namnsdag!

godmorgon på er och som vanligt är jag uppe med tuppen eftersom att dom här bygg-gubbarna verkar älska att väcka mig!!! kommer snart gå ut och slå dom med något riktigt hårt i deras huvuden..

jag har namnsdag idag vilket betyder presenter.. vi har alltid firat namnsdagar i min familj så i morse när jag vaknade stod det ett paket framför mig bredvid sängen.. är väldigt glad för jag fick parfym, en klocka och en ring av min kära mami! ganska mycket och dyrt för att vara en namnsdag men hon älskar mig det är därför haha!
fyller ju år snart med, den 16;de oktober för er som vill säga grattis eller fira mig ;)

nog om det.. idag blir det en sväng på stan med johan och hans dotter nova för att storhandla till honom/henne tydligen så jag får vara med som moraliskt stöd eller liknande(barnpassare kanske).

efter det blir det något glas på charlies änglar (där daniel valdemarsson jobbar) för att hälsa på honom och även träffa nathalie och jennifer.
sist men inte minst drar jag till nivå för att hälsa på min underbara kompis elin som jobbar där sen drar vi hem till henne och sover!

en trevlig dag att se fram emot.. vad ska ni göra idag?

nu ska jag iallafall göra mig lite frukost & sedan platta mitt hår!

hörs sen.

bye bye!



ibland saknar jag världens bästa unge!!!

shopping.

godmorgon fina läsare och alla andra fina människor! vaknade just upp hos elin hafstrand (hon håller även i redroom på nivå varje onsdag och lördag) med alex och elin vid min sida.. jätte mysigt hade vi det igår.. kollade på film och sådär!

idag blir det shoppingdag i det fina vädret med elin!
vi hade även tänkt sola, köpa hem varsin sushi och ha en spakväll!

DAGENS FRÅGA; vad sysslar du med? svara mig!
DAGENS TIPS; skriv alltid ner vad du ska handla för annars spenderar du to mutch money ;)

själv så funderar jag på att söka idol nu när jag tittat på det och även har vänner som är med.. klarar dom det, klarar jag det! eller??

en annan grej.. om någon har någon killkompis som söker förhållande så hör av er för jag är i ett behov av pojkvän!

nu ska vi snart åka ner på stan.

hörs sen..

bye bye!


jag har världens sötaste kompis!!!! fattar ni?


let's act like it comes naturally ..

nu sitter jag och väntar på nathalie hennings som ska komma hit på en kaffe och cigg och snacka gossip (som alla bloggar säger) haha jag har sååå mycket att berätta för henne.. bara dessa bygg-gubbar kan gå härifrån så vi kan få vara själva!!
fast vissa av dom är faktiskt ganska söta hehe.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.455243-forsvann-efter-kraftskiva

här är en kille som heter rasmus och bor i backa som är spårlöst försvunnen så har någon sett honom kontakta hans anhöriga genast eller polisen typ.. fy fan!! nästan så jag känner för att gå ut och leta själv.. :'(


dags för mig att gå och göra iite kaffe då för snart är hon här!

dricker ni kaffe? jag dricker helst om det är mycket mjölk i..
lägger upp bilder senare..

bye bye sålänge!


opps, i did it again..

dags att vakna till liv.. kom precis hem från elin hafstrand efter en mysig kväll igår och översovande!
hon skulle fotas idag så det var lika bra att åka hem och fortsätta sova så det ska jag göra snart! i fredags körde jag och elin norström en hel dag, gick på stan, fikade och gick ut.. hur roligt som helst!
i lördags var det middag på nivå och vi firade även elin hafstrand som fyllde 20 år, väldigt trevlig middag och oerhört god mat. en riktigt lyckad helg med andra ord..kommer även få jobb på karisma (en nattklubb) så för er som vill träffa mig på helgerna är det bara att gå dit och hälsa på! =)

idag måste jag iallafall gå på stan för att hitta ett par skor(hittade nämligen inga i fredags) sen har jag sett en sjukt snygg vinterjacka som jag bara MÅSTE ha.. vi får se vad jag kommer hem med men någonting blir det ju så jag får blogga mer om det sen.

föresten.. hur vet man när man är kär och när det känns rätt?!
det kanske inte är någon som kan svara på det men det hade varit väldigt snällt om någon visste för jag vet nämligen inte.


veckans planer:

måndag (idag)- gå på stan, vara med elin norström.
tisdag- börja jobba på nordhemsskolan klockan 8.00-16.00
onsdag- jobba 8.00-16.00, pussdagen (man ska pussas mycket med dom man älskar eller tycker om)
torsdag- jobba 8.00-16.00, kanske gå ut!
fredag- antagligen jobba på karisma?
lördag- antagligen jobba på karisma?
söndag- mysdag med film.
och någonstans här under dessa dagar ska jag gå till karisma och skriva på papper..


DAGENS FRÅGA; borde jag köpa skor och jacka eller borde jag vänta med jackan?
DAGENS TIPS; gå alltid på din magkänsla!!


nu: dags för mig att gå och lägga mig igen en stund!

hörs senare.

bye bye!


det är ju alltid roligt med fanbilder men denna var väl inte så rolig va?! brist på humor..


frissan

godmorgon! hoppas ni sovit gott för det har jag.. då kanske ni undrar vad jag gör uppe såhär tidigt? jo jag ska bli blond!! =) vad säger ni om det? jag gillar det! inte fult fejkblond utan snyggt blond!
sen ska jag möta min bästa killkompis zaya så ska jag tydligen följa med honom och klippa sig.. hatar att vara med killar när dom är hos frisören för jag blir så avundsjuk när det går så fort och det blir så snyggt ändå.

och dig lägger jag ner nu.. orkar inte lägga ner tid på någon som inte är intresserad eller bryr sig.. du får komma till mig om du vill något ;)

ikväll ska jag och min värdinna elin norström ha roligt som aldrig förr!


men nu måste jag sticka till frisören!!  vi hörs sen.

bye bye!


frågor som får svar

har fått lite frågor angående filmen och sådär.. tänkte att jag svarar på dom nu och hoppas att du/ni som ställt dom blir nöjda!

Hejsan! Jag undrar bara om du skulle kunna berätta lite om hur det var att vara med i I taket lyser stjärnorna? Var det kul att spela Ullis? Har du fortfarande kontakt med ngn av de som var med i filmen? Tycker att filmen var väldigt bra! :)

svar: jag kan börja med att säga att det är nog mitt livs största händelse och det är verkligen inte många som får vara en huvudroll i en film vid 16 års ålder.. jag växte enormt som person under filminspelningen och även efteråt.. vi blev som en enda stor familj, både filmteamet och vi skådisar!! det roligaste jag har gjort i hela mitt liv. sen klart har det varit jobbigt ibland efteråt med galna människor och sånt men det är smällar man får ta, var inte riktigt beredd på det kanske men jag tog det ändå helt okej. det var kul att spela ullis, absolut.. hon är väl den roligaste tjejen i filmen!! ;) lite jobbigt att vara sån bitch men sen blir hon ju faktiskt ganska snäll.. jag har kontakt med allihopa och försöker träffa dom och hälsa på så mycket som möjligt (alla bor ju i stockholm utom jag).



jag och jonas(platschef)

erik fixar "toaborste" affären

min man (samuel haus)

jag och måns

sen fick jag en fråga på hur gammal jag är..
svar: jag är 18 år, fyller 19 år den 16 oktober.

hoppas ni är nöjda med era svar och är det fler frågor som ploppar upp i era huvuden, fråga på!


sleepy..

hur vet man när man hittat den rätta? hur vet man om killen är en bra kille när man träffar honom första gången? det kan man inte veta och egentligen inte efter tredje, fjärde eller femte gången heller.. allt kan vara ett spel.. alla verkar spela i den här stan, alla killar verkar vara idioter som bara vill ligga men låtsas att dom är ute efter förhållande och skit och alla tjejer verkar gå på det så vi är också rätt dumma när man tänker efter.. eller? rätta mig om jag har fel.
jaja.. en vacker dag kommer väl jag också förstå mig på kärlek.. nog om det!
imorgon händer massa skoj och jag längtar! en av sakerna som händer imorgon är att jag ska till frisören men vad jag ska göra där säger jag inte.. det blir en överraskning ;) men färgning ska det blir..

är rätt trött faktiskt så funderar på att gå och lägga mig men först ska jag mysa lite med mamma framför tvn.

för er som vill träffa mig ute imorgon, kom till karisma för där kommer jag vara med min kära vännina och hänga en stund i allafall.

nog om detta.. hoppas eran dag har varit lika tråkig som min.

DAGENS FRÅGA; ska jag vara blond eller brunett?
DAGENS TIPS; tänk efter innan ni ger ut era nummer till folk på fyllan ;)

godnatt

bye bye!

nails!

fina läsare jag har och fina kommentarer jag får!! det uppskattas ska ni veta =))

snart kommer emelie hit och ska göra naglar på mig, förra gången valde jag mörklila men denna gången kör vi på det isblåa.. blir nog coolt! sen möta upp elin igen och storhandla mat.. kommer bara handla grönsaker nu mera för jag har nämligen gått och blivit vegiterian för andra gången!! två anledningar: jag är världens djurvän anledning nummer två: jag försöker gå ner lite i vikt och det kommer hjälpa mig. efter att vi har handlat är det väl dags att börja göra sig iordning för ikväll bär det av till nivå för fest och träffa trevligt folk =)

veckans planer:

onsdag(idag)- göra naglar, storhandla och festa på nivå.
torsdag- arbetsintervju ;)
fredag- gå till frisören och göra blonda slingor, en heldag med elin norström och vi ska: gå på stan, fika, ta ett glas vin på en trevlig uteservering, festa!
lördag- vakna upp brevid elin norström, ta det lugnt hela dagen, premiärsmiddag på nivå, vara kvar på nivå och fira elin hafstrand som fyller 20!
söndag- elin hafstrand 20 år!

så ser min trevliga vecka ut!

DAGENS FRÅGA; vart hittar man mannen i sitt liv?
DAGENS TIPS; om ni funderar på att göra naglar, gör dom hos emelie.. hon är grym!!

nu måste jag springa och möta emelie!

hörs sen.

bye bye!


två flugor i en smäll.

godmorgon. jag har sån överskottsenergi så det är helt galet.. sovit alldeles för mycket!
nog om min sömn. jag hoppas alla som röstade blått är nöjda att även SD(sverigedemokraterna) är med på ett hörn nu mera, för dom är bra har jag hört!!?? va fan händer med sverige? hur många rasister har vi här egentligen? för SD är rasister PUNKT!
själv röstade jag på socialdemokraterna.

idag blir det en lugn dag med elin.. vi får se vad vi tänker hitta på men något skoj har vi väl sagt att vi ska göra! något vi ska göra iallafall är att gå ut och gå en lång promenad...

and i give up!!!




DAGENS FRÅGA; på fredag ska jag färga håret blondt, vad tycker ni om detta?
DAGENS TIPS; gå på din magkänsla vad det än gäller!


hörs senare.




bye bye!



heyhoe

mor'n mo'rn. sovit gott? det har jag.. förutom att jag fick gå upp så tidigt i morse. gick upp klockan 7.00 för att elin skulle på konferans så jag åkte till mammas jobb istället och softade med tim och andrian (två jätte söta barn).
nu har jag precis kommit hem till elin igen och ska väl softa här ett tag innan det är dags att göra sig iordning för kvällen.. (sista fucking wednesday) kläderna hann komma så ikväll kan jag äntligen känna mig hyffsat fin. var så orolig att dom inte skulle hinna komma. kände också hur hungrig jag var men får inte äta innan klockan två för jag har fasta mattider för att inte bli för fet och nej jag menar inte att jag är fet men en vacker dag blir jag det om jag fortsätter äta som jag har gjort nu det senaste och dricka alkohol på det.

men som sagt vill ni stå på listan till ikväll och vara fria innan halv tolv så är det viktigt att ni skriver upp er på eventet: http://www.facebook.com/profile.php?id=751105520#!/event.php?eid=138295949548472&ref=ts
där hade ni det.

DAGENS FRÅGA; vilka kommer ikväll till berså?
DAGENS TIPS; lita aldrig på någon annan än dig själv.. ett tips från en erfaren!


nu ska jag äta min torra kyckling och sen hoppa in i duschen!

bye bye!

SISTA FUCKING WEDNESDAY@BERSÅ EVER FIRAR BASSAM JANINE 28 ÅR!!


go'natt

har precis kollat film med elin.. jätte bra film verkligen! en svensk film.. "den man älskar" heter den och jag rekomenderar den starkt. nu ska vi väl ta en cigg och sen lägga oss och kolla lite på tv ännu mer, finns inte så mycket annat att göra en dag som denna! imorgon ska jag på möte men säger inte vad för möte ;) och imorgon fyller även en kär gammal kompis år, charlie grattis på din stora dag. får väl se till att fira dig imorgon då. sen på onsdag är det dags för lite fucking wednesday! känns bra att ha lite inplanerat denna veckan. jag och elin tänker även gå ut och gå imorgon på morgonen runt 11.00 så om någon är uppe runt den tiden är det bara att höra av sig om någon vill följa med.. men jag säger väl godnatt nu då och hoppas ni alla får en trevlig natt.

bye bye!

ner på stan.

dags att åka ner på stan med elin hafstrand.. hörs sen!!

BORING

vaknade halv sju imorse av att mamma gick runt med något som lät som klackskor runt i lägenheten.. dock var det träskor för att det går inte att gå i strumpor för det är damm och skit överallt. tänkte att jag kunde somna om men det gick inte för sig för runt sju kom gubbarna hit och började borra... just nu sitter jag och äter några knäckemackor inne på mitt rum för det går inte att vara någon annanstanns. förstår ni hur jag har det? men ska bli väldigt skönt att flytta hem till elin igen ett tag och känna lugnet! har bestämt mig att jag bara ska börja äta äggvita och kött, ingenting annat sen ska jag börja träna massor. jag och elin har tillexempel bestämt att vi ska ut och gå varje morgon och börja inskaffa oss rutiner.. typ äta var tredje timme och gå ut och gå en viss tid så man får in det i huvudet. nu ska jag börja packa en resväska för att senare dra till elin.. jag beställde lite grejer från www.nelly.com igår.. hoppas dom kommer innan onsdag så jag kan få vara fin på fw på onsdag.

DAGENS FRÅGA; vad vill ni bli när ni blir stora?
DAGENS TIPS; stressa aldrig upp dig själv med att känna att du måste veta det nu, ta det lugnt.. du kommer bli något iallafall ;)


baby, you drive me crazy!

hörs senare.

 bye bye!

i'm back!

jag är tillbaka!! jag ber återigen om ursäkt för att jag är så dålig på att blogga och har lagt ner det ett tag nu.. har haft mycket att göra.. och en sak av dom sakerna är att jag har skaffat mig ett jobb och tagit tag i saker och ting(känns riktigt bra). men nu är jag tillbaka med ny energi och ska verkligen börja skriva.. ska byta ut min header och fixa en snyggare design, den jag har nu är rätt löjlig!
kan även säga till er som missat det så bor jag just nu i ett inplastat hem med bygggubbar som nya vänner.. känns förjävligt, mamma är tokig, går och suckar hela tiden och jag håller på att gå upp i taket.. inga toaletter, ingen dusch, inget vatten, ett hål ner till källaren och ett hål upp till grannen så dom hör precis allt vi säger.. detta innbär att vi inte kan diska, göra våra behov på toaletterna(för det finns inga!!!!), duscha, sminka oss, äta skitmat och jag som försöker bli nyttig liksom. allt detta pågrund av att dom bygger om våra toaletter till så mycket snyggare toaletter men det hjälper inte oss just nu.. så har redan bott hos elin hafstrand i en vecka nu och kommer flytta tillbaka dit imorgon för här går det fan inte att bo som ni förstår.

nu sitter jag i allafall och lyssnar på världens goaste låt: Shontelle- imbossible, lite deppig men va fan.. ibland får man deppa!

håller på att kissa på mig nu, det är nog dags att gå ner i källaren igen!!

glömde säga att det är sista FW på onsdag.. (en klubb på berså på onsdagarna, FUCKING WEDNESDAY) och då firar vi bassam janine som fyller 28 år och säger även hejdå till elin, vera, kalle och fadde.. vad ska jag ha på mig?!! hjälp någon?


skriver senare.
 bye bye!

jag och andrej.

jag älskar att dansa!

jag.


RSS 2.0