottning.

vet inte vad jag gör vaken.. men vaken är jag. kunde inte somna om efter att nathalie vaknade och skulle till skolan. jag vet, det suger att inte ha något att göra på dagarna men jag ska faktiskt söka jobb snart, det har jag lovat mig själv! funderar på att gå ut och springa lite idag för träningens skull liksom! är iallafall glad att zaya har kommit hem från hemsedal, saknade honom ganska så mycket i lördags när vi var på karisma och han inte var där :(
idag ska jag nog hinna träffa elin norström en stund och fika med henne sen blir det nog faktiskt utgång ikväll.. jag går sällan ut så ofta nu mera eftersom att jag jobbar onsdag- fredag och då finns det nästan inga dagar kvar att gå ut på för det finns inga klubbar som är öppna då men idag är det ett undantag för dom har en bra fest på berså så jag och natha tar väl oss en sväng förbi och säger hej, blir inte sent eller något utan bara kul och hälsa på våra vänner som jobbar! :)

är sjukt trött nu så ska nog sätta på en film.. säg något bra filmtips? dock ska jag kolla på tvn och har inte alla filmer men men.

bjuder på lite bilder från det senaste:


jag och fina martin som ska lämna mig :( (min baldejt förövrigt)

jag, hiwa och natha hade jätte roligt en kväll på lekplatsen.

jag och natha var ute, satt på resturang viktoria då helt plötsligt jennifer dyker upp.

föresten hiwa så finns jag här för dig och det vet du!! <3


ja, jag har haft en väldigt trevlig tid nu det senaste och tror inte att jag haft det bättre någonsin. möjligtvis minnerna med elin norström också men annars nej och det känns bäst att glömma det som har varit, allt det dåliga iallafall.

natti natti

jag bloggar för att det är så jävla kul att blogga så därför bloggar jag nu..

nää, nu ljög jag! men jag gör det för att det känns bra liksom, skriva av mig lite så.

natha ligger i min säng och är allmänt rolig och får mig att skratta som vanligt när jag är nedstämd. jag älskar henne faktiskt men bara ibland..
nu ska vi lägga oss i sängen och mysa, skicka lite sms till mysiga människor och prata om hur rolig denna veckan kommer bli sen ska vi sova!

bloggar mer imorgon.


godnight

män är grisar

från och med nu kommer jag kalla dig gris för det är precis vad du är.. en riktig jävla gris, ett riktigt jävla svin som bara tänker på sig själv och skiter i andra.. du kan inte ha några känslor eller ha empati för andra människor så som du behandlar människor och må du brinna i helvetet! jag brukar inte hata folk eller säga det till dom men just nu skulle jag kunna skrika ut att jag hatar dig för det är precis vad jag gör. känner för att ta en plastpåse och lägga i fyra kilo bajs och kasta i ditt ansikte för så mycket betyder du för mig och jag verkar inte betyda mycket mer för dig heller!! du kan höra av dig när du har fått känslor och empati för andra människor! jävla gris!!


fuck you och jag kommer aldrig förlåta dig.

mår inte så bra idag så orkar egentligen inte blogga.. det har inget med att jag är bakfull att göra eller att jag var ute igår överhuvudtaget för jag var inte full men jag mår dåligt på andra sätt och fråga inte varför för jag vill inte prata om det.. punkt slut! vi var ute igår och det var jätte trevligt fram tills natten när vi skulle gå därifrån och hela min natt blev förstörd. jag kommer aldrig förlåta dig bara så du vet det! har iallafall bestämt mig att jag ska tatuera mig nu den 25 när jag får lön.. det blir en g-klav (ni vet en ton för musik) som slingrar sig ner på handen, kommer bli fett plus att jag brinner ju för musik! ska föresten börja satsa på det, skriva egna låtar och sjunga refränger med rappare och sånt, skaffa myspace och skit.. jag har inte berättat att jag sjunger va och spelar piano va?! det gör jag iallafall ;) lite dans ska jag köra också för det är jag också grym på! jag är ju dock grym på det mest som är estitiskt sen matte, svenska och engelska är väl inte mina starkaste ämnen haha.

saker ni inte visste om mig:

* det finns mycket ni inte vet om mig och nathalie.. när vi är ensamma ska ni bara veta vad vi gör hahaha
* jag bränner pengar så fort jag får dom, är shoppoholic
* jag spelar piano och sjunger då som jag berättade där uppe.
* jag har dansat i sex år, dansar mer än gärna ute på krogen
* jag älskar dubstep även om det är underskattat
* jag hatar att åka buss/spårvagn själv.. känns som att alla tittar på mig
* jag har haft ätstörningar
* spenderade nästan hela min ungdom på sjukhus
* hatar att sova själv eller vara ensam överhuvudtaget
* gråter väldigt ofta
* jag klarar inte av förändringar
* jag kan inte läsa böcker och har aldrig läst ut en hel bok.

så där fick ni lite att bita i!


bild från igår. lite konstig måste jag få säga?!


och tack nathalie för att du finns där för mig när saker och ting fuckar med mig. <3

suck..

vaknade för en stund sen tack vare martin som var tvungen att gå till jobbet.. fett jobbigt! kan typ inte somna om :( vad gör jag vaken såhär tidigt liksom? som sagt jag skyller på martin.. en jätte trevlig kväll igår fast idag blir det ännu bättre.. jag och natha ska ut med martin och edwin!!! vi får se vart vi hamnar men någonstans blir det ju! har iallafall sovit som en prinsessa fast utan huvudkudde och det var skönt att komma hem så tidigt igår.

nu ska jag gå och försöka sova vidare. vi ses ute ikväll!! bloggar mer sen.


rihanna- s&m

ikväll hittar ni mig och nathalie i parkens vip men först lust och det kan hända att vi drar en sväng till trädgårn efter parken men vi får se! imorgon blir det en jävligt rolig kväll iallafall:)

men först förfestar vi till rihanna- s&m!! bästa låten just nu.


you and me

detta känns jätte jobbigt. jag vill inte att du lämnar mig, jag vill inte att du flyttar ifrån mig och oss.. vi har haft mycket motgångar, skojbråkar nästan varje gång vi pratar med varandra eller ses titta bara på igår haha.. du har sagt att du älskar mig två gånger, igår tre på sms om du nu menar det som du säger att du gör. då ska du veta att jag älskar dig med! jag kommer känna mig tom och ensam på något sätt och jag hoppas att du skyndar dig hem igen och ja, jag kommer vilja träffa dig när du kommer hem don't worry! jag vet också varför du flyttar och det är väl självklart att du ska satsa på din dans men tomt blir det.. jag vet att du kommer lyckas också för du är bäst på det du gör och då kanske det tar ännu längre tid... åh, jag hatar folk som bestämmer sig för att flytta till ett annat land. men en rolig fest var det och jag önskar dig all lycka nu. vi vet båda två att våran relation kommer alltid vara speciell.. big love!



morning!

vaknade för en stund sen, har precis varit nere i elins tvättstuga och slängt in den sista tvätten, fan vad duktiga vi är! jätte trevlig kväll igår och jätte trevligt folk!! berså levererar alltid så man behöver aldrig oroa sig. idag blir det avskedsmiddag/fest för martin och sebbe som åker till USA och stannar där jätte länge :( kommer sakna martin jätte mycket.. men någonting som är sjukt bra är att det är fredag imorgon och jag har en sjukt trevlig helg framför mig.. herregud, kan inte avslöja allt men det kommer bli en grym helg :)




jag bloggar mer sen.

du äcklar mig

vill börja detta inlägg med att säga att du äcklar mig något fruktansvärt. lita aldrig på killar, inte tjejer heller men deffenitivt inte killar.. jag spyr när jag hör ordet kille, man/ pojke allt som har med det manliga könet att göra. ni är mansgrisar, äckliga små varelser som sätter på allt ni kan få tag i.. och snälla kom nu inte och säg: men jag är inte sån? jag skulle aldrig vara sån? dra inte alla över en kant? men jo, det är precis vad jag tänker göra för sanningen kommer alltid fram och i slutändan är ni alla precis exakt likadana! :)

ligger i elins säng, vi har faktiskt en del att göra idag så bäst för henne att hon går upp snart.. vi ska hem till mig, hämta saker med mera.. bort till pappas jobb och lämna hans julklapp så jag kan få min, ner på stan snabbt och shoppa lite, hem tillbaka till elin och klippa snelugg och sen göra oss iordning för sen blir det berså!

nu tänkte jag ta mig en frukost och sen hoppa in i duschen!

vi hörs senare.


10 januari

vaknade precis.. kunde knappt sova inatt för jag tänkte så mycket på vad jag vill göra i mitt liv och vad jag vill jobba med med mera.. tänkte också en del på min pappa men mest på vad jag vill göra i mitt liv. kom inte på något vettigt så jag pratade ut med min syster imorse och vi kom överens om att hon ska hjälpa mig med ett cv i veckan och så ska vi börja söka jobb åt mig.. just nu väntar jag på att elin ska vakna den lilla sömntutan! ska åka till henne idag och mysa till det ordentligt, behöver ta det lugnt nu annars kommer jag dö ganska så ung känns det som, så mycket som jag festar!

men nu ska jag börja klä på mig och fixa iordning mig för att sedan kunna åka till henne.

vi hörs senare



dreaming..

går och lägger mig nu och drömmer om honom. han som finns men som inte har en plats i mitt hjärta, som inte kysser mig godnatt, som inte ligger och myser med mig.. jag drömmer om han som ska komma ridande på sin vita häst och dra sig upp i mitt långa hår som jag släpper ner och kyssa mig, säga att han älskar mig och gå ner på sina knän och sträcka fram en ring.. jag kommer drömma om han som jag såg första gången och när jag såg honom började mitt hjärta slå i en helt annan takt.. det slog tusen gånger fortare, han som kramade mig hejdå fast vi bara pratat i tio minuter sammanlagt.. jag ska drömma om han som en dag ska bli min prins, han jag ska spendera resten av mitt liv med, han som ska bli far till mina barn, han som ska älska mig i nöd och lust tills döden skiljer oss åt.. och jag ska kämpa för jag ger aldrig upp!


wild and crazy!!!

sitter och lyssnar på musik.. herregud säger jag bara, var nog längesen jag var såhär bakfull, spyr aldrig på fyllan heller men igår blev det lite mycket.. jag, jimmy och natha sov här hemma iallfall och direkt när jag kommer innanför dörren spyr jag, fick även med mig en knopp som ska sitta utanför våran dörr egentligen.. den hade jag lagt så fint på hallbänken.. jag behöver inte förklara mer! tycker dock synd om jimmy som nästan fick bära hem mig plus att vi tog all plats i sängen så han höll på att ramla ut och jag låg som en prinsessa i mitten och tog mest plats såklart. förlåt jimmy haha!
nu får jag nog ta det lugnt ett tag.. iallafall tills på lördag för då ska jag, edwin, natha och martin ut!! kommer bli väldigt trevligt tror jag.

veckans planer:

imorgon- vara med elin norström, sova hos henne
i övermorgon- vara med nathalie antagligen, vad annars? :)
i överövermorgon- jobba på berså
i överöverövermorgon- ta det väldigt lugnt
i överöveröverövermorgon- jobba på parken
i överöveröveröverövermorgon- gå ut med edwin, martin och natha
i överöveröveröveröverövermorgon- sova!

där var min vecka planerad!!

nu ska jag äta lite köttbullar sen sova.

vi hörs imorgon! godnatt





rätt goa brudar eller hur?

dagistime

vaknade för en liten stund sen då jag fick ett sms av min älskade mamma att hon ville att jag skulle komma och hälsa på henne på jobbet idag så jag tänkte också snart!! älskar att vara på hennes jobb.. hon jobbar nämligen på förskola med barn som har downsyndrom eller någon annan sjukdom och jag älskar dom!  :)
ska bara packa ihop mina saker härifrån och sen åka. jenny kommer hem på middag idag klockan sex så då måste maten vara klar men det lovade mamma att fixa hehe! sen blir det lust och sedan parken för där jobbar jag idag..
nu måste jag skynda mig!
hörs senare.

tankar och funderingar.

ligger i elins soffa och det känns som att jag kommer trilla av pinnen vilken sekund som helst. jag är hypokondriker om ingen visste det och har precis gråtit en skvätt, det händer alltid mig när jag har något fel i kroppen eller ont någonstans. nu kan jag knappt gå och jag hoppas inte på muskelinflamation.. då dör jag!
känner faktiskt för att skriva av mig lite i tankar och känslor.. det är så skönt att använda fingrarna på tangentbordet och bara skriva exakt det man känner.. orkar ni läsa så läs annars kommer det ju förmodligen alltid stå kvar så.. ja.

ångesten är ingenting jag väljer, den bara är där.. och den kommer tillbaka då och då och verkligen smyger sig på och tar över mig men vem har inte haft ångest liksom? alla har väl haft det någon gång och man lär sig något nytt varje gång när man får den. jag kallar den den, vill faktiskt inte säga ångest, tycker det låter så hemskt. jag vet att vissa framkallar den själv men jag tror jag föddes med den. skulle utan problem kunna kalla den för en slags sjukdom och dom flesta psykiska sjukdomarna föds man ju med. förut var det precis som att det var ett tomrum i mitt hjärta, det var något som saknades men det tomrummet fylldes upp igen och nu känns det bra fast tänk er ett pussel där det är en bit som har gått sönder så bara halva finns där typ så känns det nu. det är en viss kärlek jag saknar i mitt liv och frågan är om den pusselbiten kommer bli hel igen? jag känner den där saknaden, precis om att det fattas en person i mitt liv.. är du död eller är du bara död i mina ögon? jag vet ju självklart att du inte är död men frågan är om jag kommer känna någon skillnad om du nu skulle dö på riktigt?! jag kan tänka väldigt mycket ibland på om du ångrar det du gjorde, om du känner att du skulle vilja spola tillbaka tiden och få det ogjort, det du gjorde.. det är inga frågor jag vill ställa till dig rakt ut utan jag går och funderar på det varje dag istället och på det viset skapar jag min egen ångest. mår du bra så som du lever nu? att lämna personer som man en gång älskat är något utav det värsta jag vet.. spelar ingen roll om du så tar livet av dig eller går utan att säga ett ord, du lämnar dom personer du älskar och ingenting blir som det någonsin varit. det värsta med mig är att jag alltid har varit en människa som vill hjälpa andra människor, har väldigt mycket empati för andra och försöker få alla att må bra hela tiden.. jag tror till och med att jag lägger ner för mycket tid på andra och för lite tid på mig själv men jag hatar förändringar och tror inte jag skulle kunna klara av att ändra på mig och börja tänka på mig. jag visar mig vara så stark men det är en fasad, jag döljer min sorg, mina känslor och mitt känsliga jag inom mig men det kommer nog bli ganska svårt att dölja tillslut.. har bara väldigt svårt för att tycka synd om mig själv. ibland vill jag bara lägga mig ner på marken och skrika, krypa ut från något hål till någon annan värld och aldrig mer komma tillbaka men det där hålet finns inte, bara i fantasin. tusen tankar, tusen svar och inga resultat.. det är min vardag. man får helt enkelt lära sig att leva med den man är och se livet från den ljusa sidan.. tänka positivt men aldrig vara naiv. jag har världens bästa mamma och det är det viktigaste. kompisar kommer och går men skulle min mamma försvinna skulle alla mina tankar dö ut, min hjärna skulle dö, min kropp skulle ruttna, jag skulle inte kunna gå och jag hade aldrig blivit mig själv igen.

HEADACHE

kom ganska nyss till elin.. jävlar vilken kväll det var igår! så jävla lyckad och det var så jävla roligt att gå ut med jenny igen, vi dansade och hade så jävla roligt.. oj vad jag svär men jag måste uttrycka mig! kvällen avslutades hemma hos zäta, en killkompis till jimmy.. jag, jenny och jimmy sov över hos honom men dom hade somnat när jag och jenny var påväg så vi fick ringa på, lite pinsamt må jag säga när hans styvmorsa öppnade dörren klockan sex på morgonen ganska så sur men det var en väldigt lyckad kväll iallafall :)
jag igår på berså!
nu är jag jätte trött och tänkte vila en stund.
hörs senare!

..

låg i badet förut och kom och tänka på att det är faktiskt farligt att vara fet fast det var inte det jag skulle säga men jag låg även och tänkte på att folk accepterar mer tjocka killar än tjejer? hur fan kan det vara så?! helt sjukt egentligen. en tjejs ideal är tydligen att vara pinnsmal men en killes då? hur ska han vara? fett med muskler och stringkalsonger typ eller vadå? alltså en kille som är lite lönnfet är tydligen helt okej jämfört med om en tjej skulle vara det? varför är det inte okej för båda könen?! vem har sagt att idealet är att ha anorexia och förstora brösten förutom media? nej ingen, så skit i allt sånt nu och tänk på eran insida istället, det är viktigare.
och det är okej för BÅDE killar och tjejer och vara lite mulliga sålänge det inte skadar deras hälsa. om ni tycker att en tjej är ful som är tjock så är en kille precis lika ful i sånna fall.. för det är minst lika okej för en tjej att vara större som för en kille men dom där små krypen (killar) kommer lättare undan.. det ska det fan bli ändring på! ;)


so close

jag väntar på jenny som snart kommer hit, vi ska sola och sen gå på stan snabbt. sitter och lyssnar på värsta kärlekslåten och får gåshud. 

You're in my arms
And all the world is calm
The music playing on
For only two
So close together
And when I'm with you
So close to feeling alive

A life goes by
Romantic dreams must die
So I bid mine goodbye
And never knew
So close was waiting
Waiting here with you
And now, forever, I know
All that I want is to hold you
So close

So close to reaching
That famous happy ending
Almost believing
This one's not pretend
Now you're beside me
And look how far we've come
So far
We are
So close...

Oh, how could I face these faceless days
If I should lose you now?

We're so close to reaching
That famous happy ending
Almost believing
This one's not pretend
Let's go on dreaming
Though we know we are
So close
So close, and still
So far...






femtejanuaritvåtusenelva


har precis vaknat och vaknade självklart av att min syster smällde jätte hårt i dörren.. tack, jag älskar dig också.
idag har jag lite att göra faktiskt.. den där meningen är ändå ganska sjuk, det låter ju som att man inte har något att göra alls men man menar ju mycket haha skumt! jag ska ner på stan och byta en bh som jag fick i julklapp sen ska jag hem och göra mig iordning för sen ska jag, natha och förmodligen jenny till lust och sen jobbar jag på berså.. tror min dag kommer bli ganska så asnajs! har ni föresten sett hur mycket det snöar??! helt sjukt.. jag som tänkte ha klackskor, blir nog inget med det då haha!

vi hörs senare!

SVAR PÅ TAL!


fråga ett: fattar om du e trött å höra att du har vatr me i en film men känner folk fortfarande igen dej ?
svar: det är ganska jobbigt ibland ja fast kul också.. filmen kom ut 2009 och då var det helt galet, jag kunde knappt gå på stan för att vara ärlig, det har absolut lugnat sig men klart att folk känner igen mig, får ofta frågan när jag är ute på krogen eller på hemmafester.

fråga två: Har du många riktiga kompisar? Alltså vänner du verkligen litar på och har haft länge? Hur många sådana har du? Är Nathalie en av d om? Finns det folk som vill vara kompmis med dig bara för att du har varit med i en film också?
svar: jag har inte många riktiga vänner men jag har få riktiga som jag litar på.. finns väl en som jag litar lite extra på och det är nathalie fast ja, det är svårt att säga.. litar väldigt mycket på en kompis som heter elin norström och elin hafstrand också.. detta är svårt! mina riktiga vänner som jag litar på och umgås med är nathalie sorting, jenny eek, elin norström, elin hafstrand.. sen har jag väldigt många ytliga vänner och folk jag inte känner så bra. och jag går väldigt ofta på magkänslan och visst har jag träffat på folk som bara vill vara med mig för att jag har varit med i en film.

fråga tre: du är snygg!!! har du pojkvän?
svar: tack så hemskt mycket! nej det har jag inte.. snart kanske :)

fråga fyra: har du några sjukt roliga minnen att dela med dig av?
svar: jag har väldigt många.. studenten, tiden på backateatern, balen, sommaren 09 med nathalie, sommaren 10 med jenny, filminspelningen, guldbaggegalan, när jag jobbade på karisma, när jag och simon blev tillsammans.

fråga fem: vad gillar du mest på dig själv?
svar: om ni inte visste det eller ja du som ställde frågan så tycker jag nästan inte om någonting på mig själv men om jag måste välja så är det mina ögon.

fråga sex: pepsi eller cola?
svar: coca cola helt klart! ;)

fråga sju: bk eller mc? :P
svar: en lätt fråga, mcdonalds utan tvekan!!! blev sjukt hungrig nu bara för det..

fråga åtta: om du fick vara en annan person för en dag? vem skulle du vara då?
svar: oj, jag skulle nog vilja vara en victoria secret modell faktiskt.. jävligt snygga kroppar!

fråga nio: den här simon som du pratar om...var han bra i sängen? och hur ofta träffades ni när ni var ihop?
tack för svar:p <3
svar: hahaha, jaa det var han! vi träffades väldigt ofta.. så ofta vi kunde, både hade skola men han sov väldigt ofta hos mig på veckodagarna och även varje helg så vi sågs väl i princip varje dag och sov med varandra kanske sex gånger i veckan :)

<3

satt vid min dator och kände att jag behövde skriva till min förre detta bästa vän (då vi inte var vänner) och tog steget och skrev till henne på facebook, det slutade med att vi satt i telefon i en timma, grät och skrattade och allt känns sjukt bra nu efter att fått pratat med henne. vi har fixat det som gick snett när vi blev ovänner och jag har förlåtit henne.. vi har inte pratat på cirka sex månader och nu började vi prata igen, det var sjukt att överhuvudtaget höra hennes röst men det kändes väldigt bra när jag hade lagt på så nu är vi vänner igen.


FRÅGESTUND










trött på denna stan

jag är trött på att bli behandlad som skit av människor. ställa upp i alla lägen utan att få ett piss tillbaka.. jag försöker ändå för att detta ska funka men det gör inte det har jag kommit på och jag är trött på det nu. är man vänner ska man väl för helvete mötas på vägen? gå halva vägen var och ställa upp för varandra exakt lika mycket men i detta fallet är det inte så och det är ytterst tråkigt. du verkar tycka det är jobbigt när jag berättar hur jag känner, om du hade brytt dig hade du gjort något åt det istället för att berätta hur jobbigt det är att jag säger vad jag tycker. man förlorar så lätt sina vänner om man inte håller i dom och vi som en gång sa: hand i hand livet ut.. varför ens säga sånna saker? det är bullshit.. precis som att man säger när man gifter sig: till döden skiljer oss åt.. också bullshit för alla (okej inte alla men 99%) skiljer sig ändå. jag har slutat tro på vänskap eller kärlek.. finns ingen äkta kärlek och det finns ingen äkta vänskap för man byter ju för fan vänner som man byter underkläder (ett uttryck). och så fort man säger vad man känner så ska det bli tjaffs utan att det ens ska behöva bli det för den som talar och berättar vad den tycker känner ju så av en anledning då ska den andra bara vara tyst och lyssna och fatta varför denna personen säger som den gör. jag tycker inte det är mer än rätt iallafall.. jag har ingen manlig förebild i min familj därför är det väldigt viktigt för mig att få mycket kärlek från annat håll och framförallt av vänner men inte ens det! och om inte vännen förstår allvaret så tycker jag det är lönlöst och skit jävla samma för då finns inte vänskapen kvar. jag säger bara håll mig hårt eller släpp mig helt.. finns inget jävla mellanting där personen i fråga tror att jag bara ska finnas där när det passar den.. never, det finns inte på min världskarta, jag är ledsen! inte för att låta egoistisk men jag är ofta den personen som ställer upp för folk men får ofta en påse skit tillbaka men jag vet att det kommer löna sig sen och man ska vara snäll och ödmjuk har min mamma lärt mig men jag tar inte skit av NÅGON! nu är jag väldigt arg känner jag och behöver därför få i mig något att äta sen ta en cigg.

vi hörs senare!

3 januari

godmorgon på er.. jag och natha sov fram tills nu! helt sjukt. men vi var rätt trötta.. hon sitter just nu och spelar mobilspel, jätte konstigt spel och jag lyssnar på musik, vi ska strax ut och ta våran morgoncigg och sen blir det väl till att göra oss iordning och sen utgång! :) ovanligt tänker ni då? jag har faktiskt inte gått ut sen nyårsafton och alla mina vänner gick ut i lördags så jag tycker jag är rätt duktig. vill inte ha era åsikter ändå så det är lugnt!

vi hörs senare och för er som vill träffa mig, kom till berså sen!

jag vill ha dig om du vill ha mig .

jag vill ha dig om du vill ha mig .


mitt 2010

vann två guldbaggar på guldbaggegalan och även dela ut pris

blev tillsammans med simon

umgicks med en tjej som hette jenny, vi gjorde massa tokiga saker

vi hade våran sista föreställning på skolan

balen

studenten

umgicks ännu mer med jenny

började umgås med en tjej som hette nathalie hennings

fick jobb på karisma och sen på berså

började umgås med nathalie sorting igen och sen dess har vi umgåtts, vi började jobba på parken tillsammans

började gå ut väldigt mycket

nyårsafton



2 januari

kom nyss hem från elin. skönt att vara hemma ibland också! sitter och äter kokta ägg, keso och tonfisk.. det är 2011 nu och jag ska börja med min diet för att få den kroppen jag drömmer om, jag vill inte höra era kommentarer typ som: du är redan smal, hur fan kan du banta? tänk på dom som är dubbelt så stora som du. jag skiter i vad ni säger, jag gör det för min skull och ingen annans.. ska man hålla på att jämföra varandras kroppar kommer vi inte komma någonstans i livet. man ska jämföra med sig själv!
har förövrigt en galen granne på typ 10 år som står utanför mitt fönster och tittar in på mig.. (har gjort det i ett halvår nu) han är mitt största fan men det börjar bli obehagligt.

dagens låt som förövrigt är jävligt bra, petter- en tuff brud i lyxförpackning. lyssna och njut för det är precis vad jag gör!

dagens planer har jag inte hunnit bestämma än men eftersom att jag inte gick ut igår med jimmy så kanske jag kan vara snäll och vara med honom idag men vi får väl se hur sugen han är på det också :)


jag sitter också och väntar på min iphone 4 som ska komma nu i början av januari till affären och sen är den äntligen min.. har redan skrivit på abonnemanget och allt så snälla telefon snabba dig!


har fruktansvärt ont i huvudet så ska lägga mig och vila lite. hörs senare!


2011

gott nytt år får jag väl börja med att skriva.. hoppas eran nyår var lika lyckad som min! och jag ska berätta..
vi började med middag hemma hos elin - kyckling, potatis, beasås och en jätte god sallad, gjorde oss iordning jätte länge, började dricka, satt och lyssnade på massa gamla godingar och sjöng med.. sen åkte vi till en fest i vasa där även mitt ex simon var- jätte trevlig fest, sen blev det utgång, karisma såklart där alla fina människor var och där firade vi även tolvslaget.. helt galet! min nyårskyss ska jag inte uttala mig om här men jag fick en iallafall :)
en bild från igår hemma hos elin!
nu ligger jag och elin i soffan hemma hos henne och bara tittar på tv.. är jätte trött så kommer nog somna snart (vi har förövrigt tjockat oss och ätit burgerking) skulle följt med jimmy ut men jag pallade verkligen inte för jag är så jävla trött... förlåt jimmy om du läser detta. nu ska jag gosa med elin så vi får höras senare
gott nytt år, 2011 kommer bli ett bra år!

RSS 2.0